KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zbog čega da se stidim...zbog ovoga...

Zapazi ono....u istom ratu za tebe su....dva rata...

Da, zbog toga. Nije u redu omalovažavati tako, jer je i ijedna sekunda u ratu dovoljna, na stranu što smo pročitali (a polazimo od toga da je pisao istinu) da je bio i zarobljen.
Isti rat je... šta? Imali smo sukob (rat) izemđu terorista u SR Slooveniji i JNA, pa između terorista iz SR Hrvatske i JNA, zatim terorista iz SR BiH i JNA, terirsta sa Kosova i Metohije i VJ i policije i na kraju bombardovanje NATO-a. Svi su oni odovjeni i vođeni su u različito vreme i teritoriji, protiv različitih protvinika. Ovde nisam ubrajao sukobe države Hrvatske i snaga RSK, armije BiH i vojske RS.

ja dezertiro na maltu kad je poco rat :hahaha:

i prvi dan kupim sunday times i na plazi citam a ono sekijeva slika metar sa metar i pise broza treba iskopati i rasparcati na svaku republiku po deo :lol:

e sad lego da spavam posle kupanjca i suncanja i negde oko 2 nocu hotelski fon zvrrrrrr... :lol: hbt kazem da nisu pozivari i u valeti u pm.. javim se oprezno a ortak iz bg-a mi promuklim glasom javlja...majstore pala kostajnica... idemo na kaptol :lol:

da nije bila izdaja za 7 dana bi jna zauzela sve do granica pohapsila onaj placeni politicki zapadni olos, zavela ko hunta u poljskoj jedno dve godine terora da istrebe sav kriminal i danas bi bili zemlja za ugled.

Уопште не желим да улазим у расправу око овога. Али сама круна хипокризије се види по томе што се хвалиш да ти је ујак био код Аркана. Грозно...
Морао би прво да се распиташ ко је био Аркан и шта је радио пре него што почнеш да бацаш на сто овакве карте.

Кети, протумачи ми спот z:)
Ukratko:
Ljubav koja pritiska, zbog koje se devojka/žena oseća sputanom ... jer se od nje, u ime ljubavi, očekuje da bude ono što nije. U toj ljubavi žrtva je jalova.
Spot kao spot - ponegde nevezan za same reči pesme, iskače iz konteksta, ali ima izvesne simbolike u skidanju odeće (svlačenje kao oslobađanje od stega), u promeni odeće (iz belog u crno - prelazak iz doba, uslovno rečeno, nevinosti u doba gorčine), srce koje puca i krvari (jasna simbolika). Letenje - takođe jasna simbolika.

Уопште не желим да улазим у расправу око овога. Али сама круна хипокризије се види по томе што се хвалиш да ти је ујак био код Аркана. Грозно...
Морао би прво да се распиташ ко је био Аркан и шта је радио пре него што почнеш да бацаш на сто овакве карте.

Sve zavisi iz kog ugla posmatraš dogođaje. Znam ljude koji su u njega kunu, jer ih je spasao. Ne samo pojedince, već neke gradove i teritorije. A ta dela ne bih mešao sa onim šta je radio ovde u Beogradu. Za to odgovara tamo gde treba, ne brini.

A mogao si kada si napisao ono da si učestvovao u...dva rata...da napišeš...pogrešno sam se izrazio...

Ali ne. Tebi je kao obrazovanom teologu prihvatljivije da napišeš ono da ja laprdam.

U vezi sa tvojim ratovanjem u dva rata...ja sam napisao ovako...

A sada tvrdiš da sam izokrenuo smisao svojih reči...i da sam ..zao...

Koje li ti frustracije nosiš u samom sebi, koje skidaju onu masku jednog plemenitog teologa ...

ajde ne preterujte obojica i ne cedite komarca, ko je bio na ratistu, zna kako je i gleda da to zaboravi i izbrise iz secanja, a vas dvojica se preganjate oko gramatike, kamo lepe srece da barem jedna srpska generacija prodje a da ne dotakne rat.

ajde ne preterujte obojica i ne cedite komarca, ko je bio na ratistu, zna kako je i gleda da to zaboravi i izbrise iz secanja, a vas dvojica se preganjate oko gramatike, kamo lepe srece da barem jedna srpska generacija prodje a da ne dotakne rat.

Nikada ali nikada za sve ove godine od kako sam ovde nisam pomneuo ...ratište. Čovek me je isprozivao da jadničak nemam pojma kako to izgleda biti učesnik u ratu. I to bi bilo to u vezi sa tim.

I ja sam prisustvovala.

Je l bilo traumatično iskustvo?
Ne, nama je bilo divno iskustvo, za čas posla. Nisam ja od tih koji se lako traumiraju. (što bi rekla babica - "što je muškarac veći, to se više povredi kad se onesvesti....")

a podseti me i na vic

Porađala se Crnogorka. U toku porođaja Crnogorac padne u nesvest, drugi put, treći
put...
Iznesu ga iz porodilišta i posle pola sata budi ga babica i kaže mu:
- "Čestitam postali ste otac!"
- "Šta je?" - pita Crnogorac
- "Žensko."
- "Uf... Dobro je, da se ne muči 'vako ko ja."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back