Uh, ljudi, baš mrzim bračne obaveze. A da znate samo kako je dobar cuninglingus sa lutkom za sex, i onom na baterije i onom na naduvavanje. Ma vrh. Bolje nego sa pravom mrskom ženom. A i ne podriguje se nakon toga. Evo me nazad.
Prženo i pečeno meso je kažeš zdravo...
A o mesu u kontekstu zdrave ishrane...
kažu ovako...
Pomešala je zdravo i ukusno.
Odličan link. Dokazuje ispravnost vegetarijanske ishrane. Ali ne važi za „božje sluge“.
Da oni su na nebu otkupljeni sa zemlje...
ali ovo je Konak samo.
a gde pise da se samo oni spasavaju??
tako da, sad je vreme zna se za sta... vezivanje.
Da, ima tamo i nekoliko mačaka, koji čiste svoje šape posle vršenja nužde iza šatora.
Za vezivanje mačaka?
Ne ulazim u to sa čime se sve ti baviš u svom životu niti želim da saznam, vezuj koga želiš, zabavno ti bilo i tebi i njima/njemu
Bolje da ne znaš.
Ogromna je razlika između onoga ko nešto želi i onoga ko nešto zaslužuje

Dakle, koji su to ljudi koji zaslužuju da budu spašeni ?
Ogromna razlika.
Oni ljudi koji podignu svoj nivo svesti toliko da zaslužuju nirvanu, odnosno odlazak iz materijalne egzistencije. Ne postoji „spasenje“ dok god imaš telo.
A šta ako iskažem želju ali ...nisam JS... važi li ono...izvolte...i tada...
Pa bićeš uništen u Armagedonu, zajedno sa svima onima koji nisu JS.
Citaj Bibliju pa ce ti se kazati, ali sumnjam
Moras prvo zeleti da bi uopste dosao do necega.
Čitali smo Bibliju i našli da su segmenti prepisani iz starijih knjiga.
Evo, želim nirvanu i postići ću je.
Ako te je čovek lepo pitao zašto mu lepo ne odgovoriš a to tim više jer si atestirana stručna tumačica biblije.
Najprva i najglavnija tumačica Biblije sveta. Toliko je stručna da ne zna iz kojih su sve knjiga prepisani segmenti mnogi Biblije.
To nisam znao, da ima zabranjenih delova Biblije za čitanje
Nisam ni ja.
Uzgred, apropo one priče od sinoj za mučenje itd. Vidi ovo:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Popis_smrtnosti_po_ratovima_i_katastrofama
I vidi kako su Kinezi vodili građanske ratove na oko 150 do 200 godina u kome su ginule desetine miliona ljudi. Sad mi je palo na pamet: „smrt usled hiljadu rezova“. Grozno...