KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
znači li to, da ako npr. ti strpaš terasku, bez ikakvih emocija da nisi postao biseksualac?
Ovo sam uzeo samo kao primer, ne ljuti se!

Ako se vratiš nekoliko postova unazad, videšeć da sam napisao da ja verovatno tako ne bih uradio. To je pitanje volje i želje. Recimo da verujem da ni ti ne bi, iako si ti sad očekivao neki agresivan odgovor po pitanju našeg kolege geja.

normalnom muškarcu se to neće desiti, inače bi svi u vojsci ili zatvoru postali ******, a ne samo pojedini...

Vojska je kratak period i nije obavezno odsustvo drugog pola. Sa zatvorima je druga stvar, anročito dugotrajnim.
Normalni često promene ponašanje, shodno datoj situaciji.

Ko bi rekao da će ovo jutro pederima Srbije ovoliko pocrveneti uši? Činite im najveću uslugu... oni doživljavaju pravi orgazam tek kada su u centru pažnje i kada se o njima uveliko govori. To je njima kao da im virtuelno radite oral.

Eto, siti smo se ispričali. Odoh ja sad, a želim vam prijatno popodne uz jednu istinsku pravoslavnu pesmicu:

Partizan volim Bogu se molim, Hristu se molim da pobedi
A i ako izgubi za nama ostaju neredi
Zbog njega pijem krv svoju lijem zbog njega nemam miran san
Al' ja samo njega imam jer jedan PARTIZAN!!!

Kad Grobari navijaju svi stadioni eksplodiraju
I sve se tada sklanjaju jer oni sve uništavaju
Pale se baklje i dimne bombe uzmite motke biće borbe
Večeras želim samo da pijem samo da pijem i da bijem

Ale ale ale ale ale ale lea le ale ale ale aleo ale ale ale ale...

:mrgreen:

Ko bi rekao da će ovo jutro pederima Srbije ovoliko pocrveneti uši? Činite im najveću uslugu... oni doživljavaju pravi orgazam tek kada su u centru pažnje i kada se o njima uveliko govori. To je njima kao da im virtuelno radite oral.

Eto, siti smo se ispričali. Odoh ja sad, a želim vam prijatno popodne uz jednu istinsku pravoslavnu pesmicu:

Partizan volim Bogu se molim, Hristu se molim da pobedi
A i ako izgubi za nama ostaju neredi
Zbog njega pijem krv svoju lijem zbog njega nemam miran san
Al' ja samo njega imam jer jedan PARTIZAN!!!

Kad Grobari navijaju svi stadioni eksplodiraju
I sve se tada sklanjaju jer oni sve uništavaju
Pale se baklje i dimne bombe uzmite motke biće borbe
Večeras želim samo da pijem samo da pijem i da bijem

Ale ale ale ale ale ale lea le ale ale ale aleo ale ale ale ale...

:mrgreen:

Kuku, pa manje je zlo pisati o gejevima nego partizanima. z:mrgreen:

Labe, to je kako kad bi rekao da zdravoj, običnoj osobi nikad ne bi palo na pamet da nekoga opljačka ili ubije. A onda ta osoba dođe u neku situaciju kad joj se to učini kao jedino rešenje.

а што су наши стари као чобани трпали козама.. вероватно име се дизао на рогове :roll:

Ako se vratiš nekoliko postova unazad, videšeć da sam napisao da ja verovatno tako ne bih uradio. To je pitanje volje i želje. Recimo da verujem da ni ti ne bi, iako si ti sad očekivao neki agresivan odgovor po pitanju našeg kolege geja.

ma, nisi ti prozvan...ali kada bi imao seksualni kontakt sa njim ili bilo kojim drugim muškarcem iz ljubavi, potrebe ili bilo kog drugog razloga postao bi homoseksualac, tačnije biseksualac, pošto si već imao odnos sa ženama. Ako bi maštao o odnosu sa muškarcem bio bi latentni i to je cela filozofija...Isto važi za mene, SW, nea ili bilo kog muškarca na planeti.

jeste i cim oseti mrs kidise ko svinja na masan dzak...ajde bre....opalio bi i komarca u letu...i tarabu...samo da je rupa....a i pise nesto iznad nje....:hahaha: i sta si ti ovde pricas?ako nekog muskog opali u bulju bez zaljubljivanja onda nije derpe?
mislim brate statlere nemo da me razocaravas ...

дао сам онај пример са козама, можда ће ти бити јасније.

brate sta je s tobom?ti opravdavas te bolesnike ili sta?

ниси ме разумео, ја овде никога не браним нити оправдавам, него само дефинишем појмове.

наша искуства су врло оганичена, јер се наш живот креће у неким оквирима које смо сами изабрали. међутим, ти не можеш ни замислити у шта се све може претворити човек који проведе 15 година у затвору.

