- Poruka
- 29.534
pusti ga vidis da se osusio nestoNe kinji je...
![]()

ja se zdravo hranim a ti?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pusti ga vidis da se osusio nestoNe kinji je...
![]()

super volim tovečeram jagode sa šlagom...![]()

pusti ga vidis da se osusio nesto
ja se zdravo hranim a ti?![]()

i ja voce i povrce plus piletinu ponekad...samo biljna hrana..tu i tamo mlečni proizvodi...![]()

i ja voce i povrce plus piletinu ponekad...![]()

koje kliktanje sta vam je... tu i tamo prijavim ponestodaj besmrtna, stvarno preteruješ sa tim nasumičnim i nekontrolisanim kliktanjem...Ovde su sve normalni korisnici koje jednostavno izmezumiš tim kliktanjem...A zamisli tek jadne moderatore...![]()

koje kliktanje sta vam je... tu i tamo prijavim ponesto
valjda rade svoj posao revnije![]()

Zašto misliš da nisu mogli biti zakucani za stub od drveta, nakon vezivanja recimo ? Inkviziciju tačnije skupinu izuzetno devijantnih ličnosti koji su svoje devijacije ostvarivali u realnosti bez ikakve mogućnosti da ikada budu za to kažnjeni, jer su sve što su činili ljudima, činili u ime Boga, pa bi pobuna protv njih bila i pobuna protiv samoga Boga čiji su oni direktni predstavnici na zemlji, teško da iko može da nadmaši, mada mislim da im jedino u tom pogledu sigurno mogu parirati ljudi koji su radili u koncentracionim logorima za vreme Adolfa Hitlera i možda ih čak mogu i prevazići po okrutnosti. Dovoljno je samo pomisliti kako umire osoba koja je izložena postepenom povećanju pritiska u komori pa nam može biti jasno koliko ljudi mogu da budu loši kada se takvo nešto dozvoli u ime bilo čega i bilo koga, bez obzira da li se radi u ime ideje, osobe ili Boga.
večeram jagode sa šlagom...![]()
A ja sad ne znam koju da odaberem... 
Ne kinji je...
![]()

Papa koji upravlja Katoličkom crkvom se smatra predstavnikom Boga na zemlji, ponovo to nije tek tako bezveze, jer je prvi papa bio Sveti Petar isti onaj koji je bio Isusov učenik, tako da sve pape vuku kontinuitet od njega. Isto važi i za patrijarhe Pravoslavne crkve, samo sa tom razlikom što svaki narod ima svoga patrijarha, Katolička je uspela da ima samo jedan centar moći, Pravoslavna crkva se po tom pitanju podelila.U tim vremenima u kojima je delovala inkvizicija kao institucija, crkva je predstavljala Boga, a inkvizitori su samo ispitivali osumnjičene i naravno sprovodili "Božiju volju" boreći se u njegovo ime protiv veštica i svih onih koji su surađivali sa nečastivimNakon vezivanja, da. Ali nikako bez vezivanja. Kakvi sad predstavnici boga? Ništa ne kontam. Misliš sami su sebe proglasili za predstavnike boga? Inkviziciju niko ne može prevazići po okrutnosti, jer su njihove žrtve postepeno umirale, a u toj komori koju pominješ umiralo se brzo.

Imao si namerno i sistematsko izgladnjivanje uz obavezan fizički rad gde se logorašima smanjivala porcija hrane koju dnevno dobiju, ali se zato obim i težina rada povećavala, tako da je to kasnije prereastalo nakon određene tačke u umiranje u dugotrajnoj agoniji.
Ako misliš na to da verujem da jeste predstavnik Boga na zemlji, onda se varaš, ja ne verujem u koncept bilo koje vrste Boga.Ma je li moguće, Keopss, da veruješ da "nije tek tako bezveze" to što neko sam sebe smatra predstavnikom boga na zemlji?![]()
Još jedan jako lep primer Rimske genijalnosti u praksi, dobiše novu religiju jaču i jednostavniju nego pre, od neprijatelja svojih napraviše sluge i postadoše novi centar moći kada je religija u pitanju. Mora im se odati priznanje da su genijalni bili i ostali, svaki drugi narod bi iz toga izašao kao gubitnik, samo su oni uspeli da izađu kao pobednici 
Onda jedino nisi znao da sam ateistaZnam ja sve ovo što si napisao, Keopss, nema potrebe da mi pišeš; doduše, možda neki vernik nauči nešto novo...

Znam ja sve ovo što si napisao, Keopss, nema potrebe da mi pišeš; doduše, možda neki vernik nauči nešto novo...
... 
Onda jedino nisi znao da sam ateista![]()
Nisam znao da si ateista. Onda ti život nema neki smisao. Ali dobro.

ponešto....? Daj besmrtna, zakrčila si moderatorski podforum....morali su da angažuju još jednog moda zbog tebe...![]()

a koji je smisao života vernika?