jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Pa zbog Perl Harbura...Tražili Đaponci za igru potapanja ...![]()
Tražili je i...dobili je. Samo dan kasnije nakon bombardovanja Perl Harbura Amerika je stupila u drugi svetski rat.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zbog Perl Harbura...Tražili Đaponci za igru potapanja ...![]()
Ma pusti ga kraju, vidiš da se upleo kao pile u kučine kad je video da je pogrešio...
Koga bre briga zašto slave trećeg petka u avgustu? Mene ne, a ni ostale ovde pretpostavljam. Ako ga interesuje neka se što pre baci na pretragu...
"Independence day" je dan državnosti cele USA.
O tome i prićam. Nema u USA Dan državnosti. U USA je praznik Dan Nezavisnosti - Independence Day. Onih 13 amaričkih država inaće Engleskih kolonija su usvojile deklaraciju o nezavisnosti. A to je učinjeno dok je onaj rat za nezavisnost još uvek trajao. A tih 13 država inače kolonija Engleske su tada postale Sjedinjene američke države.
Koga bre briga zašto slave trećeg petka u avgustu? Mene ne, a ni ostale ovde pretpostavljam. Ako ga interesuje neka se što pre baci na pretragu...
Hteo sam da kažem da se dan nezavisnosti slavi, odnosno ima simboliku i dana državnosti, jer su tada formirane US of A.
Nešto protivu srbstva i pravoslavlja sigurno.

Neka mračna zavjera, sigurno.

Men'š'čini da je opet obukao staro runo i krenuo da nas zabavlja, braneći pogrešne teorije rukama, nogama i Googlom nasušnim, koji ga je opet izneverio u prevodu.Jerihonac se vratio u novom izdanju.![]()

Pokrenuli smo proces rehabilitacije teme, mislim da je došlo do greške.

Uaaa bakonja!
![]()
Uaaaa ser bole!