Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam da'l je tebe uhvatio taj period, al' ja sam u mlađahnim godinama imao konstantnu netrpeljivost prema pretećim varjačama i kaiševima... konjukcija njih i mog dupeta imala je teške posledice, valjda jer sam vodolija...
a viđu đavla ZNA šta je konjukcija ;)

- - - - - - - - - -

Tašta kao? kuhinjska oprema? Super! :rotf:
Jedino što moja kuća nije opremljena taštom. :D
Možeš na dasci za udaranje mesa (tučenje?) - ne znam pravi naziv za taj artikal - otprintaš pitoresknu taštinu facu
i posle budu šnicle ko duša meke

Oooo kojičice devojčoce, ako je suditi po tvom odnosu prema jednoj vagi, tj. meni, onda to nije svađa to je rat. Ali srećom tu je agatha da te demantuje. A i kujtim, vidim, ne svađa se sa vagama.
Preporučujem ti da uzmeš varjaču pa da se lupneš po glavi, i možda će se promeniti i tvoj stav prema vagi.:D

Muškarci imaju manje problema sa vagama nego žene. Mene vage stalno lažu. :evil:

12036937_916814088367834_5162924339836521320_n.jpg

:ceka:

Kažu muškarci.......Žene, ne uzbudjujte se previše ako trčimo za vama… trčimo i za loptom i na kraju je ipak sutnemo.......
Ženski odgovor.......Muškarci, ne uzbudjujte se ako vam kažemo da smo zaljubljene u vas, zaljubimo se i u cipele, pa nabavimo jos 15 pari.......

ne znam da'l je tebe uhvatio taj period, al' ja sam u mlađahnim godinama imao konstantnu netrpeljivost prema pretećim varjačama i kaiševima... konjukcija njih i mog dupeta imala je teške posledice, valjda jer sam vodolija...

Mene me nisu mlatili. Valjda sam zato porastao u bezobraznog ateistu :D

- - - - - - - - - -

a viđu đavla ZNA šta je konjukcija ;)

- - - - - - - - - -

Možeš na dasci za udaranje mesa (tučenje?) - ne znam pravi naziv za taj artikal - otprintaš pitoresknu taštinu facu
i posle budu šnicle ko duša meke

Gde me nađe? :hahaha1:
Sa tom motivacijom sam vrlo uspešno cepao drva. Nisam morao ni da crtam facu :mrgreen:

Ako su "isti" , gde su onda te "meseceve mene" ...?
Kam` ge ga ono "promene vole mene" ...?:think:

Bila jednom jedna Sremica koja je govorila :
- Sto ih (cipele , valjda ?) vise menjamo , to sve vise uvidjamo da su iste ...!

:whistling:

Jako mnogo žena ima maniju skupljanja cipela
Ja skupljam PANTALONE:D
A moj muž cipele koje sve uredno drži po kutijama
Zovem ga Imelda Markos

Kazaću ti da se vidi da to plavo nisi pisao ti jer je ispravno napisano. Ali se vidi i da si ti izabrao primer počim je skroz irelevantan.

Drago mi je što si pročitao i skapirao ...A primer je upravo suština u vezi koje smo diskutovali. Mislim ono...zavisno upitna rečenica na kraju nema upitnik ...ako ne računam Sizifove i tvoje tvrdnje...

али немају упитно значење већ имају значење објекта прелазних глагола главне реченице и пишу се са тачком на крају.

Dakle:
KAKO se piše rečenica? Piše se SA tačkom na kraju. (Rečenica se ne piše tačkom već, recimo, kredom).
ČIME se završava rečenica? Završava se tačkom. (A ne SA tačkom)

A da...ovi nemaju pojma..
али немају упитно значење већ имају значење објекта прелазних глагола главне реченице и пишу се са тачком на крају.

Verovatn o su neki brdjani...

Ili:
Kuća se završava sa majstorima
Ali:
Kuća se završava krovom.

I kakve ovo i sa čim ima veze...Pišeš samo da bi nešta nebulozirao...

Mogao si napisati i tvrditi da je i ovo ispravno...

Rekoše da je otišao ženom.

Bilo bi glupo da bude sa onim ''sa'' ...Rekoše da je otišao sa ženom.

Ukratko, daleko si ti od jezičkog autoriteta, mada si neštA našao po uĐbenicima, a neštA po internetu.
Javi kada nađeš nešto "što nisi ti napisao", a odakle proizilazii da se upitnik stavlja usred rečenice, jer o tome beše reč, ako se ne varam.

:kafa:

Nisam primetio ni da si ti a niti Sizif odgovorio u vezi sa ovim...

Hočeš da te prijavim? Pošto upitnika nema nigde.​

A to je u vezi sa ovim...

hoćeš da te prijavim, pošto upitnika nema nigde?

U ovakvoj zavisno upitnoj rečenici ne stavlja se upitnik na kraju takve rečenice.

A šta je pogrešno u onom kako ja napisah da bi moglo ako se već insistira da se negde stavi upitnik....:whistling:

A da...da ne zaboravim...

Dosta vise jerohinac, za Boga miloga...:rtfm:

I tako, verovatno ću opet ja biti ....krivac za ovu priču. Ali eto, prozvan sam i nekako mi ne priliči da ono...podvijem rep...

- - - - - - - - - -

Postavlja se pitanje hoće li se on sada pokriti ušima, ili pokriti SA ušima.

Postavlja se pitanje, zašto mi nisi odgvorio na kratko i jednostavno pitanje...

Da li se zavisno upitna rečenica piše sa upitnikom na kraju rečenice...

DA...

ili

NE...

Bez bilo kakve priće...samo DA ili NE...

I baš je zanimljivo. Malo provociraš a ja bih sledstveno ovom...

Dosta vise jerohinac, za Boga miloga...:rtfm:

morao da čutim...zar ne...

Postavlja se pitanje hoće li se on sada pokriti ušima, ili pokriti SA ušima.

Preklađen sam, neko mi izgleda ubacio virus u organizam. Nedelja, sunčan dan, pravo vreme za preKladu. :rida:

pa ja lepo rekoh? nemoj da se ljubimo... :kafa:

- - - - - - - - - -

Hebeni telefon mi kaže da je tema zatvorena
Uporedni horoskop je kombinacija svih planeta a ne samo Sunca
I iz mog iskustva -svi muškarci sa kojima sam imala nešto ozbiljnije su mi astrološki kompatibilni
Al džaba pričam
Jedino me Berta razume
A Vodolija mi je izuzetno harmonična
Skoro svi muški prijatelji su Vodolije i to po više decenija
Divni su al vole da mi kontriraju šta god rekla,sem naravno kad hvalim njihovu pamet i erudiciju
Utata!

nesam pratila... :huh:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back