Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da i nakon svega sto sam morao da se pravdam i bio u pravu ti i dalje smaras sa tim!
Aha, pa dobro, koji mi?
ja se samo branim, a ovaj se preire!![]()
Ja i Srđan te ovde jedini prihvatamo takav kakav si....takvog te majka rodila i ne možeš tu ništa....
Aha, pa dobro, koji mi?
Srđan pih...
Prvo homoseksualizam nije bolest nego izbor demonska sila, pozuda, znaci niko se tako ne radja... i to niko ko iskreno veruje ne moze da bude!
prijavi...Šta Srđan pih????
Samo vređate...ali vređajte....ja razmišljam da te prijavim...
dobro, priznaćeš ti to vremenom...![]()
umirem od smeha, sta da priznam? 
Pa nema sta da prihvatim, ja sam heteroseksualn i sta sad ti vise hoces?
Prekini vise da smaras, trolujes, LAZES!...izmisljas...

prijavi...![]()
Nije nista ''osobno''
QUOTE]
Pa ne znam...videćemo na kraju...mislim sveta.
tekst je super, samo ova muzika jao ne volim taj ''rock'' i ima lep glas samo mi se njen stajling ne svidja, nekako me podseca na dark????
tekst je super, samo ova muzika jao ne volim taj ''rock'' i ima lep glas samo mi se njen stajling ne svidja, nekako me podseca na dark????

ma lepo takodje i tebi kao da je mozak ispran zvucisE pa Mona I JHWH...izvinjavam se
Malo sam preterao, dosadno mi, učim neke gluposti, pa znete već kako to ide
A vas dvoje ste vrlo zanimljivi, prosto neverovatni, jer apsolutno sve znate, i potpuno ste sigurni u sve što mislite. A Hrist je sam na krstu pitao Boga zašto ga je ostavio!
Kao da su vam mozgovi isprani...
I namećete stalno nešto...pa ako mi je Bog dao slobodu, i slobodnu volju zašto je vi ograničavate?
Da ne dužim...izvinite, još jednom...od sada jako malo šale a mnogo više ozbiljnosti sa moje strane![]()

ma lepo takodje i tebi kao da je mozak ispran zvucus![]()
hriscanin