Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne mogu drugačije da ti pošaljem sliku
red_iris_with_devil_pupil_clip_art.jpg

bzvz.... pricam ono sto sam video i cuo ...ako sam gsn higs u emisiji samo o njemu kaze za svoju teoriju da je manjkava to je po meni covek koji ima integritet znanja i treba ga slusati jer je svestan svojih slabosti...cern jeste opasan eksperiment jer je najskuplji u celokupnoj istoriji nauke do danas i najopasniji iako tvrde da nije jer manipulise sa energijama koje covek nikada do sad nije proizveo... da je ovo tacno govori podatak da su ga iskljucili prvog dana kad je pukla izolacija.... kazu ne iz straha... i godinu dana ga nisu palili :lol:
Mislim da je normalno da za nesto sto teorijski postoji ostavljas prostor i za onu drugu mogucnost, mogucnost da mozda gresis. Tako rade realni ljudi pa i gosn higs. Oni koji zive u fantaziji ne preduzimaju nikakve mere predostoznosti za slucaj da grese. Ne vidim nista lose u tome sto se maksimalno pazi. Da to nije slucaj zapitala bih se...

Lud je onaj koji misli da zna a ustvari samo veruje.
Ne isključujem ništa kao mogućnost ali u Boga verujem.:lol:
A ti?El veruješ u mistiku,ezoteriju i alhemiju?U magično dejstvo simbola?U transmutaciju duše?U samu dušu?Sti vernica ili tragačica?

tragac.
Tragacu se ne zadkvoljava samo verom bez dokaza. Tragac oseca. Pa cak ni taj osecaj (koji te vec automatski pometa korak ispred slepog vernika) nije dovoljan. Tragac zeli da pronadje sam izvor tog osecaja, kopa kroz slojeve kako bi dosao do njega.
A tragas li ti za bogom ili cekas da on pronadje tebe?

tragac.
Tragacu se ne zadkvoljava samo verom bez dokaza. Tragac oseca. Pa cak ni taj osecaj (koji te vec automatski pometa korak ispred slepog vernika) nije dovoljan. Tragac zeli da pronadje sam izvor tog osecaja, kopa kroz slojeve kako bi dosao do njega.

ирисице не дижи себи цену
верник си и то ти је то
дакле затуцана :D

Kako antimaterija može da postoji? :dontunderstand:

- - - - - - - - - -

Šta vi ljudi pričate, pa to je strašno.

A Stnco se izgleda dokopao čarobnog štapića....

Postoji u teoriji. Tako da nije iskljucena mogucnost da zaista postoji. Za sve sto postoji mora biti negativ.
A mozda je i pre velikog praska vreme teklo unazad. :lol:
Fascinantne teorije se mogu cuti. Ako nista ono je bar zanimljivo.

- - - - - - - - - -

ирисице не дижи себи цену
верник си и то ти је то
дакле затуцана :D

Ahahah
Ne verujem.

Postoji u teoriji. Tako da nije iskljucena mogucnost da zaista postoji. Za sve sto postoji mora biti negativ.
A mozda je i pre velikog praska vreme teklo unazad. :lol:
Fascinantne teorije se mogu cuti. Ako nista ono je bar zanimljivo.

- - - - - - - - - -

Ahahah
Ne verujem.

онда ниси затуцана онда си тупава :hahaha:
окрени обрни и једно и друго овде не ваља, зато доста њих се полако пребацају у агностике, да им уђе по потреби:D

tragac.

Tragač koji veruje u sve ono što sam naveo?:lol:
Za čim god da tragaš najpre i sama veruješ da to nešto postoji,da ne veruješ ne bi ni tragala.
Obrni okreni ti si vernica.:cool:

је6ига мора му се одати признање да је легенда, али њихова политика ми се нимало не свиђа, мада треба у скупштини један ле пен, свака европска држава гаји ултрадесничаре
е камо среће да смо и ми тако паметни

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back