Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ponešto....? Daj besmrtna, zakrčila si moderatorski podforum....morali su da angažuju još jednog moda zbog tebe...:hahaha1::hahaha1::hahaha1:
Sve si pomesao, zbog keopsa jer ko nenormalan pise svasta :confused: a i ne samo zbog njega... vec i zbog ________ i ____ i _____ .

ne kapiram vase poremeceno shvatanje prijavljivanja...
Uvreda je uvreda bilo prijavljena ili ne.
takodje gluposti su gluposti ....
spam takodje...

ja nisam moderator za vasu info... ;:aha:

Nisam znao da si ateista. Onda ti život nema neki smisao. Ali dobro.
Smisao bilo čijeg života je ostvarivanje onih ciljeva koje sebi neko postavi u životu. Koliko su ti ciljevi materijalni, duhovni, niski, visoki, komplikovani, jednostavni, lagani ili teški zavisi od osobe do osobe.Razlika između ateista i vernika je u tome što je vernicima puno lakše proživeti život nego ateistima.

Sve si pomesao, zbog keopsa jer ko nenormalan pise svasta :confused: a i ne samo zbog njega... vec i zbog ________ i ____ i _____ .

spam takodje...

Kasnije Besmrtna, kasnije će biti lakše teme koje ćeš moći da shvatiš :mazi: :aha:
Nemoj sada to malo mozga da zamaraš tako komplikovanim temama koje su i u Konaku postale prisutne :aha:

spam takodje...

Najgore je to što ti pod spamom podrazumevaš i ono kada ti se argumentovano predoče činjenice.

Strašno je i to što pod glupostima podrazumevaš sve ono što nije usaglašeno sa napisanim u Stražarskoj kuli...

Ona Božanska kojoj ti stremiš gde će preživeti samo 144 000 zapečaćenih, ta mi itekako smeta :aha:
Evo ovo govori o tome koliko ne mozes da shvatis istinu...
ja pisem jedno a vi shvatete drugo :rotf:

nigde ne pise niti sam ikada napisala da ce samo144 00 preziveti, to je bas glupo da to mislis.
hiljadu puta sam objasnila ko su 144 000 ali ne vredi....
kad ne umes da razumes napisano :sad2:

prezivece neogranicen broj ljudi svako koga Bog spasi.
jel jasnije :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back