ĐavoljaNevesta
Ističe se
- Poruka
- 2.820
tradiconalno, 8 god unazad... nego malo obajznuh ove poslednje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sa malim zakasnjenjem
Svima zelim srecnu Novu godinu![]()

štrajk...Pošto se pitanje ponavlja, evo odgovora:Gde su Siza i Bakonja..štrajk...
Neću ni praznike da vam čestitam.

Gde su Siza i Bakonja..štrajk...
Gde su Siza i Bakonja..štrajk...

toliko nam je bilo lepo da je kafana opustela od silne lepoteSamo ti nastavi sa štrajkom, nama je ovde do sada bilo lepo.![]()

U poverenju, samo sam je malo provocirao. Sada će ona da ospe paljbu po meni i biće svima zabavno. Čak i meni.........................................................
toliko nam je bilo lepo da je kafana opustela od silne lepote![]()
U poverenju, samo sam je malo provocirao. Sada će ona da ospe paljbu po meni i biće svima zabavno. Čak i meni.![]()

e da mi je neko reko da ću da se uželim paljbe![]()
I ja je očekujem sa nestrpljenjem. Bar će da pokaže da je ona "stara", živa i zdrava, i da ima još onaj pik ne mene
![]()
Je li ovo arsenal koji joj nudiš protiv mene? Vodi računa agatha, ti znaš gde si me smestila, pa neću biti odgovoran ako budeš kolateralna šteta.![]()
el vidiš da je to LOTOS
kad te njime opauči - odmah se prosvetliš
a treba mi malo svetla u srcu - zamračilo ko u rogu

Pa, znaš, ovaj, ja bih ipak da ostanem neprosvetljen.
Pozdrav tebi agatha, večeras iz dva razloga, prvi znaš a drugi je bežim dok sam još živ, ili bar smatram da sam živ
PS Je li znaš da sam ovih dana naučio da ne sme da se prođe na crveno.![]()
Pošto se pitanje ponavlja, evo odgovora:
Bakonja je svojom voljom napustio Krstaricu. Sizif je promenio oblast moderacije tako da smo ovde ostali samo cecalana, Bole_ser i ja.
Pošto očigledno nisi zadovoljna ovim triom, ne mogu da te sprečim, ali ni da ti se pridružim u štrajku.![]()

Samo ti nastavi sa štrajkom, nama je ovde do sada bilo lepo.![]()

Ko im je dozvolio da imaju svoju volju i menjaju oblasti.
Dobro je da si bar ti tu.
Ma čuj, šta me briga ako je bilo, odoh ja u ma...... oh bre, hoću reći u moj štrajk.što je bilo, bilo je..![]()
Pošto se pitanje ponavlja, evo odgovora:
Bakonja je svojom voljom napustio Krstaricu. Sizif je promenio oblast moderacije tako da smo ovde ostali samo cecalana, Bole_ser i ja.
Pošto očigledno nisi zadovoljna ovim triom, ne mogu da te sprečim, ali ni da ti se pridružim u štrajku.![]()

što je bilo, bilo je..![]()