Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
takodje imas i nedostatak paznje i ljubavi koji potice jos iz detinjstva.. :aha:
Jel' to one JS-ovske "ljubavi" ? :think:
Da li si ti bila pod uticajem takve "ljubavi" u detinjstvu, to bi moglo da objansi poricanje drugih žrtava, to se inače zove Štokholmski sindrom kada žrtva počinje da žali zlostavljača i da opravdava njegove postupke :aha:

Nego ne odgovori ti meni na postavljeno pitanje :aha:
Nije lepo eskivirati direktna pitanja posebno kada ti neko pokušava pomoći :aha:

Hvala na pismu,ali ako ne zelis da te vredjaju nemoj vredjati.
Pedofilija je zlo koje je za osudu gde god da se javi,a niti se javlja samo u odredjenoj grupi,niti neka grupa (organizacija) moze da tvrdi da u njenim redovima sto posto nema pedofila.

Gde je onaj Najnizi neprikosnoveno iskompleksirani tip sa maskom umesto face :aha:
Da mu nesto kazem ko nije JS :aha:

Još jednom:

Hvala na pismu,ali ako ne zelis da te vredjaju nemoj vredjati.

Uklaviri, gusko maloumna: nisi JS, samo bi htela da budeš.

Nije JS, nije upoznata sa Gothic kulturom, sve polako ali sigurno izlazi na čistinu :aha:
Samo hrabro Besmrtna, mi smo tu da te podržimo, otvaranje zna biti bolno, ali mi ćemo ti pomoći :aha:

Kao što i rekoh :aha:
Boki_13_ucenjuje_Bakija_da_ce_otkriti_sa_kim_je_imao_seks.jpg

dobar ti je friz :aha:

Teško svima onima koji uzimaju bilo kakve pilule i bilo kakve lekove. Imam samo jedan savet za sve njih:

lemonpissingondrugs.jpg

Takođe, teško svima onima koji se nalaze na nižem nivou svesti i poznaju samo jednu religiju, a busaju se u grudi kako su uhvatili boga za bradu. Dno dna. :thumbdown:

Kao što i rekoh, samo polako sa terapijom, početak je uvek najteži, biće sve dobro na kraju, videćeš :mazi: :aha:

Odgovorih ja tebi i na drugi post, samo je prošla regularna "metla" očigledno i selektivno pomela postove :aha:
Ali ponovo to baš ništa ne menja niti će promeniti :aha:

Ne kontam poentu ovakve diskusije. Ti nju nudiš lekovima, ona tebe lekovima, a ja vam kažem gledajte u Sunce a lekove u kantu.

Dalje, videh da se ona tebi rugala da si kao mali bio bez roditeljske ljubavi, pa ne znam da li je normalno da se božje sluge, ili oni koji sami sebe tako doživljavaju, rugaju nečijoj prošlosti koju neko nije mogao da kontroliše. Šta ako je odrastao u domu za nezbrinutu decu? Nije imao roditeljsku ljubav i šta sad?

Strašno. Dno dna. :thumbdown:

Ne kontam poentu ovakve diskusije. Ti nju nudiš lekovima, ona tebe lekovima, a ja vam kažem gledajte u Sunce a lekove u kantu.

Dalje, videh da se ona tebi rugala da si kao mali bio bez roditeljske ljubavi, pa ne znam da li je normalno da se božje sluge, ili oni koji sami sebe tako doživljavaju, rugaju nečijoj prošlosti koju neko nije mogao da kontroliše. Šta ako je odrastao u domu za nezbrinutu decu? Nije imao roditeljsku ljubav i šta sad?

Strašno. Dno dna. :thumbdown:

Upravo u boldu uviđaš jednu od suština ovakve vrste razgovora, pustiš druge da tokom razgovora pokažu svoje pravo lice :aha:
Padaju maske, a ja volim više od svega videti pravo lice sagovornika :aha:

Upravo u boldu uviđaš jednu od suština ovakve vrste razgovora, pustiš druge da tokom razgovora pokažu svoje pravo lice :aha:
Padaju maske, a ja volim više od svega videti pravo lice sagovornika :aha:

Pa, sad, očekujem da se upotrebe uličarski žargoni tipa "šatro, gistro, extra, vrh, cool"... "smaraš, smaraš, smaraš"... "retardu, debilu"... itd. i da se sa njima ide u raj. :rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back