- Poruka
- 50.278
Cao Barbi
Nemoj samo...Lenu
, nije moja...ljubav
![]()
Nije ni moja
...pa reko, baš je prikladna pesmica za tu neverovatnu pojavu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cao Barbi
Nemoj samo...Lenu
, nije moja...ljubav
![]()

Nije ni moja...al Nemačku baš oće pobede ove godine...
...pa reko, baš je prikladna pesmica za tu neverovatnu pojavu...![]()

Ako postanu Svetski Prvaci, moz` se posle duvamo, da smo ih jedini...tukli Cao Barbi
Nemoj samo...Lenu
, nije moja...ljubav
![]()

Jel ima neko sem mene kome se ne šlihtuješ, pitam se pitam![]()
Jel` si ti...ljubomorna
il` si me pomesala sa...udvaracem
a sve ostalo...mozes na ovom pdf-u da...dobijes 
Mani se ubacivanja i nabacivanja ovde je mikrofon samo njen bar za vreme dok joj drugi budu imali vremena pisati teme i postove

Ja to samo u elitnoj. U ovu ne volEm ni da ulazim, zadnji put se bez najave urusila, malo izginusmo. Gosti bili veseli, igrali, pevali, po stolovima se penjali......sad da li je to uzdrmalo temelje ili je Besmrtna izigravala bombasa samoubicu i unela dinamit il' su gazde imale neke dugove, pa je pozar bio podmetnut, to ne znam. Znam samo da ova dascara, sa rupama, koje su ispunjene slamom, nije sigurna...zato svako svoju kacigu na glavu, za svaki slucaj. A i pod je blatnjav, pa kada padne kisa (k'o danas) gacamo li gacamo, mozda neko i prokliza. Elitna je druga stvar, tamo samo instalacije nisu dobre....nekada poiskacu osiguraci, nista strasno, stalni gosti su navikli na mrak.
edit i sve vas pozdravljam do sledeceg vidjenja.

Jel ima neko sem mene kome se ne šlihtuješ, pitam se pitam![]()

Ovde se mnogu zayebaše... valika greška je potceniti nekoga, znaš kojom se brzinom vrati...![]()
Znam, reputacije mi samo skaču od silnog potcenjivanja ljudi oko sebe, ne znam gde da ih smestim od silne brzine kojom naviru
Ja to samo u elitnoj. U ovu ne volEm ni da ulazim, zadnji put se bez najave urusila, malo izginusmo. Gosti bili veseli, igrali, pevali, po stolovima se penjali......sad da li je to uzdrmalo temelje ili je Besmrtna izigravala bombasa samoubicu i unela dinamit il' su gazde imale neke dugove, pa je pozar bio podmetnut, to ne znam. Znam samo da ova dascara, sa rupama, koje su ispunjene slamom, nije sigurna...zato svako svoju kacigu na glavu, za svaki slucaj. A i pod je blatnjav, pa kada padne kisa (k'o danas) gacamo li gacamo, mozda neko i prokliza. Elitna je druga stvar, tamo samo instalacije nisu dobre....nekada poiskacu osiguraci, nista strasno, stalni gosti su navikli na mrak.
edit i sve vas pozdravljam do sledeceg vidjenja.
hvala na lekciji iz istorije kafanskog zivota na religijija volim Lenu

Kako kazu Holandjani, dvadeset dva igraca igraju i pobednik je...uvek...Nemacka
Ako postanu Svetski Prvaci, moz` se posle duvamo, da smo ih jedini...tukli
![]()

hvala na lekciji iz istorije kafanskog zivota na religiji
Nije smešno... ovo što sada predstavlja kafana je više tužno.
... ali nisam u toku zashto i kako je doshlo do preokreta i zatvaranja
Nije smešno... ovo što sada predstavlja kafana je više tužno.
izgleda da je nekad bilo ludo... ali nisam u toku zashto i kako je doshlo do preokreta i zatvaranja
![]()
Zašto je tužno, zato što nije sve smrknuto poput tebe?
Ti bi nas sve ladno izbacila sa Nojeve lađe da se ti pitaš.
Dobro vece birtijo religijska 
, nisam zeljan...slave
); valjda ce moj DJ da...bude u...prijatnoj...atmosferi 
Ne pitam se.
Nažalost.
даће Бог
од кад Га немаNema boga.
Ako budeš čekao da ti neko nešto da... pa šta da ti kažem, sem žalim slučaj.

шта раде ови аргентинци сунце ти пољубим![]()

koga dugo nisam 'videla".Samo da vas pozdravim, sve, a pogotovu Saletakoga dugo nisam 'videla".
(Ne mislim da ulazim, kako vidim, u bilo kakva prepucavanja i sl., pa za sada necu svracati u ovu "novu kafanu". Ipak, drago mi je sto je otvorena.)

не знам конструкцијуPrest`o sam da...gledam, Mexiko pokazuje kako se...sigurno...gubi
![]()