KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
JC_hmmm.gif
poz Milance
Neeelaaaaa
s0927.gif
ne otvaraj link...:

Poslednja izmena od moderatora:
Misliš da Nela to nije nikad videla? :think:

Smatram da su u pravu oni koji tvrde da su zene zapostavljene i ugnjetene
t0170.gif
!!!
Ta na vizit karti je tu do duse "pred-postavljena", ali su zato ostale zapostavljene...

Sta ce njima slika njihove polovine covecanstva ???
Ne bi li trebalo da smo ravnopravni?
"... u dobru i u zlu ..."

Moram ovde da kopiram post iz kafane:

Danas u kolima, na 202-ci čujem pesmu koja mi se svidela, obrada stare pesme iz 1967. godine, koju je u originalu pevala Marie Laforet.
U pitanju je bend Therion, pesma je baš dobra obrada, ali spot... citiraću odličan komentar na Jutjubu - "Beautifully disturbing".
Snimak je od pre neki dan. Uživajte.

Ne znam zašto me ovo asocira na m*, ali ne u negativnom smislu?

Refer:"Moram ovde da kopiram post iz kafane:
Danas u kolima, na 202-ci čujem pesmu koja mi se svidela, obrada stare pesme iz 1967. godine, koju je u originalu pevala Marie Laforet.
U pitanju je bend Therion, pesma je baš dobra obrada, ali spot... citiraću odličan komentar na Jutjubu - "Beautifully disturbing".
Snimak je od pre neki dan. Uživajte.

U cemu da se uziva,pa ovo ti je cist Mazohizam,bve:think:

PLP, aj' nauči da koristiš opciju "odgvorite sa citatom" svima će da bude lakše da prate temu. ;)
Uživa se u pesmi, kao što sam napisao, a spot... valjda si pročitao ceo post, ne samo klin na link? :think:

PLP, aj' nauči da koristiš opciju "odgvorite sa citatom" svima će da bude lakše da prate temu.
Uživa se u pesmi, kao što sam napisao, a spot... valjda si pročitao ceo post, ne samo klin na link?

Refer ne mogu da koristim tu opciju kad se kasnije pridruzim,ne radi,mogu samo da kopiram.Ta opcija radi kada se odmah odgvara,kasnike ne.

Ustavri nisam testirao,kada se klikne bilo kada na tu opciju dobijes u brzom odgovoru postavljeno bilo kada.Dobro to je to,sda je okej.treba malo promisliti,dodje sve na svoje.

Kapitalizam je od ljudi napravio ne debile, debili su po prirodi takvi i nisu krivi, vec, ne mogu da pronadjem adekvatnu rec..... zlo, situacija je zla je i naopaka. I od religioznih koji posedovase trunku razuma napravio maloumne.

Novac je novac, ali kad se prodaju muda za bubrege to ne moze a da ne prodje nekaznjeno. Kada pukne zivotna nit bice pruzeno materijalnim parazitima da vide kakvo su siromastvo od svog zivota napravili a kakav je mogao biti, usput sputavajuci i tudje.

Dobro vece i lepa noc potovaocima zivota, onima koji ne dozvoljavaju njegovo ispoljenje u svoj slobodi drugim bicima bolje da su mrtvi.
chef-knife-cross.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back