- Poruka
- 7.211
Za shvatanje osim nuzne mere finansijskog blagostanja, potreban je i minimum biolosko-hemijskih sastojaka.
...kakvih nema u GMO kobasicama od svinjskih tumora i industrijskoj hrani sa kodom HACCP.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za shvatanje osim nuzne mere finansijskog blagostanja, potreban je i minimum biolosko-hemijskih sastojaka.
Žao mi je što tako misliš...uvek ima izuzetaka...ne kod svih, ali ih ima...čovek je čoveku vuk
to si ti rekao a ja se složila sa tobom
Značiiii ... ovaj internet je prokletstvo ...
Trebalo bi da radim, a ja se ulogovah.![]()

Ako ja i ne budem tu, naći će se neko kome se možeš baciti u zagrljaj, pazi samo da ipak ne bude crnac, zbog drastičnih fizičkih........razlika![]()

Ne tako jako BokiZnačiiii ... ovaj internet je prokletstvo ...
Trebalo bi da radim, a ja se ulogovah.![]()

pa
ne radi se danas
valjda
![]()

Jesam, al' nisam.....crnacOoo, jesi li tu...![]()

Helijednog voliš, drugog sanjaš, trećem se bacaš u naručje
Nemoj da nam Nea povredišnjega smo rezervisali za tebe
![]()
ne brini za nea, on ima svoje mesto kod mene...Jesam, al' nisam.....crnac![]()

Ja uvek radim, i praznujem kad mi se oće ... a to je skoro nikada, ili svakodnevno.
Nego, o čemu se ovde priča večeras? Je l treba nekome neki savet?
Ekspert sam za savete.

Ja uvek radim, i praznujem kad mi se oće ... a to je skoro nikada, ili svakodnevno.
Nego, o čemu se ovde priča večeras? Je l treba nekome neki savet?
Ekspert sam za savete.

U ovo malo rečenih stvari, saznao sam tri stvari u vezi tebe:Hehe, znala sam, necu se lako reshiti crnca...![]()

Borac, kako da dozovem san koji ce baciti u zaborav onaj s crncem?![]()

U ovo malo rečenih stvari, saznao sam tri stvari u vezi tebe:
1. Voliš crnce
2. Konstruktivna si
3. Izgubila si pojam o vremenu
Nije loše za početak![]()

ja zvuchim kao tipichan blizanac, samo si ti sumnjiva...ne brini za nea, on ima svoje mesto kod mene...
![]()
zato devojko da ga cuvaš, maziš i paziš 

Nijedan san neće baciti u zaborav san sa crncem sve dok ne otkriješ šta taj znači.
Evo, recimo, mene je jedan san mučio više od decenije. Nisam mogla da ga zaboravim i, što je najgore (ili najlepše), ponavljao se.![]()

Retko jako objašnjavam, mrzi me, ali u redu....Samo mi pojasni trécu tachku, n'a osnovu chega si zakljuchio da sam izgubila pojam o vremena?![]()
Idem da se proshetam Malo, kad se vratim bacicu ti se u zagrljaj, ako budesh tu naravno...![]()
Moram da brinem, on je moj sugradjanin a mi se medjusobno štitimozato devojko da ga cuvaš, maziš i paziš
što sam ti sumnjiva![]()

kako vidimo prvi maj 2152 god
oce li ga biti, oce li biti svinjetine, prasetine, konjetine, teletine....belog mladog luka, zelene salate, kurastavca, paradajza....
da pile sa rostilja i tako to![]()

Moram da brinem, on je moj sugradjanin a mi se medjusobno štitimozato devojko da ga cuvaš, maziš i paziš
što sam ti sumnjiva![]()
Ama, mislila sam n'a zaborav drugih forumasha, ja bih crnca lako zaboravila da me ovde pri svakom ulazu ne podsecaju n'a njega...![]()

Retko jako objašnjavam, mrzi me, ali u redu....
Na osnovu ovoga:
Vreme posta: danas u 17:51 h.....

Kaži da si izmislila san.
Mada, kad bolje razmislim, to bi bilo još gore ...
Rešenje će doći samo kada neka druga forumašica ispriča da je sanjala 2 ili 3 crnca.![]()