gospodarica
Domaćin
- Poruka
- 4.421
Ne mogu bez vas.![]()
pa ako je to ova ljubav koju pokazujes i drugarstvo , to bas nije lepo
ne volis ti nas uopste
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne mogu bez vas.![]()
http://forum.krstarica.com/showthread.php/235714-Obaveštenje?p=18290159&viewfull=1#post18290159
Od tebe sam dobio psovke i samo psovke...
Jel me toliko mrzis?
pa ako je to ova ljubav koju pokazujes i drugarstvo , to bas nije lepo
ne volis ti nas uopste
Začudo, ne mrzim te uopšte...ali nikoga ne mrzim...jer da bi nekoga mrzeo moraš da trošiš energiju na to....jednostavno, ne sviđaš mi se kao čovek: prvo na pdf Religija si, a nećeš da kažeš kojoj verskoj nominaciji pripadaš...to dovoljno kazuje o tebi.
Vidiš, ja sam se usavršavao i živeo vani: imam prijatelja svih mogućih vera i sexualnih opredeljenja i nikoga ne osuđujem zbog toga. Mrzim samo Vas licemere, koji jedno kažu, drugo misle a treće rade...
Vidim,zbog toga me stalno provociras .....
Ето, видите да је лепше са културном....
Ovaj,nije mi stalo da steknem respekt kod tebe,posebno ne na nacin na kojem ti insistiras.samo pokazujem tvoje licemerje...kada javno kažeš kojij verskoj grupaciji pripadaš možeš da stekneš moj respekt kao čovek, jer nisi kao glumica i onaj/ono
Prema tebi sam pokazao ogromnu ljubav.![]()
Ovaj,nije mi stalo da steknem respekt kod tebe,posebno ne na nacin na kojem ti insistiras.
Ocigledno si me pomaseo sa nekim
Svakako,vasa nepogresivosti...
Ne,gospodarice,prema tebi sam uvijek bio krajnje kulturan.....
Ako ovo pročita Besmrtna, obrao si bostan...odma će da klikne ovim u Boston...
naša Braća/Setre, iteresenti, priljatelji.
Ako ste jedni od ovih i želite se registrirati kontaktirajte Administratore foruma od kojih MORATE najprje zatražiti odobrenje :
harec@hotmail.de
nele-nesa@hotmail.de
zoran.milk@gmail.com
demox69@hotmail.com
marijetamaki@yahoo.com
Sad sam malo pregledao to tamo....ima li tamo ikoga ko je bar malo pismen? Sudeći po temama, na kojima se insistira da je Hrist raspet na stubu, na JS prevodu Biblije...ne znam šta da mislim o veroispovesti ovog "hrišćanina!...

Kako se primas,covjece.![]()
Još i određuje ko može da se registruje. A što ovi citirani ne mogu, dušu ti na pamuk vadili?
Zaista,one repke koje je Hungi davao Ziskaru odradise svoje....