Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
moj ti je dobronameran savet nista ne prijavljuj no vracaj istom ili gorom merom
ko prijavi taj je lajavi krelac i sisa od coveka a nikako necu spomenuti zenu odavde kojoj je to manir u nemanju odgovora

pa, ja sam i vratio istom merom i istom rečju...pa, vidiš, samo sam ja kažnjen na Konaku....Ostalim, valjda nije smeo da da crveni karton jer bi bili banovani, a to bi značilo gušenje verskih sloboda, pošto su oni zaštićeni medvedi ovde....

stvar je u tome da je i on mene i ja njega čašćavao istim izrazima...i ne bih ni reč rekao da smo obojica bili za to kažnjeni...Ali ovako, dođe malo kurvinjski, blago rečeno...

Знаш да мени не мораш "благо" да речеш....хајде, па када завршите рекламирање да поспремим столове и побацам срчу....
Гнев :
"Када се догоди да те неко осуђује, било праведно или услед неодмерености, уздржи се и потисни унутрашњу пометњу, затвори уста и почни да изговараш унутрашњу молитву. Истог тренутка, видећеш да је звер угушена! Међутим, свака победа подразумева борбу. Уколико желиш да потчиниш и искорениш страсти, научи се да заволиш смирење и самопрекоревање. Твоје страсти he једино на тај начин ишчезнути и бити избрисане.

Кад те надвлада гнев, требало би да схватиш да га ти потхрањујеш, и да ћеш га следећег пута затећи још снажнијег. Међутим, уколико га на начин који смо већ споменули угушиш чим се појави, схватићеш да га изгладњујеш, и кад се појави следећег пута биће слабији, а затим још слабији, да би временом твој гнев био сасвим исцељен."

Poslednja izmena:
Ево, ти мени објасни које објашњење би ти пасовало? Али без "требао си".

Jeli bilo srče po Konaku....Ako si hteo da budeš objektivan trebao si ili da kazniš sve ili nikoga...ovako je bljutavo....sada, ako te žuljaju prsti, slobodno me banuj, neću ni da prokomentarišem...

Jeli bilo srče po Konaku....Ako si hteo da budeš objektivan trebao si ili da kazniš sve ili nikoga...ovako je bljutavo....sada, ako te žuljaju prsti, slobodno me banuj, neću ni da prokomentarišem...

Немој ми те "жртвене" приче, увек су исте код свакога ко има примедбу. Када прекршиш правилник бићеш банован, не брини.
Значи, не постоји објашњење које би те задовољило али ипак коментаришеш да би објашњење требало да се да?
И, да прокоментаришемо увреду која гласи "па, га" што је измењен текст који си поставио. Ја не схватам која увреда је у питању, па ако би био љубазан да ми објасниш, да се други пут не преварим?

Немој ми те "жртвене" приче, увек су исте код свакога ко има примедбу. Када прекршиш правилник бићеш банован, не брини.
Значи, не постоји објашњење које би те задовољило али ипак коментаришеш да би објашњење требало да се да?
И, да прокоментаришемо увреду која гласи "па, га" што је измењен текст који си поставио. Ја не схватам која увреда је у питању, па ако би био љубазан да ми објасниш, да се други пут не преварим?

1. Hoćeš da kažeš da me dotični "dobrodušni dečak" i besmrtna nisu častili istim epitetima koji sam ja uputio "dobrodušnom" i smesta za to dobio crveni karton....Stoji li to ili ne stoji?
2. Da li je dozvoljeno menjanje citiranih postova? Jesam li uredno prijavio to i šta ste po tom pitanju uradili (ako ste bilo šta uradili)
3. Da li mona i "dobrodušni" nisu kažnjeni zato što bi im to bio 3. poen, pa bi bili banovani, a to njima, kao pripadnika verskih zajednica (čitaj sekti) nije dozvoljeno...

1. Hoćeš da kažeš da me dotični "dobrodušni dečak" i besmrtna nisu častili istim epitetima koji sam ja uputio "dobrodušnom" i smesta za to dobio crveni karton....Stoji li to ili ne stoji?
2. Da li je dozvoljeno menjanje citiranih postova? Jesam li uredno prijavio to i šta ste po tom pitanju uradili (ako ste bilo šta uradili)
3. Da li mona i "dobrodušni" nisu kažnjeni zato što bi im to bio 3. poen, pa bi bili banovani, a to njima, kao pripadnika verskih zajednica (čitaj sekti) nije dozvoljeno...
1. Хоћеш да кажеш како сваки твој пост упућен кориснику кога називаш "добродушни дечак" не садржи алузије на хомосексуалност? Знаш ли колико таквих порука је обрисано а није било казне?
2. Није дозвољено. Само, технички гледано, порука коју си пријавио није мењана. Само није цитиран део те поруке. Ништа није додавано или измењено. Цео форум је пун порука којима се изостави део како би се фокусирали на оно што их интересује. И даље ме интересује које је твоје тумачење текста "па, га" који је остао од оригиналне поруке да би било пријављено као прекршај?
3. Не, јер је пријава поруке прегледана пре него што су добили по Ц1 за спам, тако да су те инсинуације погрешне. Да је прегледана после, могло би се сумњати у тако нешто као што је "протекција" одређених вероисповести (а не секти, закон је јасан). Овако, промашај.

