Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dogorela sveca i veo nikad nisu bili moje oruzje vec onih kome ste zamerili ovde...isto ko na razu. tamo mi bio gust da kazem ko je ciji klon jer je zatvoren forum, ovde je to glupo i smesno jer u roku od 5 minuta napravite novog... jel' tako kruskice? :lol:

ako odgovori na kineskom posro bi se sam sebi na onaj aparat kojim meri nadahnuce :lol: jer na krsti je dozvoljen samo engleski pored srpskog :lol:

na ovom pdf-u koji je specifican i gle ironije, mestu za dobre ljude :lol: ljudima dajes ono sto ti nikada ne mogu oduzeti... muskima duh, a zenama q... a ako dodje do borbe, masa ne zna da u borbi vazi samo pravilo ko prezivi posle ubistva onog drugog.
E sad zasto je to uobicajeno na religiji zapitajte se vi koji ne znate za najvece grehe.

ako odgovori na kineskom posro bi se sam sebi na onaj aparat kojim meri nadahnuce :lol: jer na krsti je dozvoljen samo engleski pored srpskog :lol:
sksqd.jpg

ti ne mozes jer te placaju :lol:
ja mogu jer po pravilniku koga ne postujes, moras na zahtev.
Ali ako nesh, no problem pablo, u najposecenije vreme cu doci pa kad pocnem samo ce da klikcu i histerisu.
Opet pravio musaku...nis lepse od samackog zivota.
Ne znam, ja se nikad nisam folirao da mogu da odem kad znam da ne mogu.

Therefore, I just let it flow.

A musaka me podseti da bih nešto mogao da stavim u kljun. Sad stvarno odo' :lol:

- - - - - - - - - -

ti ne mozes jer te placaju :lol:
Evo pred svima obećavam da ću ti dati pola od svega što me Krsta plaća.

Kad se nakupi, isplata sledi. Zasad je 0 din (što mu dođe oko 0 evra), ali malo po malo.... :mrgreen:

E sizo, das' me banovao zvao bi te na musaku :hahaha:
salu na stranu tis jedini odavde sa kojim bi jos imao o cemu da parlam...ovo ostalo ubi boze...s' kim se muvam, dal' nesto tucam, s' kim se oni tucaju, kako su emotivno podprcani, kako ih deca terorisu, dal mene terorisu, dal sam se razvo il' zaebavam, sto sam onda prso na onog moda, pa abrovi, ova je vaka ona naka, onda se izopijamo ko dupeta i lomimo ruke na kafanskom stolu i postanemo svi preemotivne drame queen-ce da se grlimo, ljubimo i cmizdrimo jedno drugom na ramenu kako je siza skot sto je zaseo i nikom ne da mesto moda :lol:
s' tebe bi mogo o problemima masa, fidbecima, linearnosti pa ako se zapijemo mozda bi nabudzili neki konstruktivizam tipa :think: lc pasivnog sredjivanja oversamplinga i sl. spanskih sela :lol:

jedva cekam da se uda i ima joj kupim escejg za 12 dusa... taman onolko kolko ih je u grob oterala... al' 'nako na prvu loptu i nije losha, moz da prevari kad zavrcka... dok ne rasplete onu njenu crnu pauchinu...
onda je begajjjjj :huh:

posle otkrivanja identiteta cuvene kruskice zavlada muk :lol:
znao ja to odavno jer ona koja je znala sve o meni je kratkog fitilja da bi mogla ovde i na filozofiji da se toliko sprda sa privatnostima a da se ne oda. ali zato ima ko to ume bolje od nje.
najcrnje od svega sto kruskici u zivotu ni rec ruznu nisam rekao al' bila puki izvrsilac patologije one koja dojavljuje. tako je bilo i sa priv. mejlovima upucenim joj koji su ugledali svetlo dana preko usta drugog...
Al' ko sto rekoh nisam ljut jer mene ovde niko nije mogao da uvredi...cak ni agata koja je onda govorila istinu jer nije znala sa cim ima posla.
E sad sto sam posle tolko vremena spomenuo kruskicu o kojoj sam cak i temu davno otvorio :lol:...zato sto su svi iz administracije znali o kome se radi ali cutali, do nedavno, jer su uzivali u picvajzu.
A vi razmislite kaki je to covek kome iskreno pricate o sebi a on se sa svojom ekipicom ovde javno sprda sa tom pricom... preko klona naravno, kao sto je planirano preko onog juce otvorenog.

i posle vam ja drama queen :lol: znate li koliko je ljudi odavde otislo zbog ovakvih vasih bolesnih "igrica" kako ih nazivate, a druge za to optuzujete?
Mozete se vi sad zaebavati i zamazivati vase splacine, ali kada niste na moje pitanje oci u oci odgovorili kao ljudi o kome je rec, pljunuli ste na moje iskreno prijateljstvo. Zato i rekoh posto sam hriscanin da sam vam oprostio, jos samo treba to onaj odozgore da uradi.

- - - - - - - - - -

i posle vam ja drama queen :lol: znate li koliko je ljudi odavde otislo zbog ovakvih vasih bolesnih "igrica" kako ih nazivate, a druge za to optuzujete?
Mozete se vi sad zaebavati i zamazivati vase splacine, ali kada niste na moje pitanje oci u oci odgovorili kao ljudi o kome je rec, pljunuli ste na moje iskreno prijateljstvo. Zato i rekoh posto sam hriscanin da sam vam oprostio, jos samo treba to onaj odozgore da uradi.

- - - - - - - - - -

Reko al' zaboravih da niko sa jakobizma u boga ne veruje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back