- Poruka
- 89.439
Možda može da postane zanimljivo ako Sizif odgovori na kineskom.
Evo ja neću više da pričam o cveću.
Kako ste?
Evo ja neću više da pričam o cveću.
Kako ste?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

jer na krsti je dozvoljen samo engleski pored srpskog 
ljudima dajes ono sto ti nikada ne mogu oduzeti... muskima duh, a zenama q... a ako dodje do borbe, masa ne zna da u borbi vazi samo pravilo ko prezivi posle ubistva onog drugog. ako odgovori na kineskom posro bi se sam sebi na onaj aparat kojim meri nadahnucejer na krsti je dozvoljen samo engleski pored srpskog
![]()

Šta ima da te banuju, odeš lepo sam i mirna Bačka.
Jedino što ne možeš.
Isto kao i mi.![]()
Nemoj da odeš a da se ne javiš. Šteta je izgubiti kvalitetne ljude.Ja mogu. Moram.

ti ne mozes jer te placajuŠta ima da te banuju, odeš lepo sam i mirna Bačka.
Jedino što ne možeš.
Isto kao i mi.![]()

Ne znam, ja se nikad nisam folirao da mogu da odem kad znam da ne mogu.ti ne mozes jer te placaju
ja mogu jer po pravilniku koga ne postujes, moras na zahtev.
Ali ako nesh, no problem pablo, u najposecenije vreme cu doci pa kad pocnem samo ce da klikcu i histerisu.
Opet pravio musaku...nis lepse od samackog zivota.

Evo pred svima obećavam da ću ti dati pola od svega što me Krsta plaća.ti ne mozes jer te placaju![]()

lc pasivnog sredjivanja oversamplinga i sl. spanskih sela 

Nemoj da odeš a da se ne javiš. Šteta je izgubiti kvalitetne ljude.
Ovo je klub koji ima malo članova, ali baš dugo traju.![]()
uključio sam upravo klimu da me razladi, majkemi
uhvatila me neka vrućina
klimakterijum

...zato sto su svi iz administracije znali o kome se radi ali cutali, do nedavno, jer su uzivali u picvajzu.uključio sam upravo klimu da me razladi, majkemi
uhvatila me neka vrućina
klimakterijum

znate li koliko je ljudi odavde otislo zbog ovakvih vasih bolesnih "igrica" kako ih nazivate, a druge za to optuzujete?
znate li koliko je ljudi odavde otislo zbog ovakvih vasih bolesnih "igrica" kako ih nazivate, a druge za to optuzujete? Razgovoruša?![]()
uf.. što ti je zabava...Aha. Hoćeš li da je oprobaš i večeras? A plus domaće crno, malo zaslađeno medom. Jooooojjjj.
Ooooooo ooooo Koyo.
...........