Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evgo sta Biblijsko prorocanstvo kaze za zmiju iliti Serpenta :D

1Mojsijeva 3:14 Jehova Bog je nato rekao zmiji: “Kad si to učinila, da si prokleta među svom stokom i među svim divljim životinjama poljskim! Po trbuhu ćeš puzati i prah ćeš jesti sve dane života svojega.

15 I ja ću zametnuti neprijateljstvo između tebe i žene, i između potomstva tvojega i potomstva njezina. Ono će ti zdrobiti glavu, a ti ćeš ga u petu ujedati. .”

Evgo sta Biblijsko prorocanstvo kaze za zmiju iliti Serpenta :D

1Mojsijeva 3:14 Jehova Bog je nato rekao zmiji: “Kad si to učinila, da si prokleta među svom stokom i među svim divljim životinjama poljskim! Po trbuhu ćeš puzati i prah ćeš jesti sve dane života svojega.

15 I ja ću zametnuti neprijateljstvo između tebe i žene, i između potomstva tvojega i potomstva njezina. Ono će ti zdrobiti glavu, a ti ćeš ga u petu ujedati. .”

kakve sve gluposti ću ovde pročitati...:rotf::rotf::rotf:

A svi ste u istoj sekti?

Prvo niti sam ja niti je ona u SEKTI, drugo ne pripadamo istoj ''denominaciji'' pa ti smeta cinjenica da mi necemo da se prozdereomo medjusobno vec ''radimo'' zajedno svaki na svoj nacin ali opet zajedno. I vi bi samo da gledate kako se svi ''sektasi'' ovde medjusobno zderu ali toga ovde ne da vidite, pa cak ni oni bedni pokusaji kad mi je receno da me ona ogovoara sa jos nekim, a ja tacno znam da me taj neko ko mi je to rekao slagao i upozorio sam i nju i te koji su me navodno ogovorali da se paze tih vasih bednih poksuaja.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back