1. Хоћеш да кажеш како сваки твој пост упућен кориснику кога називаш "добродушни дечак" не садржи алузије на хомосексуалност? Знаш ли колико таквих порука је обрисано а није било казне?
2. Није дозвољено. Само, технички гледано, порука коју си пријавио није мењана. Само није цитиран део те поруке. Ништа није додавано или измењено. Цео форум је пун порука којима се изостави део како би се фокусирали на оно што их интересује. И даље ме интересује које је твоје тумачење текста "па, га" који је остао од оригиналне поруке да би било пријављено као прекршај?
3. Не, јер је пријава поруке прегледана пре него што су добили по Ц1 за спам, тако да су те инсинуације погрешне. Да је прегледана после, могло би се сумњати у тако нешто као што је "протекција" одређених вероисповести (а не секти, закон је јасан). Овако, промашај.
1. )" Pojam dobrodušni dečak" je upotrebila tvoja koleginica, ne ja....
2.) Deo moje poruke je obrisan, da bi sa njenom porukom post dobio homosexualnu aluziju....
3.) Ako su oni mene, otvoreno, bez rukavica, častili istim pojmovima, zašto i njih nisi kaznio?
Je li to znak, da poput Zazijavala i mnogih drugih treba da kupim prnje sa ovog podforuma i odem negde druge, a da Vam ovde ostanu samo mona, "dobrodušni", JHWH i slična kamarila?

1. )" Pojam dobrodušni dečak" je upotrebila tvoja koleginica, ne ja....
2.) Deo moje poruke je obrisan, da bi sa njenom porukom post dobio homosexualnu aluziju....
3.) Ako su oni mene, otvoreno, bez rukavica, častili istim pojmovima, zašto i njih nisi kaznio?
Je li to znak, da poput Zazijavala i mnogih drugih treba da kupim prnje sa ovog podforuma i odem negde druge, a da Vam ovde ostanu samo mona, "dobrodušni", JHWH i slična kamarila?
1. ...а ти користиш тај израз у истом контексту као и моја колегница? Да видимо како изгледа искреност....
2. ...када би се санкционисале алузије, могли би сви форуми одмах да се затворе. Не претеруј.
3. Покажи ми пост на којем су те "частили" истим појмом због којег си ти кажњен.
Знаш, ни те претње одласцима не пале код мене. Можда је време за нову крв, ко зна. Ионако, ко год нов да се појави, одмах га "староседеоци" сасеку у корену, шта год да верује. Ово није ничија бабовина. Ако ти се иде и имаш где да будеш срећнији, срећан пут и свако добро. Живот иде даље.

1. ...а ти користиш тај израз у истом контексту као и моја колегница? Да видимо како изгледа искреност....
2. ...када би се санкционисале алузије, могли би сви форуми одмах да се затворе. Не претеруј.
3. Покажи ми пост на којем су те "частили" истим појмом због којег си ти кажњен.Знаш, ни те претње одласцима не пале код мене. Можда је време за нову крв, ко зна. Ионако, ко год нов да се појави, одмах га "староседеоци" сасеку у корену, шта год да верује. Ово није ничија бабовина. Ако ти се иде и имаш где да будеш срећнији, срећан пут и свако добро. Живот иде даље.

Hoćeš da kažeš da nema takvih postova....Nemoj da se brukaš...pa toliki ljudi čitaju ovaj forum....

Poslednja izmena:
Hoćeš da kažeš da nema takvih postova....Nemoj da se brukaš...pa toliki ljudi čitaju ovaj forum....

Опет тумачиш туђе речи. Где сам рекао да нема таквих порука?
Ја сам питао да ми покажеш поруку у којој су те частили са истим појмом.
Али овако изгледа драматичније, када спинујеш?

Опет тумачиш туђе речи. Где сам рекао да нема таквих порука?
Ја сам питао да ми покажеш поруку у којој су те частили са истим појмом.
Али овако изгледа драматичније, када спинујеш?

Žiskar, okreni stranu-dve ranije, pogledaj postove koje su ostali i koje si pobrisao i videćeš o čemu govorimo ja i Srđan....Ovako sam u nepovoljnijem položaju u odnosu na tebe, jer ja pobrisane postove ne vidim.... Ako imaš iskrenu želju sve možeš da dovedeš u pravi red, ako nemaš, mogu da ti nacrtam ovde te postove, opet nećeš da reaguješ....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back