Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Aha, pa dobro, koji mi?

Pa nije važno...koji god da ste, pod uticajem demona ste.
...nemoj tu da se družiš sa ovim zlim ljudima.
Ti sigurno možeš prepoznati zlo od dobroga....ako ne, imaš savest. Ako ti ona baš ne radi, jer ipak svet je u zlu...ti čitaj Bibliju...ona otkriva demone..ona sve rešava, samo je čitaj....

"A sada Gospod Bog moj dao mi je mir od svuda, nemam ni jednog neprijatelja ni zlu smetnju." !!!!
(možda pogrešan prevod) (pitaću nadležene, ipak još sam neiskusan, a i kad nabavim priručnik biće jasnije)

"Zubi su ti kao stado ovaca jednakih, kad izlaze iz kupala, koje se sve blizne, a nijedne nema jalove."

" grad beše širok i velik, ali naroda beše malo u njemu i kuće ne behu pograđene."

"Što umnoži Jefrem oltare da greši, biće mu oltari na greh."

Poslednja izmena od moderatora:
tekst je super, samo ova muzika jao ne volim taj ''rock'' i ima lep glas samo mi se njen stajling ne svidja, nekako me podseca na dark????

Nemaš pojma :aha:

Ovaj rok je specijalan rok, nije kao ostali demonizovani...evo dokaza:

"Sina Zeraje, sina Ozije, sina Vukija"
i ovde:
"Knjiga koju nam poslaste razgovetno bi pročitana preda mnom."

I nije ovo dark nego blue....
A i da je dark, ovo je dobar dark...a ne onaj bezbožnički što ovde slišaju neki masoni...

E pa Mona I JHWH...izvinjavam se :)
Malo sam preterao, dosadno mi, učim neke gluposti, pa znete već kako to ide :)

A vas dvoje ste vrlo zanimljivi, prosto neverovatni, jer apsolutno sve znate, i potpuno ste sigurni u sve što mislite. A Hrist je sam na krstu pitao Boga zašto ga je ostavio!
Kao da su vam mozgovi isprani...
I namećete stalno nešto...pa ako mi je Bog dao slobodu, i slobodnu volju zašto je vi ograničavate?
Da ne dužim...izvinite, još jednom...od sada jako malo šale a mnogo više ozbiljnosti sa moje strane :)

E pa Mona I JHWH...izvinjavam se :)
Malo sam preterao, dosadno mi, učim neke gluposti, pa znete već kako to ide :)

A vas dvoje ste vrlo zanimljivi, prosto neverovatni, jer apsolutno sve znate, i potpuno ste sigurni u sve što mislite. A Hrist je sam na krstu pitao Boga zašto ga je ostavio!
Kao da su vam mozgovi isprani...
I namećete stalno nešto...pa ako mi je Bog dao slobodu, i slobodnu volju zašto je vi ograničavate?
Da ne dužim...izvinite, još jednom...od sada jako malo šale a mnogo više ozbiljnosti sa moje strane :)
ma lepo takodje i tebi kao da je mozak ispran zvucis :)

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back