Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma pusti ga kraju, vidiš da se upleo kao pile u kučine kad je video da je pogrešio... :lol:

Koga bre briga zašto slave trećeg petka u avgustu? Mene ne, a ni ostale ovde pretpostavljam. Ako ga interesuje neka se što pre baci na pretragu...

O sveznajući Sizife...šta sam to pogrešio...

Da se možda ti nisi malo sapleo ko pile o kućinu...

"Independence day" je dan državnosti cele USA.

Taj dan nije dan državnosti već dan nezavisnosti...A to nisu isti pojmoovi, nisu Sizife...nisu...

O tome i prićam. Nema u USA Dan državnosti. U USA je praznik Dan Nezavisnosti - Independence Day. Onih 13 amaričkih država inaće Engleskih kolonija su usvojile deklaraciju o nezavisnosti. A to je učinjeno dok je onaj rat za nezavisnost još uvek trajao. A tih 13 država inače kolonija Engleske su tada postale Sjedinjene američke države.

Hteo sam da kažem da se dan nezavisnosti slavi, odnosno ima simboliku i dana državnosti, jer su tada formirane US of A.

Hteo sam da kažem da se dan nezavisnosti slavi, odnosno ima simboliku i dana državnosti, jer su tada formirane US of A.

To već zvuči na drugi način. Taj Dan nezavisnosti USA na neki način ima simboliku i dana državnosti mada stoji ono da je dan državnosti dan koji neka država obeležava povodom postajanja državom sa atributima državnosti. A onih 13 država su bile države same po sebi.

[QUOTE="Gogilli";32885153]Nemam pojma kada je dan drzavnosti na Havajima niti me nesto bas i interesuje.
Vise mi je interesantan razlog zasto je Sizif uopse postavio takav post.[/QUOTE]

Postaviti takav post u kontekstu u kojem je postavljen i to od strane moderatora na religiji biva otužno da dalje nema kud...

Veće Gogi...:cmok:

0915_sdt_blog_predictions.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back