Mislim da je samo realan, a to nema veze sa nama, već je tako sa svim ljudima. Bogu hvala pa je takvih malo, ali postoje, pa treba spomenuti.
SaWo, sećaš li se koja knjiga je opisilava Goli otok i vađenje zuba mačkama?

pa realnost je i da covek moze da prekolje drugoga coveka ko svinju,da ga pojede i ne znam sta..ali sve su to izopachenosti i devijacije ljudske psihe i tako ih treba nazivati...i ako je moguce leciti....a ne pokazivati razumevanje za to....

pa realnost je i da covek moze da prekolje drugoga coveka ko svinju,da ga pojede i ne znam sta..ali sve su to izopachenosti i devijacije ljudske psihe i tako ih treba nazivati...i ako je moguce leciti....a ne pokazivati razumevanje za to....

činjenica je da ljudi ne postaju homoseksualci voljom, već im je to, u najvećem slučaju urođeno...E, sada da liće neki da nađu partnera za duže staze ili će svako veče navatavati sveže meso na chatovima ili barovima, manje je bitno...Obe kategorije su homoseksualci. Oni su, u suštini nesrećni, sami i ja ih lično ne osuđujem, ali da je veliki greh, jeste!

činjenica je da ljudi ne postaju homoseksualci voljom, već im je to, u najvećem slučaju urođeno...E, sada da liće neki da nađu partnera za duže staze ili će svako veče navatavati sveže meso na chatovima ili barovima, manje je bitno...Obe kategorije su homoseksualci. Oni su, u suštini nesrećni, sami i ja ih lično ne osuđujem, ali da je veliki greh, jeste!

niko ih ne osudjuje...ali treba nazvati to prvai imenom..psihosomatski poremecaj....a ne da im se daju jos neka prava...a sve vodi u tom bolesnom smeru...pa i decu ce da traze d usvajaju..da se vencavaju u crkvi...i slicno...pa gde bre plovi ovaj nas brod bez kapetana...iskenjam ti se na 21.vek ako su to njegove vrednosti....pod laznom parolom slobode.opravdavaju se izopchenosti ljudskog drustva...i jos neko satrogistro razumevanje...

:rotf:

Moraš priznati da je ipak najjači lik na forumu :D. Ja sam mu još pre nekoliko meseci dao savet, dok je još bio GMO chicken. Najpre da prođe kroz proces mitarenja i da mu gazda daje hranu bogatu kalcijumom i malo probiotika. I da ga dobro spremi za gaženje, jer se vidi da mu petao fali već duže vreme...

Inače, Kamael je slagao da je u prošlom životu bio naučnik... očigledno je da je u sukobu sa podsvešću, jer s jedne strane oseća da je bio samo obična kokoška, što dokazuje svojim prethodnim nadimkom kao i pisanijem koji nema veze sa ljudskim mozgom, dok bi s druge strane bi želeo da je bio neko veliki.

Kamel lično u prošlom životu:

dsc03117a.jpg

да се још мало насмејемо.. иако је строги пост :lol:

niko ih ne osudjuje...ali treba nazvati to prvai imenom..psihosomatski poremecaj....a ne da im se daju jos neka prava...a sve vodi u tom bolesnom smeru...pa i decu ce da traze d usvajaju..da se vencavaju u crkvi...i slicno...pa gde bre plovi ovaj nas brod bez kapetana...iskenjam ti se na 21.vek ako su to njegove vrednosti....pod laznom parolom slobode. opravdavaju se izopchenosti ljudskog drustva... i jos neko satrogistro razumevanje...

наравно. ''слобода'' која нам се даје је лажна. чист матрикс.

нема слободе без Христа.

niko ih ne osudjuje...ali treba nazvati to prvai imenom..psihosomatski poremecaj....a ne da im se daju jos neka prava...a sve vodi u tom bolesnom smeru...pa i decu ce da traze d usvajaju..da se vencavaju u crkvi...i slicno...pa gde bre plovi ovaj nas brod bez kapetana...iskenjam ti se na 21.vek ako su to njegove vrednosti....pod laznom parolom slobode.opravdavaju se izopchenosti ljudskog drustva...i jos neko satrogistro razumevanje...

čim odstupa od osnovne funkcije muškarca- jeste poremećaj, tu nema dvojbe!
Usvajanje dece, nikako, ali da bi se smanjio stepen promiskuiteta među populacijom homosexualaca i regulisali prava nanasleđivanje mozda bi trebalo dozvoliti neku vrstu "zakonskog partnerstva", nikako izjrfnačeno sa brakom, bez mešanja Crkve da to mora da prizna..To je neko moje mišljenje o tome i mislim da nije suviše strogo, a ni preterano liberalno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back