- Poruka
- 29.534
Auuuuu.....besmrtna, šta će da ti kaže starešina ako vidi ono...ritam strasti...![]()
BOA ima odlicnu miziku

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Auuuuu.....besmrtna, šta će da ti kaže starešina ako vidi ono...ritam strasti...![]()

BOA ima odlicnu miziku![]()

Znam ali...strast i te stvari nekako ne idu uz doktrinu učenja JS.![]()
kakve veze ima muzika sa ucenjem JS....

Ima. Sve ono što budi i raspaljuje strast nije preporučljivo za J svedoke. Nije valjda da to nisi znala...![]()

Lepo se mislim...provedi...![]()
pogledacu filmic pa cu da spavam 
sad ce da ode na razbibrigu pa ce se vrne oko 3 kad nema nikog da opet uziva u onim narodnjackim klipovima![]()
narodjnjacke klipove ne slusam nisam tolko luda... a i ne ubija mi se 
sad ce da ode na razbibrigu pa ce se vrne oko 3 kad nema nikog da opet uziva u onim narodnjackim klipovima![]()

hocu uvek se lepo provedem u krevetu![]()

a i ne ubija mi se![]()

besmrtna![]()

Valjda...večna....Jer kako no bi...samo je bog besmrtan...![]()

ne smeta mi ni vecna![]()

Neko bi rekao da ne veruju u to shto prichaju.Znači niišta od ...prečice ka carstvu nebeskom...
Zanimljivo je da nema nijednog vernika bilo koje verske denominacije a da ne voli da živi ovde na zemlji i to što je duže moguće.![]()

Pa covek je stvoren da zivi na zemlji ne razumem...Znači niišta od ...prečice ka carstvu nebeskom...
Zanimljivo je da nema nijednog vernika bilo koje verske denominacije a da ne voli da živi ovde na zemlji i to što je duže moguće.![]()

Neko bi rekao da ne veruju u to shto prichaju.![]()

Pa covek je stvoren da zivi na zemlji ne razumem...
ja i ocekujem vecni zivot na zemlji..![]()

Ima ih, i to avramovci...svaki dan neko ode...precicom, ali...jednog lepog dana ce i pismenost tamo zalutatiZnači niišta od ...prečice ka carstvu nebeskom...