Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
htedoh samo da vam kažem da ste neopevani debili šta ste kaznili tensiona, jer ništa od navedenog nije skrivio... čija god ideja bila.![]()
htedoh samo da vam kažem da ste neopevani debili šta ste kaznili tensiona, jer ništa od navedenog nije skrivio... čija god ideja bila.![]()
Konak..i par novih lica
Meni trebao link iz pp, pa sam samo u prolazu. A ne mogu proći, a da se ne javim.
Pozdravljam vas sve.
PS - ovisnost od foruma se lako leči. Kritično je samo prvih nekoliko dana![]()
kad ti postade jehovin svedok sunce ti![]()
kad me budu inagurisali u smod-a niko nece biti kaznjen, ni za sta... pusticu vas da se pokoljete do krvi a onda cu da pocistim ono sto od vas preostane da bi normalni ljudi mogli vispreno komunicirati
ti ćeš da budeš dobar smod, bez zebancije
sve do momenta kad te urođeni turetov sindrom apropo revolucijskih misli na forumu zadesi pa te zagase![]()
ma taj tension je ionako dripčina, neka su ga kaznili![]()
а можда га и нису казнили, можда га је Марлон узео за мода на његовом ultimate fight форуму![]()
samo se vi zaebavajte... prvi cete za primer nastradate vi pravoslavci i mita sa politike..
imam pustim ovu ateisticku bratiju da ordiniraju sami po ceo dan ko arbanasi sa onim spomenikom....![]()
какви атеисти, на твом форуму има да сви поштују култ императора Марлона Божанственог![]()
da skratim dramu da li cu ili necu...postavio sam tabu samo jedan uslov a a to je da mogu da banujem i modove koji ne znaju svoj posao. ako prifati eto mene vama![]()