- Poruka
- 29.534
Ovo kao da je loš horor u kome smo svi upali u svet komunizma gde smo svi ravnopravni... a neko je ravnopravniji.![]()
komunizam je prevazidjen
Rifilice 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo kao da je loš horor u kome smo svi upali u svet komunizma gde smo svi ravnopravni... a neko je ravnopravniji.![]()
Rifilice 
izguglaj gde je religija
komunizam je prevazidjenRifilice
![]()

Ako jos nisi otisao u JS...razmisli doooobro![]()
Мада сам ја давно упознао Ј.с. и по њиховим делима сам закључио да су они прави 
Monili* ako ja, recimo, u realnom životu tebe roknem metkom, hoćeš li isto biti besmrtna? Ili će i iz tog čina nešto da se izrodi?![]()

хехех Срки, хвала на бризи.Мада сам ја давно упознао Ј.с. и по њиховим делима сам закључио да су они прави
Наравно, све то кроз године. Ништа није дошло на брзину.
vi bi na odmor da urgiram![]()
a vidim ja svi tu ono kao jedna od najboljih riba ovo ono....dal bile kamene face u administraciji il sta je u pitanju bem li ga....![]()

kasnis![]()
svaka zena je lepa kada se gleda odozgo![]()

nemoj da me neko banovao dok se ovaj problem ne resi.

vi bi na odmor da urgiram![]()

Ma ljudi bre, t je sve lako rešivo. Da neko od nas nema život ni prijatelje kao besmrtna, pa da nam je forum toliko bitan, lako se ode kod Glavnog i kaže batice, evo ti soma evra "da platiš hosting", samo ima jedna tamo sektašica što je bezobrazna, pa ako...i puf !![]()