Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
e znaš šta mi je uradila Cicojka
Moj muž pobedio za Uskrs u tucanju i svoje pobedničko jaje je počasno stavio na veliki sto u salonu
i odmah je nestalo
pito mene i gospoju taštu - ma kakvi - ni pipnule
i danas vidim Cicojku kako ga frlja po podu - i dalje je celo
znači da ga je ona oborila, igrala se sa njim po tepihu, sakrila i danas nam ga vratila:zcepanje::zcepanje::mrgreen:

E pa tvoja Cicojka je neka velika vragolanka, čak veća i od tebe.:D

Buda ne može da zaustavi naš gnev
to isključivo SAMI moramo

on nam je samo pokazao KAKO
znam da ne voliš tako
nego evo malo Stonsa da nas razvesele

Ja to znam, pisala sam u šaljivom kontekstu. Možda nisi tako shvatila jer nisam stavila ni jedan smajli.
Pa i Vaskrs za vernike je praznik opraštanja ljubavi i mira a da li će to svako ispoštovati isto tako zavisi samo od nas samih.

[QUOTE="Gogilli";32350050]Ja to znam, pisala sam u šaljivom kontekstu. Možda nisi tako shvatila jer nisam stavila ni jedan smajli.
Pa i Vaskrs za vernike je praznik opraštanja ljubavi i mira a da li će to svako ispoštovati isto tako zavisi samo od nas samih.[/QUOTE]
nisam mislila da si ti mislila nego sam mislila na one koji misle da ''znaju'' o budizmu:zcepanje:
hipotetično
bezlično

nisam mislila da si ti mislila nego sam mislila na one koji misle da ''znaju'' o budizmu:zcepanje:
hipotetično
bezlično

Ne mora se ni znati o budizmu da bi se to shvatilo.
Budizam te uči da smiriš bes, da voliš sebe a onda i druge, da pokušaš dostići unutrašnji mir i još svašta nešto isto kao i religija, samo to rade na dva različita načina.
Koliko će to čovek primenjivati zavisi od njega samog i rada na samom sebi.
Ljudi različitih shvatanja i interesovanja mogu odlično ipak funkcionisati i družiti se ako postoji makar malo medjusobnog poštovanja i razumevanja.
Eto primer smo ti i ja.

[QUOTE="Gogilli";32350156]Ne mora se ni znati o budizmu da bi se to shvatilo.
Budizam te uči da smiriš bes, da voliš sebe a onda i druge, da pokušaš dostići unutrašnji mir i još svašta nešto isto kao i religija, samo to rade na dva različita načina.
Koliko će to čovek primenjivati zavisi od njega samog i rada na samom sebi.
Ljudi različitih shvatanja i interesovanja mogu odlično ipak funkcionisati i družiti se ako postoji makar malo medjusobnog poštovanja i razumevanja.
Eto primer smo ti i ja.[/QUOTE]
:heart:
nekad se bolje razumem sa različitim nego sa sličnim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back