Akhilleus
Ističe se
- Poruka
- 2.569
Kako antimaterija može da postoji?
- - - - - - - - - -
Šta vi ljudi pričate, pa to je strašno.
A Stnco se izgleda dokopao čarobnog štapića....
Ne znam pitaj ove vernike što veruju u nju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
- - - - - - - - - -

Mislim da je normalno da za nesto sto teorijski postoji ostavljas prostor i za onu drugu mogucnost, mogucnost da mozda gresis. Tako rade realni ljudi pa i gosn higs. Oni koji zive u fantaziji ne preduzimaju nikakve mere predostoznosti za slucaj da grese. Ne vidim nista lose u tome sto se maksimalno pazi. Da to nije slucaj zapitala bih se...bzvz.... pricam ono sto sam video i cuo ...ako sam gsn higs u emisiji samo o njemu kaze za svoju teoriju da je manjkava to je po meni covek koji ima integritet znanja i treba ga slusati jer je svestan svojih slabosti...cern jeste opasan eksperiment jer je najskuplji u celokupnoj istoriji nauke do danas i najopasniji iako tvrde da nije jer manipulise sa energijama koje covek nikada do sad nije proizveo... da je ovo tacno govori podatak da su ga iskljucili prvog dana kad je pukla izolacija.... kazu ne iz straha... i godinu dana ga nisu palili![]()
Lud je onaj koji misli da zna a ustvari samo veruje.
Ne isključujem ništa kao mogućnost ali u Boga verujem.
A ti?El veruješ u mistiku,ezoteriju i alhemiju?U magično dejstvo simbola?U transmutaciju duše?U samu dušu?Sti vernica ili tragačica?
tragac.
Tragacu se ne zadkvoljava samo verom bez dokaza. Tragac oseca. Pa cak ni taj osecaj (koji te vec automatski pometa korak ispred slepog vernika) nije dovoljan. Tragac zeli da pronadje sam izvor tog osecaja, kopa kroz slojeve kako bi dosao do njega.
A tragas li ti za bogom ili cekas da on pronadje tebe?
- - - - - - - - - -

ирисице не дижи себи цену
верник си и то ти је то
дакле затуцана![]()
Postoji u teoriji. Tako da nije iskljucena mogucnost da zaista postoji. Za sve sto postoji mora biti negativ.
A mozda je i pre velikog praska vreme teklo unazad.
Fascinantne teorije se mogu cuti. Ako nista ono je bar zanimljivo.
- - - - - - - - - -
Ahahah
Ne verujem.

Postoji u teoriji. Tako da nije iskljucena mogucnost da zaista postoji. Za sve sto postoji mora biti negativ.
- - - - - - - - - -
Ahahah
Ne verujem.

Cek malo...slepi vernik=tupav
E pocela sam da se mnogo pro***. Vreme mi je za krevet. Laku noc
tragac.
Tragacu se ne zadkvoljava samo verom bez dokaza. Tragac oseca. Pa cak ni taj osecaj (koji te vec automatski pometa korak ispred slepog vernika) nije dovoljan. Tragac zeli da pronadje sam izvor tog osecaja, kopa kroz slojeve kako bi dosao do njega.
A tragas li ti za bogom ili cekas da on pronadje tebe?

Tragač koji veruje u sve ono što sam naveo?
Za čim god da tragaš najpre i sama veruješ da to nešto postoji,da ne veruješ ne bi ni tragala.
Obrni okreni ti si vernica.![]()
Тј затуцана, џабе се копрца
dal da joj damo malo veštačko disanje?
A jesil ti obavio![]()
Ko riba na suvomdal da joj damo malo veštačko disanje?
![]()

Lesa si obavio svoju građansku dužnost?

Ja uvek za DSS al ovog puta sam glasao za Vojvodu iz poštovanja prema njegovoj borbi u haškom kazamatu.A i biće zanimljivije u skupštini kad krene da prca ove naprdne u zdrav mozak.![]()