KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
na usnama imam samo jedno pitanje a to je, kojoj dileji od moda je palo na pamet da mi izbrise celih 15 postova?

ne znam da li oni misle da sam ja kompletan idiot i da cu dalje da pisem i cavrljam sa damama ovde na nacin kako pristojni ljudi razmenjuju neoficijelne neznosti kroz konverzaciju bez ikakvih zadnjih namera... :roll:

stoga draga iris, napustam ovaj nas vise nego zanimljiv dijalog, koji preti da postane kakafon monolog nekog oficijelnog predstavnika krstarice kao napr. kolege platina koji mi dade karton samo on zna zbog cega :lol:

zavisi cega

transfuzija cokolade prija :aha:

ja super a ti

Odlično, baš dođoh iz kafane gde sam bio sa dobrim društvom. Popio par čaša kuvanog vina. Jesi li za takvu neku akciju, znaš da je moje društvo uvek dobrodošlo i džentlmensko?
Bojim se da bi ti čokolada u krvotoko više nanela štete nego koristi, ali mi padaju na pamet neke lepe... igrice sa čokoladom.

Pa kad vrate bogove nazad na naučnu fantastiku, odosmo i mi. :)
(da ne citiram sad velečasnog Rona Habarda)

Pošto pišeš o bogovima, verujem da misliš na neke staroslovenske paganske? Dobro, njima i jeste mesto na SF. Ali naš Bog je tačno gde treaba - na religiji. z;)

Pošto pišeš o bogovima, verujem da misliš na neke staroslovenske paganske? Dobro, njima i jeste mesto na SF. Ali naš Bog je tačno gde treaba - na religiji. z;)
Sva sreća pa judeohrišćanske religije nemaju nikakve veze sa paganskim običajima... naročito pravoslavno hrišćanstvo... hehe. z:mrgreen:

Monilice* dragilice... jesam li te lepo nacrtk'o? Znam da sam omašio boju kose, ali to je kreativna sloboda umetnika.

2gv56xl.jpg

Postoji hrišćanstvo, a te izmišljene podele... samo su kasnije otpali razni jeretici. :whistling:
Pa dobro, vi ste isto tako za Jevreje (koji su, btw, izmislili vašu religiju) - jeretici i otpadnici koji su odstupili od izvornog učenja. Jedino što vi to ne vidite. Svako gleda svet iz svog dvorišta. Iz koje god perspektive gledaš - mi smo u pravu, a ovi pre nas i posle nas su jeretici.

Naravno, to je krajnje smešno. Većina religioznih pripada religiji kojoj pripada i njegova neposredna okolina, a niko ne ume da se izdigne i stvari pogleda sa strane, i zapita se "kako je moguće da sam baš JA rođen među "pravovernim", a svi ostali da budu "jeretici"....

Smešno.

Pa dobro, vi ste isto tako za Jevreje (koji su, btw, izmislili vašu religiju) - jeretici i otpadnici koji su odstupili od izvornog učenja. Jedino što vi to ne vidite. Svako gleda svet iz svog dvorišta. Iz koje god perspektive gledaš - mi smo u pravu, a ovi pre nas i posle nas su jeretici.

Naravno, to je krajnje smešno. Većina religioznih pripada religiji kojoj pripada i njegova neposredna okolina, a niko ne ume da se izdigne i stvari pogleda sa strane, i zapita se "kako je moguće da sam baš JA rođen među "pravovernim", a svi ostali da budu "jeretici"....

Smešno.

Jevreji su narod, nisu religija. Hrišćanstvo nije izmišljeno, već od Boga dato.
Ne vidim da se smeješ, a smešno ti? Biće da ti nešto fali. z:)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back