Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
On, ne, molim ti se ne, dosta mi je noćnih mooraa. Hoću da sanjam rajski vrt i ja u njemu. Eva ne mora da bude u miniću, pristajem i na smokvin list..D

nisi zaslužio...

- - - - - - - - - -

Koji, bre, sale. Je li to onaj sale bogomoljac? Da li je moguće da je on, a tu pre neku stranicu se izdaje za Boga?
Ma ne zezaš se ti. Zamisli prestavlja se da je bog, a zna da ga On posmatra. Joj, nebio mu ja u blizini pa da postanem kolateralna šteta.:D

Čekaj, čekaj.. I ti ćeš naći svoga boga.

- - - - - - - - - -

forum-1.jpg

е за то мораш да уфатиш овог

a_0bb5eb32.jpg
I da mu otmen čarobnu kapu, jer će samo tako da me sluša
Al leprikonovo zlato je lažno

- - - - - - - - - -

Na primer...

Larmaš dok meditiram, ubaciš bubašvabu u moj tanjir, zavežeš mi pertle pa se skršim kad krenem...

ma znam te tico... :lol:
a sve su to tipične prepreke na putu
znači meni bubašvaba, meni kršenje, eh teško je u Vadžrajani......

I da mu otmen čarobnu kapu, jer će samo tako da me sluša
Al leprikonovo zlato je lažno

Irski vilenjak, za razliku od klasičnih vilenjaka, pije, psuje, ima izrazit seksualni nagon i jedino što ga veže sa klasičnim vilenjakom jeste besmrtnost. I u izgledu ima velike razlike. Irski vilenjak je zapravo isti kao čovek, osim što je puno manji. On je zapravo više neka vrsta polutana, nego vilenjaka.:D

Zbog čega je to nepristojno? Kakva je razlika kad se sretnu dve drugarice posle dužeg vremena pa se ljube ili se sretnu dvoje mladih i urade to isto. Zašto u tome uvek vidiš strast koja ti smeta?

Odakle ti to da vidim "strast" i koja mi jos smeta?

Ne razlikujes strast i nepristojnost, a lepo sam vec objasnila.

I naravno, jedno je poljubiti se (pri pozdravu naprimer) a drugo ljubiti se bestidno, kao da nema nikog, to je nepristojno.

A sto se samih strasti tice (u sirem smislu) , kamo srece da mi jos i vise smetaju, da se jos i vise borim protiv njih, jer strasti su, po sveti Ocima, uzrok i koren svih zala u coveku, tacnije, pustanje strastima na volju. Svakoih ima, ali kad su prekomerne, prelaze u nesto ruzno i svoju suprotnost, u porok.

ја се баш одушевим када видим ДВОЈЕ младих како се љубе, за старије ту може бити проблема око зуба ако нису ставили корегу.
а знаш ону причу од патријарха павла, свако гледа оно што жели, ти када видиш тако нешто, једноставно немој да гледаш у њих, већ у семафор.

Pa nije bas...postoji sablazan, a ona je u preterivanju, ne u jednokratnom poljupcu, sigurno. A ruzno je i nepristojno sablazniti ljude. To jos i vise vazi za stare, ali srecom oni nisu takvi, inace bi bili bezumni.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back