Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad si me razocarao..... ajde na stranu tvoje ponasanje i pisanje u rangu ispijaca piva ispred dragstora, sve to covek da razume, neyebica i slicno desava se mnogima itd... ali gde nadje Josipu?
Bruh, stvari stoje ovako, citaj pazljivo:
Avatar crnca, klip josipe od strane pola muskog, psovanje korisnika, pominjanje familije itd. sve to dolazi od slabosti i pritiska koji zivot namece a koji osoba nije u stanju prevazici. Kako je gosn Kamael ok, dace ti nekoliko naslova koje mozes skinuti sa neta a koji ce ti pomoci ukoliko budes vredan i radio po tehnikama koje nalazu, ostvarenje prihvatljivog socijalnog odnosa uz aktiviranje samog sebe u radu necega korisnog cija je beneficija materijalno i duhovno zadovoljenje kako tog istog tebe tako i tvoje blize okoline.
Misli na tebe cika Kamael pa cak i kada ispoljavas scenario malog uplasenog decaka.
U bre marlone, ti shto Si stariji sve si ludji...![]()
ide za mnom ko kuche po temama i oce da me isprovocira da ga opsujem a ja ga ebem jer sam sav fini veceras![]()
Nivo malog infantilnog decaka, do tog nivoa si doveo sebe danas.
Niko te nije dirao niti terao na tako nesto.
Budi pozdravljen.