Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Danas komšija s sprata ispod pokupio osam štenaca, stavio ih u kesu za đubre dok je njihova majka veličine kutije za šibice obigravala oko njega i lajala, a on mi se požalio da ne može da je uhvati, ali da će se vratiti po nju. Ne može da spava od kevtanja koje dopire do 10. sprata. A ne mseta mu kad mu deca vrište jer ih mlati ko volove. Onda je stavio kesu u gepek i odvezao se u nepoznatom pravcu, navodno do šinteraja, a ko zna gde u stvari. E sad, da ga napravim na da čovek više ne bude, izjavljujem da neću i nemam nameru, jer se robija ko za čoveka.
Čujem da je Opel vrlo kvarljiv auto. Tu informaciju sam našao na brojnim sajtovima na internetu, te je delim sa publikumom kao takvu.
:(:(:(
treba mu 8000000000 Opela za 8 kučića
mada je to mašinčina bez duše:(
:vudu::vudu::vudu::vudu::vudu:
opel-pojar.jpg

Poslednja izmena:
Setam neki dan sa detetom kad bez upozorenja iz zbunja pored staze izleti kuja (skontala kasnije jer sam videla par kucica kako se vrzmaju oko istog tog zelenisa) i zaleti se pravona dete. Poucem ga za ruku i stanem izmedju. Kuja iskezila zube i laje ali je ustuknula kad sam stala ispred deteta.Sad da ne budem slikovita k'o neki sta bih joj radila...Sve u svemu kuja je otisla. A ja se jos uvek nosim s mislju da ih sve djuture pobacam u Dunav
:( :( :( :roll:

• Podržavam
Reactions: Tol
eh kakva šteta što crnogorci nisu osvojili treće mesto.. pa da se lepo poređaju na pobednička
mesta sve tri ekipe.. :neutral: onako zinat...

- - - - - - - - - -

Setam neki dan sa detetom kad bez upozorenja iz zbunja pored staze izleti kuja (skontala kasnije jer sam videla par kucica kako se vrzmaju oko istog tog zelenisa) i zaleti se pravona dete. Poucem ga za ruku i stanem izmedju. Kuja iskezila zube i laje ali je ustuknula kad sam stala ispred deteta.Sad da ne budem slikovita k'o neki sta bih joj radila...Sve u svemu kuja je otisla. A ja se jos uvek nosim s mislju da ih sve djuture pobacam u Dunav

Ti braniš svoje, ona svoje, pa koja je slabija leti u Dunav.

A kada je taj Dan državnosti na Havajima...21 septembra 1959 postali su jedna od zvaničnih država SAD...Možda Havaji ne prihvataju dan državnosti-nezavisnosti koji obeležavaju SAD...:whistling:
Opet bi ti da ispadneš pametan preko Googla, a ispadne nekako obrnuto....:lol: ... elem, kao što Uskrs pada uvek u nedelju, tako i njihov Dan državnosti pada uvek trećeg petka u avgustu, što znači da je ove godine bio devetnaestog, kao što sam i rekao.

Američki Dan državnosti uvek pada 4. jula i sa ovim havajskim nema nikakve veze.

protrči netom ima da se kupi onaj štapin na struju-pa im hebi qevu ako ti nasrču na dete..a ima i raznih sprejeva

Msje Sizo i gd Barbićka :uja:

Crnogorci su za sve krivi. Nismo mi, majkemi

ako orecas da si kriv jer si shurovao sa njima ceo zivot, tvoj problem. Ja ta gomna kad god pocnu sa proseravanjima postavim na mesto.
Nema buducnosti za srpsku decu dok potomci tog okota i dalje sede ovde.

- - - - - - - - - -

Podmetnuću im tebe, ako nastaviš da me nerviraš.

