Hriscanin.Hriscanin
Poznat
- Poruka
- 8.529
Ništa on jadan ne razume a uvek je tu ..
Fuckin jeckil hajd
Pa ne razumem, cele nedelje sam bio zauzet i svracao sam samo na 10min.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ništa on jadan ne razume a uvek je tu ..
Fuckin jeckil hajd
Koje bre pitanje? Sad sam otvorio mail i video da su mi čak četiri fotografije prihvaćene i objavljene u službenoj glaeriji World Photography Day, i da mi je Nikon Europe poslao srebrnu karticu Nikon Certified Professional, a za tvoje pitanje me zabole ona stvar.
Koje bre pitanje? Sad sam otvorio mail i video da su mi čak četiri fotografije prihvaćene i objavljene u službenoj glaeriji World Photography Day, i da mi je Nikon Europe poslao srebrnu karticu Nikon Certified Professional, a za tvoje pitanje me zabole ona stvar.
Loliko ti imaš klonova to ni sam ne znaš..
Uredu je evo izvinjavam se, ali kad pogledas, ispada da si meni napisao...
Evgo sta Biblijsko prorocanstvo kaze za zmiju iliti Serpenta
1Mojsijeva 3:14 Jehova Bog je nato rekao zmiji: “Kad si to učinila, da si prokleta među svom stokom i među svim divljim životinjama poljskim! Po trbuhu ćeš puzati i prah ćeš jesti sve dane života svojega.
15 I ja ću zametnuti neprijateljstvo između tebe i žene, i između potomstva tvojega i potomstva njezina. Ono će ti zdrobiti glavu, a ti ćeš ga u petu ujedati. .”

tebi je glupost sve osim onoga sto ti razumes a to je satanizamkakve sve gluposti ću ovde pročitati...![]()

Hvala, ali...ne brinem se baš mnogo oko toga da li mi veruješ ili ne.
tebi je glupost sve osim onoga sto ti razumes a to je satanizam![]()
Ne vrti se svet oko tebe, mali.
iz branse sam pa samo zbog toga posto znam sta traze
a na forumu nikom nista ne verujem
Srecom, sve se vrti oko tebe![]()
Odkad si sebe uhvatio u laži onda ne vjeruješ nikome.
ne pruzaj mu laznu nadu...Srecom, sve se vrti oko tebe![]()
No, my child, davno sam shvatio da se ne vrti oko mene. Tebi to saznanje tek predstoji.
Vidis da konstantno pise laziKako se ja toga ne secam?![]()
![]()
Vidis da konstantno pise lazi
Zato što pamtiš ko zlatna ribica.
Vidis da konstantno pise lazi
A svi ste u istoj sekti?