Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je vegeterijanacnovo meso u konaku?
ili je podgrejano?![]()

novo meso u konaku?
ili je podgrejano?![]()
Pa zavisi kakvo meso preferiras, mogu se prilagoditi po izboru korisnika, no ja cu ti ipak predloziti sveze, ovo podgrejano ume u medjuvremenu da izgubi ukus.![]()
zvuči kao beskičmenjak koji se prilagođava svima...
Meni ne zvuči tako. Stoji da je samo na simpatično-metaforičan način odgvorio Zlatnoj...uz jasnu ..preporuku...
A stičem utisak da je lik inteligentan i da ne spada u ...fanatike...ako ne grešim...
ne ulazim u njegovu dubiozu, samo tražim nekoga da se svađamo.
a on mi je najbliži.

Javlja mi se da te ...neće razočarati...![]()
Meni ne zvuči tako. Stoji da je samo na simpatično-metaforičan način odgvorio Zlatnoj...uz jasnu ..preporuku...
A stičem utisak da je lik inteligentan i da ne spada u ...fanatike...ako ne grešim...
meni se čini da hoće.
Ma u pitanju je zenska sujeta, ali sta cu kad me je Zlatna prva primetila, ko prvi daljinskom tv je njegov!

Oćel to brisanje naloga skoro? Nemate dokumentaciju za opciju "brisanje naloga" jer koristite piratski softver il šta?![]()
Blagodarim.Dragi Zazi,
pošto si uporan u nastojanju da ugasiš nalog, dužna sam da ti odgovorim da se uputstvo za proceduru gašenja naloga nalazi ovde:
http://forum.krstarica.com/showthread.php/412090-Brisanje-korisnickog-naloga
Blagodarim.
Na žalost, taj link je nekakva crna rupa u kojoj mi nestaju poruke bez ikakvog odgovora.
Zato moram da insistiram ovde.
Dobro, ne moram al mi je važno.

Blagodarim.
Na žalost, taj link je nekakva crna rupa u kojoj mi nestaju poruke bez ikakvog odgovora.
Zato moram da insistiram ovde.
Dobro, ne moram al mi je važno.