Ne verujem da nisi ukačio poentu.

poenta je da mi srbi budemo na pobednickom postolju, a za ostala gomna iz bivse sfrj mi puca q... jer da budemo krajnje realni, ne moze covek da pizdi na ustase koji su bolesni do samog dnk sto svaki dan bio mir ili rat dokazuju, vec na tzv bracu iz kamenoloma koji su crvi i koje ako ne odstranimo u kamenolom odakle su izmileli, ima da nam izjedu i ono malo svetih vrednosti sto nam je preostalo.
Ako mislis da gresim, uzmi spisak kadrova od 1945 do danas, pa ces, nadam se, shvatiti.

- - - - - - - - - -

imali ste lekciju iz patriotizma koju daju sportisti, a vi se i dalje zanosite jugoslovenstvom dok ti je bratska kama nad vratom.

Znači slabija si.

Znaci da sam razumno bice za razliku od kuje.

- - - - - - - - - -

protrči netom ima da se kupi onaj štapin na struju-pa im hebi qevu ako ti nasrču na dete..a ima i raznih sprejeva

Msje Sizo i gd Barbićka :uja:

Istina je da ne bih nikad naudila zivotinji ali mi je logicno da detetov zivot treba da bude vazniji od pseceg. Skloniti sa ulice kako bilo. A ne da dodjemo u situaciju da ti lutalica ujede dete, a kad pozoves komunalno dobijes odgovor da ne mogu da ih sklone dok im se u azilu ne obezbede svi uslovi - komforan smestaj sa sve grejanjem. Drugim recima nek napadaju decu i dalje.

- - - - - - - - - -

Istina je da ne bih nikad naudila zivotinji ali mi je logicno da detetov zivot treba da bude vazniji od pseceg. Skloniti sa ulice kako bilo. A ne da dodjemo u situaciju da ti lutalica ujede dete, a kad pozoves komunalno dobijes odgovor da ne mogu da ih sklone dok im se u azilu ne obezbede svi uslovi - komforan smestaj sa sve grejanjem. Drugim recima nek napadaju decu i dalje.

Nisam ni ja za agresiju prema životinjama, ali treba izbegavati mesta gde ih ima puno, vlasnici šetaju opasne kucove koji jesu bezopasni za njih, ali nikada ne znaš kako će na dete da kidišu (ako ih je nekada neko dete gnjavilo-pamte to jako)
zato treba imati ovaj štapin, koji nije opasan po život samo malo zaustavi agresiju-ukoliko pas nasrne na čoveka.. razmisli..nije to samo prema deci..uveče ih ima po celom gradu i treba biti obazriv

Nisam ni ja za agresiju prema životinjama, ali treba izbegavati mesta gde ih ima puno, vlasnici šetaju opasne kucove koji jesu bezopasni za njih, ali nikada ne znaš kako će na dete da kidišu (ako ih je nekada neko dete gnjavilo-pamte to jako)
zato treba imati ovaj štapin, koji nije opasan po život samo malo zaustavi agresiju-ukoliko pas nasrne na čoveka.. razmisli..nije to samo prema deci..uveče ih ima po celom gradu i treba biti obazriv

Mesta gde ih ima puno....sta kazes na skolsko dvoriste?

deca vole da hrane kučiće i verovatno ostavljaju hranu-pa to i nije tako strašno, strašno je kod kontejnera kada gladni opasni ulični kucovi traže hranu

mislim da bi trebalo da se hleb, veće kosti ne bacaju u kontejner več u neku kutiju gde bi gladne životinje mogle da jedu

Interesantno, ona ti dođe na vrata da usvojiš njeno učenje, a ti usvajaš nju.
A kada ti na ista vrata navrati jedan paćenik, sa maslinovom grančicom, ti mu pretiš usvojenom svedokinjom.
Ima li ona bar minić, pa da paćenik malo živne?
:D

Injaooo... maslinova grančica.. :zcepanje:

E oko minića nismo pregovarale. Ona više voli da ljudi zvirnu u Bibliju.

- - - - - - - - - -

Šta te u celoj ovoj drami čini različitom od nje? Koji postupak, osećanje?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back