KONAK

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovakva kolicina iskrenosti od doticnog je sokantna!
a za ostalo - bas si sanjar jel? lepo je to u danasnje vreme :aha:

pa valjda znas da sam ja iskren ko istina na dlanu sto ogoljena stoji pred tobom :roll:

opet... sanjar nisam, osim kada te cekam sa uzburkanim secanjima na ono sta je bilo izmedju nas nekoliko dana ranije :lol:

Pošto nisam čest gost na ovom PDF samo da pitam. Šta rade ateisti na PDF o religiji?.
Ukinuli nam forum "ateizam", pa moramo ovde.... :mrgreen:

moja peporuka cimet u svim komibnacijama. stavljaju ga cak i u neka jela od mesa, ali sa tim ne bih eksperimentisala. iskljucivo u slatkim varijantama.
Meni se cimet zgadio kad sam probao kobaje koje mirišu na cimet. Sad ga ne volim ni u piti od jabuka. :(

mene cimet opusta.

kolko znam, a znam dosta, strasna zena se pred sex nikako ne opusta vec nasuprot. sa zenama koje su metiljave, vino, cimet, specificna hrana, samo pojacavaju osnovnu letargicnu opustenost i lakse potpadnu pod uticaj muskarca sa kojim su izabrale da podele onu tajnu ceznju budjenja iz ucmalosti realnog.

ali vi niste kao takve...iz vas strast bukti tako da vam cimet moze samo zamagliti zelju...

hahah znas marlon postoje trenuci kada se samo opusta a ne sprema za seks.
mislis da bi zena trebala da bude stalno u pripravnosti? :lol:

pa bilo je reci o cimetu i njegovom dejstvu? zar ne? :)

ako cemo da pricamo o medijumskom opsutenju kao napr. uz kate ili jogu ili mozda uz zanimljivu knjigu, film, ili chit chat temu sa nekim zanimljivim likom bilo kog pola, naravno uz earl gray i poneki domaci cookie kao napr. u matrixu... e to je onda potpuno druga tema i o tome mozemo cavrljati do besvesti gde necemo inkorporirati ono sto je bilo izmedju nas i sto ce uvek biti kamen spoticanja neke nase buduce neformalnosti :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back