KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije mi jasno koji je cilj dozvoliti decaku od 15 godina da se klonira svaki dan pisuci ovakve komentare.
Covece, odraslo si bice. Ponasaj se u skladu sa svojim dobom. Ili idi na igrice, tamo je isto ok. Naci ces sebi drugare, veruj mi.

Stajala sam u holu kod psihijatra, majka je otišla da plati pregled. Ispred mene je sjedjela žena nešto starija od mene sa sličnom frizurom, ali drugačijim stilom oblačenja. Imala je neke čudne pokrete glavom, sinhronizovane, brze. Dva muškarca približno njenih godina su stajala oko nje i kucali nešto u telefonu. Ja sam nakon nekoliko trenutaka ponovila pokrete glavom koje je ona uradila. To je sve čega se sjećam. Neka vrsta programiranja, nemam pojma.

Sjećam se eha preko telefona, mislila sam da me neko prisluškuje, hakovanje naloga i kompjutera, rušenja sistema, dobacivanja na ulici, na netu, na fakultetu. Ne znam ko su oni.

Sad si me razocarao..... ajde na stranu tvoje ponasanje i pisanje u rangu ispijaca piva ispred dragstora, sve to covek da razume, neyebica i slicno desava se mnogima itd... ali gde nadje Josipu?

Sad si me razocarao..... ajde na stranu tvoje ponasanje i pisanje u rangu ispijaca piva ispred dragstora, sve to covek da razume, neyebica i slicno desava se mnogima itd... ali gde nadje Josipu?

objasnio bi ti al si glup da razumes silogizam onog treceg sto nisu glavna i sporedna premisa :hahaha:

Bruh, stvari stoje ovako, citaj pazljivo:

Avatar crnca, klip josipe od strane pola muskog, psovanje korisnika, pominjanje familije itd. sve to dolazi od slabosti i pritiska koji zivot namece a koji osoba nije u stanju prevazici. Kako je gosn Kamael ok, dace ti nekoliko naslova koje mozes skinuti sa neta a koji ce ti pomoci ukoliko budes vredan i radio po tehnikama koje nalazu, ostvarenje prihvatljivog socijalnog odnosa uz aktiviranje samog sebe u radu necega korisnog cija je beneficija materijalno i duhovno zadovoljenje kako tog istog tebe tako i tvoje blize okoline.

Misli na tebe cika Kamael pa cak i kada ispoljavas scenario malog uplasenog decaka.

Bruh, stvari stoje ovako, citaj pazljivo:

Avatar crnca, klip josipe od strane pola muskog, psovanje korisnika, pominjanje familije itd. sve to dolazi od slabosti i pritiska koji zivot namece a koji osoba nije u stanju prevazici. Kako je gosn Kamael ok, dace ti nekoliko naslova koje mozes skinuti sa neta a koji ce ti pomoci ukoliko budes vredan i radio po tehnikama koje nalazu, ostvarenje prihvatljivog socijalnog odnosa uz aktiviranje samog sebe u radu necega korisnog cija je beneficija materijalno i duhovno zadovoljenje kako tog istog tebe tako i tvoje blize okoline.

Misli na tebe cika Kamael pa cak i kada ispoljavas scenario malog uplasenog decaka.

:hahaha:

i276729.jpg

Nivo malog infantilnog decaka, do tog nivoa si doveo sebe danas.
Niko te nije dirao niti terao na tako nesto.
Budi pozdravljen.

khme... khme... zekice :lol:

tebe treba ko anselmo skrurator svako veche pre logovanja uroniti u ono jezero da ne osetish pakao mojih rechi kad se guzish de ti nije mesto :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back