Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Vidis i mene je briga za tvoje misljenje, ali nemas drugo sta da raids, pa smaras, a sta je razotkrio? da mi je kamera olympus i dautme na slika? prevario se moja kamera je Kodak a ne olympus i datumi su u redu na priginalim, a zasto je ovde tako ne znam, a i on sam se nasao u ucudu i nije znao sta da mi odg, vidis ti mene ne nerviras samo me amars tim vecitim cikanjem, i ja se pravdam i svaki put ispadnes ''glup'' (ne vrejdam te, nego ne znam kako drugacije da kazem) jer se pokaze suprotno.И шта кажеш случајно баш теби послали пп-ове...
Мани ме се, бре...ја сам на Крстарици 10 година већ...овде имам јако пуно пријатеља, али и непријатеља, то би требало да ти је јасно, ипак си пунолетан и да сваку информацију коју добијеш примиш са резервом...
Али, на крају крајева, мени то није ни битно...Постоје људи који су ми у животу битни и до њиховог мишљења ми је стало..За твоје мишљење заболе ме патка.
Ти ме уствари, нервираш због тог лицемерја које показујеш овде, а које су сви прочитали, а Хунган и ја јавно разоткривамо све твоје лажи. Мислиш да си паметан и лукав, али си као ноћ глуп.
E sad evo recicu ti kako znaju, jedna je stavila nesto u religija i smeh i onda sam joj rekao da skloni zbog tebe da me ne bi ponovo zamarao i dobijao nove ideje, e onda mi je ona rekla ono, i posle sam dobio jos 2 PP od dve razlicite forumasice koje su mi isto nesto pricale za tebe...
Рече "добродушан и смеран дечко" који јавно пљује оца само зато што неће са њим у секту...
Ja ga ne pljujem nego pokusavam da shvatim kako neko ko je ''pravoslavac'' isto kao i ti moze da redi onako neke stvari, i mene bas briga u koju ce crkvu da ide, zato ne izmisljaj!
I posto navodno ni si znao: imam 18g 92 sam godiste i muskog sam pola i hteroseksulnog opredeljanja sam...