Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E to već nisam sasvim razumeo. Možda ona opklada koja je propala jer druga strana zna da nije u pravu, pa ne sme da izvadi pare? Zet is sou čiiip!

Ma naravno. Kako da ne...kako bih bio u pravu kada sam tvrdio da je ispravno u zavisno upitnoj rečenici staviti upitnik na kraju. Taman posla da se umesto upitnika treba staviti tačka.:hahaha1:

I zašto skrečeš priću na neke opklade...Umesto toga budi dovoljno čovek pa mi reci...da li se na kraj zavisno upitne rečenice stavlja upitnik...

DA...
ili...
NE...

Nezgodno pitanje Sizife....zar ne...A tako jednostavno pitanje...samo DA ....ili...NE...

Čuti, čuti, bolje ti je. :kafa:

Kada bih napisao ovako...

Htede reći da mora da se završi tačkom? :kafa:

Pardon...

Htede reći ? da mora da se završi tačkom :kafa:

Čutao bih barem mesec dana...od blama...

Ti stavljaš upitnik u rečenici koja nije upitna...Mora da Sizif i ti pripremate neko novo izdanje pravopisa jer su ovi sada vaažeći...nebulozni, zar ne...

Mnogo je kume... Pametnije bi mu bilo da to uloži u stvarno obrazovanje, ovakav hladan transfer blama me nije odavno oblio. Neverovatne tvrdnje, uz par postova koji zavređuju selidbu na Teorije Zavere...

Vidi njega. Još jedan fanatični obožavalac lika i dela Sizifovog...

Hajde da pitam i tebe...da li se na kraj zavisno upitne rečenice stavlja upitnik...

DA...
ili..
NE...

Sizif tvrdi da se stavlja....A ti...šta bi ti kazao...:whistling:

Kada bih napisao ovako...

Čutao bih barem mesec dana...od blama...

Ti stavljaš upitnik u rečenici koja nije upitna...Mora da Sizif i ti pripremate neko novo izdanje pravopisa jer su ovi sada vaažeći...nebulozni, zar ne...

previše tačkica, tj stanki... u pisanju... i govoru... ukazuje naaaa... nesigurnost osobe... u sebe.
zato ima... potrebu... da ih trpa... i de treba... i gde ne...

inače, dobro veĆe

Poslednja izmena:
Vidi njega. Još jedan fanatični obožavalac lika i dela Sizifovog...

Hajde da pitam i tebe...da li se na kraj zavisno upitne rečenice stavlja upitnik...

DA...
ili..
NE...

Sizif tvrdi da se stavlja....A ti...šta bi ti kazao...:whistling:

Kazao bih da si polunepismen. I dobronamerno te savetovao da poradis prvo na elementarnim stvarima pre zalaska u vode složenih rečenica.

Kazao bih da si polunepismen. I dobronamerno te savetovao da poradis prvo na elementarnim stvarima pre zalaska u vode složenih rečenica.

Potrudiću se. A prva lekcija mi je bila da naučim šta su zavisno upitne rečenice...:whistling:

A ti tako ekspertski pismen nekako si zaboravio da mi odgovoriš na pitanje...

Da li se na kraj zavisno upitne rečenice stavlja upitnik...

DA...
ili...
NE...

Nadam se da nečeš ponovo ...zaboraviti...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back