Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nekoliko saveta iz Božje reči:

Nekoliko osnovnih, temeljitih principa kojima svako ko sebe naziva Histovim sledbenikom treba maksimalno da teži i da se pridržava!

Dakle evo ih nekoliko iz božinog spomenara:

Treća knjiga Mojsijeva - 24
19 I ko rani bližnjega svojega, kako učini tako da mu bude
20 Ulom za ulom, oko za oko, zub za zub; kako ošteti tijelo čovjeku, onako da mu se učini.
21 Ko ubije živinče, da vrati drugo; ali ko ubije čovjeka, da se pogubi.

Peta knjiga Mojsijeva - 19
21 Neka ne žali oko tvoje: život za život, oko za oko, zub za zub, ruku za ruku, nogu za nogu.

:D Dobro vece religijo :gace:

Vidim da vam nije dosadno:whistling: a i obradujem se uvek kada sretnem meni drage osobe:lol:
Malo mi fali samo...osmeha:kafa: ali, religija i nije bas izvor...osmeha:roll:

Ma čini ti se, pasivni... nije ovo "nebriga" da nam se lica koče od lažnih kezeva. :mrgreen:
Kad nam je do smeha, smejemo se, kad nam je do svađe, svađamo se, kad nam se plače, opet se svađamo... :lol:

Ma čini ti se, pasivni... nije ovo "nebriga" da nam se lica koče od lažnih kezeva. :mrgreen:
Kad nam je do smeha, smejemo se, kad nam je do svađe, svađamo se, kad nam se plače, opet se svađamo... :lol:
Tim osobama kojima se"lica koce od laznih kezeva" ima svuda;) a...meni to i nije tako vazno:neutral:, vazno je nesto drugo, to sto je meni vazno, svuda nadjem, cak i u...pogresnim krugovima:D
Tebe kada vidim, uvek se obradujem:rumenko: jer takvih nema puno:D (ako ih ima:aha:), nisam borac protiv vetrenjaca.
:cmok:

Tim osobama kojima se"lica koce od laznih kezeva" ima svuda;) a...meni to i nije tako vazno:neutral:, vazno je nesto drugo, to sto je meni vazno, svuda nadjem, cak i u...pogresnim krugovima:D
Tebe kada vidim, uvek se obradujem:rumenko: jer takvih nema puno:D (ako ih ima:aha:), nisam borac protiv vetrenjaca.
:cmok:

Ima... ali ne valja kada ih na jednom mestu ima previše... tu ne štima nešto u organizaciji.

I meni je drago što tebe vidim... :cmok2:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back