- Poruka
- 89.439
ди си ти била, нисам имао с ким да се посвађам
išla sam da tražim svoga boga...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ди си ти била, нисам имао с ким да се посвађам
boqte ovde ranije prstalo a vid sad.. svi pomrli il se preudali, pozenili,, razveli, odselili ili nesh jos gore![]()

јел марлоне и код тебе бржи интерет![]()
išla sam da tražim svoga boga...![]()
važno je da veru nismo promenili...![]()
а где си ме то тражила?

a videces kad se nfuklja ovih polumasnih i obojenih pa kad zaklece i okrenu guzce a onaj zaarlauce... pa ako se usudis da komentarises dezurni cika milicajac ti uterava novu veru pendrekom...
vremena su jako losa za srbe.... izuzetno i ovo nije depresija, ovo je realnost
U lipovičkoj šumi..![]()
требала си у боровој
ne vredi.. nije bilo suđeno...

ne brini, nisam.. da jesam, znao bi..![]()
Šta si popio?

да си написала великим словом б (Б) онда био знао, овако мали не могу баш све да знам![]()
znas valjda sta je mrtvacka voda... voda kojom peru mrtvace u severoistocnoj srbiji gde vole da se igraju igara da muz ili ljubavnik oslepi od ljubavi...
a satro bila voda za kamen u bubregu... al sto je najgore izelecila mi i bubreg al mi ostavila oziljke po preponama sa nabreklim venama koje ne znam kako da smirim i umirim kad je pun mesec
p.s tajna sto uvek izlazim na dejtove u to vreme![]()

e pa ja te sa velikim slovom ne smem da izazivam...
- - - - - - - - - -
lele lele lele...
e pa ne znam ti ja to.. ja sam iz jugoistočne srbije..![]()
al kad sam mu rekao da nije to problem vec sto je ta voda ostavila vidne oziljke na telu onda se uozbiljio i rece da za to jos nije cuo...Dobar dan religijo ....
Ko danas kuva virtuelnu kafu![]()
Evo sada ću samo da pređem na comp
Kako bi lepo bilo da si sad pored mene na terasi
Mir,tišina,gleda na travnato dvorište,na žutu i ljubičastu magnoliju..ima i ptica a i Cicojka te pozdravlja

Jao hvalaEvo prilažem ja kaficu
![]()
A mir i tišina bi mi baš dobro došla, mada ako bi smo sedele ti i ja zajedno, ne verujem da bi bila tišina, usta ne bi zatvarale od priče![]()

a bile su i mačke
)
ali ne mogu se setiti.Dobila sam idejuSad lupam glavu koji to klub je mogao imati veliku unutrašnju baštuali ne mogu se setiti.
E sad istu muziku ne slušamo ali zato mačketine bi tu odigrale glavnu ulogu
Bila sam skoro u BG-u ali nisam imala ni sekund slobodnog vremena.
jer ga nisam navikla da idem igde bez njega - sama sam kriva