Tol
Her Majesty
- Poruka
- 30.630
драги моји Срби, тврдоглави и тврдоврати, срећна вам и Богом благословена Нова година
на многаја љета!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
драги моји Срби, тврдоглави и тврдоврати, срећна вам и Богом благословена Нова година
на многаја љета!
Konak..i par novih lica
Meni trebao link iz pp, pa sam samo u prolazu. A ne mogu proći, a da se ne javim.
Pozdravljam vas sve.
PS - ovisnost od foruma se lako leči. Kritično je samo prvih nekoliko dana![]()
)Vidis da je to shala![]()

Jah, Bog jeste ljubav dok jednom ne pročitaš Bibliju i vidiš kako ljubav satire sve redom, čak i nevinu decu.TKad upoznaš ljubav, spoznaćeš i Boga, jer Bog jeste ljubav.![]()
Dobro jutro Borka. I ove godine se kriješ iza maske?![]()

Jah, Bog jeste ljubav dok jednom ne pročitaš Bibliju i vidiš kako ljubav satire sve redom, čak i nevinu decu.
Što bi reko onaj student "volim te... skini se, neću ti ništa...."
E to ti isto dođe kao prava, božanska ljubav. A zna se šta sledi kad se skineš - big, stiff, slippery rod of judgement....
Pa ne mogu više da je skinem, srasla sa kožom.![]()

Evo vam jedna kafanska...

I kafu i šećer i dim i ratluk.![]()

Prioritet je karirani crveno-beli stolnjak i mesing žute limene pepeljare...Ova u "Belom jagnjetu" u Munzeu je domaćinska.

Prioritet je karirani crveno-beli stolnjak i mesing žute limene pepeljare...
Može Belo jagnje, a može i "61"....![]()

Jao, karirani stolnjak i plehana piksla!
To volim.
Pa naravno da ne bi rekao kad ne znaš da je nacionalnost ideologija koja nema nikakvu podlogu u objektivnoj realnosti. Al' mnogo je to za tebe.
Suština je da nacionalnost ne postoji. To je izmišljena kategorija, iluzija koja služi održanju kohezije države i njenih suptilnih psiholoških mehanizama prinude. Naravno, to nije jedina imaginarna pripadnost koja služi definisanju subjekta na osnovu pojma drugosti. (da ne postoje "oni", mi ne bi smo znali gde završavamo "mi"... koncept nacionalne drugosti služi dakle da uobliči i definiše sopstvo)