Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
važno je da veru nismo promenili... :mrgreen:

a videces kad se nafuklja ovih polumasnih i obojenih pa kad zaklece i okrenu guzce a onaj mujezin zarlauce... pa ako se usudis da komentarises u prolazu dezurni cika milicajac kadrovik sns-a ti uterava novu veru njegovog bosa pendrekom...

vremena su jako losa za srbe.... izuzetno i ovo nije depresija, ovo je realnost

а где си ме то тражила?

U lipovičkoj šumi.. :lol:

- - - - - - - - - -

a videces kad se nfuklja ovih polumasnih i obojenih pa kad zaklece i okrenu guzce a onaj zaarlauce... pa ako se usudis da komentarises dezurni cika milicajac ti uterava novu veru pendrekom...

vremena su jako losa za srbe.... izuzetno i ovo nije depresija, ovo je realnost

meni je svejedno, nego se plašim da će ovim mojim muškima uterivanje u drugu veru biti bolno...

znas valjda sta je mrtvacka voda... voda kojom peru mrtvace u severoistocnoj srbiji gde vole da se igraju igara da muz ili ljubavnik oslepi od ljubavi...

a satro bila voda za kamen u bubregu... al sto je najgore izelecila mi i bubreg al mi ostavila oziljke po preponama sa nabreklim venama koje ne znam kako da smirim i umirim kad je pun mesec :sad2:

p.s tajna sto uvek izlazim na dejtove u to vreme :lol:

да си написала великим словом б (Б) онда био знао, овако мали не могу баш све да знам:D

e pa ja te sa velikim slovom ne smem da izazivam...

- - - - - - - - - -

znas valjda sta je mrtvacka voda... voda kojom peru mrtvace u severoistocnoj srbiji gde vole da se igraju igara da muz ili ljubavnik oslepi od ljubavi...

a satro bila voda za kamen u bubregu... al sto je najgore izelecila mi i bubreg al mi ostavila oziljke po preponama sa nabreklim venama koje ne znam kako da smirim i umirim kad je pun mesec :sad2:

p.s tajna sto uvek izlazim na dejtove u to vreme :lol:

lele lele lele...

e pa ne znam ti ja to.. ja sam iz jugoistočne srbije.. :lol:

e pa ja te sa velikim slovom ne smem da izazivam...

- - - - - - - - - -

lele lele lele...

e pa ne znam ti ja to.. ja sam iz jugoistočne srbije.. :lol:

ima i dole slicno al ozdo iz tvog kraja je ta voda druge boje i drugog ukusa... sve sam ja to posle prostudirao... reko mi jedan beli mag kako da skinem prokletstvo mislio valjda jadnik da sam zacorio u tu i pogubio zdravorezonsko gledanje na zivot :lol: al kad sam mu rekao da nije to problem vec sto je ta voda ostavila vidne oziljke na telu onda se uozbiljio i rece da za to jos nije cuo...

na prelazu na jesen pocne da mui curi neka zelena sluz koju kad sam dokon istiskam...

Evo sada ću samo da pređem na comp
Kako bi lepo bilo da si sad pored mene na terasi
Mir,tišina,gleda na travnato dvorište,na žutu i ljubičastu magnoliju..ima i ptica a i Cicojka te pozdravlja

Evo prilažem ja kaficu :p

31986_104352752947240_5680241_n.jpg

A mir i tišina bi mi baš dobro došla, mada ako bi smo sedele ti i ja zajedno, ne verujem da bi bila tišina, usta ne bi zatvarale od priče :zcepanje:

Evo prilažem ja kaficu :p

31986_104352752947240_5680241_n.jpg

A mir i tišina bi mi baš dobro došla, mada ako bi smo sedele ti i ja zajedno, ne verujem da bi bila tišina, usta ne bi zatvarale od priče :zcepanje:
Jao hvala:heart:
Ne bi naravno, ali to bi bila dodatna relaksacija
ma moram da dođem u Sd, naravno volela bih i ti kad te put nanese ovde da overiš ovu moju terasu u reali
Kad sam bila u Smederevu, fenomenalno sam se provela u jednom klubu koji ima veliku unutrašnju baštu u kojoj su organizovane svirke
Muziku ko ja da sam puštala:aha::zaljubljena: a bile su i mačke
Al mi mozak zakrečio, ne mogu da se setim kako se zove, a i popili smo po koju, pa se ni ne sećam baš svega, sem lepih impresija
a i kum kaže da to mesto više ne postoji
(sad pitah muža da li se seća imena, umro od smeha i podsetio me na onaj viski koji sam prosula po majici:zcepanje:)

Poslednja izmena:
Sad lupam glavu koji to klub je mogao imati veliku unutrašnju baštu:dash: ali ne mogu se setiti.
E sad istu muziku ne slušamo ali zato mačketine bi tu odigrale glavnu ulogu :D

Bila sam skoro u BG-u ali nisam imala ni sekund slobodnog vremena.

Sad lupam glavu koji to klub je mogao imati veliku unutrašnju baštu:dash: ali ne mogu se setiti.
E sad istu muziku ne slušamo ali zato mačketine bi tu odigrale glavnu ulogu :D

Bila sam skoro u BG-u ali nisam imala ni sekund slobodnog vremena.
Dobila sam ideju
Moja snaja je iz Sd Palanke
I svaki put kad dođu u Srbiju, braca i ona obavezno posete njene roditelje
I mogo bi mene braca da ostavi malo kod tebe i u povratku da me pokupi
Kad bih sama išla muž bi bio podozriv:zcepanje: jer ga nisam navikla da idem igde bez njega - sama sam kriva
Sad je kasno za to.....:zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back