Konak...

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
FORUM:
Tesko. Cenzura nekog iskompleksiranog moderatora ce ti uvek ukloniti i najmanje zrnce originalnosti.
Prosto se mozes opkladiti da je to jedan bubuljicavi coravko koji je sex doziveo samo u divx formatu.
Spondiloza je poodmakla, aparat za astmu uvek u gonjem dzepu karirane kosulje zavucene u kineske farmerke, mama u susednoj sobi.
I mocno dugme "ERASE", sredstvo za postizanje orgazma i podizanje VV (virtuelne vaznosti) do neslucenih visina (do neslucenog broja bajtova?), na klik misa daleko. Sta ce mu vise u zivotu?
Te je ovde tegla iritantnosti uvek tamo gde je i hoklica.

Takav ces tesko postati... sine moj. :mrgreen: Samo uci od Najboljih.

Toliko od mene. Sad je red na one ciji su prsti u onoj tegli da ih oblizu i obrisu o onu kariranu kosulju... i pravac orgazam.
Elektricni. :lol:

Ovdeprisutno govedo se izvinjava zbog nereda. Nemam ti ja one... kakosono zove... manikire. Te zbog te moje ruralne orjentacije moze doci do neslaganja sa misljenjem Uvazenih i Elitnih, kakvih su ovi prostori puni.
Neka, hvala, necu vino... numem ti ja to. Na nos bi mi izaslo. :mrgreen:

:D Uvek sam bio, verujem u samo jednog, i uvek se mogu u njega pouzdati :rumenko:, jos me nije...izneverio :rtfm:, jeste da sam to...ja ( sta sve...nalupah:mrgreen:, ali. pase...ovde :andjeo:), ali sam...ponosan :roll::rotf:

ps. Nije sve od mene (sroceno), prepis`o od ovih...pametnih, religioznih :D

vidim ja da si poceo da izvlacish iz konteksta;) pa sastavish u svoju korist:lol: nema shta ,ucish polako:D bice od tebe guru:mrgreen:

:eek: Pored vas takvih, samo...defanziva :cmok:, vidis da ste me...proterali :roll:, uvek sam hteo da slobodna razmisljam, ovde to...tesko...ide :mrgreen:

:zcepanje: ma nema potrebe za defanzivom..slobodno ti razmishljaj:lol: ako smesh:lol: ovde ljudi pipiju po koju pa proradi agresija valjda:mrgreen:
pa zar i u kavani proturate tu pricu o razmishljanju:zper: hajde molim te..toliki ljudi razmishljali vekovima umesto nas..mi mozemo da uzivamo:)

:zcepanje: ma nema potrebe za defanzivom..slobodno ti razmishljaj:lol: ako smesh:lol: ovde ljudi pipiju po koju pa proradi agresija valjda:mrgreen:
pa zar i u kavani proturate tu pricu o razmishljanju:zper: hajde molim te..toliki ljudi razmishljali vekovima umesto nas..mi mozemo da uzivamo:)

;) Prvo sto sam naucio iz onih narodnih (jos sam bio mali ali valjda...preozbiljno shvatio:rumenko:)...uzdaj se u se` i u svoje...kljuse i eto, svidelo mi se i...poslus`o :rumenko:
;) A u mojoj mladosti, ti tvoji popovi, bili malo...naivni (kod mene kazu, neuki, secam se kada sam citao one...knjige za bogosloviju, jako naivne napisane, ali i...jako stare:neutral:), bilo je mnogo prostora za...zdravi osmeh (uh, danas...samo...svadja:()

;) Prvo sto sam naucio iz onih narodnih (jos sam bio mali ali valjda...preozbiljno shvatio:rumenko:)...uzdaj se u se` i u svoje...kljuse i eto, svidelo mi se i...poslus`o :rumenko:
;) A u mojoj mladosti, ti tvoji popovi, bili malo...naivni (kod mene kazu, neuki, secam se kada sam citao one...knjige za bogosloviju, jako naivne napisane, ali i...jako stare:neutral:), bilo je mnogo prostora za...zdravi osmeh (uh, danas...samo...svadja:()
posle ove izjave
m0230.gif
svadja bez tuche ne ide. ovo je Balkan;)

Kafana nje za razmisljanje nego za opustanje uz pice ,klopu i poneku tucu
bash...

Kafana nje za razmisljanje nego za opustanje uz pice ,klopu i poneku tucu

:bye: Bez ovog zadnjeg sam uvek...da ;), nego, jesi li pio dobru dudovacu, ako jesi, onda znas o cemu pricam :rumenko:, a posle par, i tako otpada to...zadnje (ti si jos uvek pod...impresijama ovih, zadnjih...avramovaca:mrgreen:), nisam da se...bijemo (moz` recima:roll:, ako...bas hoces)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back