- Poruka
- 10.864
sho bre sha ce ti fali... znas da placaju da ih obelezim za zivota![]()
Neam pojma šta će mi fali, ne da proveravam

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sho bre sha ce ti fali... znas da placaju da ih obelezim za zivota![]()

e moj o'nile, o'kofa, o'cisterna...
sanjam za sve na svetu količinski i sve u bojicama..sve nešto nepoznato što me dočeka kao deja vu..da li sam nenormalna?
a najviše volem kada hodam po vazduhu na desetine cm iznad zemlje..fantastičan osećaj
"Normalan" = konformista.
"Nenormalan" = hiperbolična slika neuklopljenog čoveka.
Ludilo = mera zdravlja društva.![]()

Normalan - nesvestan, uspavan

Nenormalan - onaj koji se budi

Ludak - promenjen, budan i drugačiji
Ima Halid Džubran jednu kratku priču koja se zove "Ludak" - link

bozanske samo slicni prepoznaju a okolina prezire ili se sklanja
Pre nego bismo polagali psihologiju bili smo obavezni da sedam dana po par sati provedemo u ustanovi za mentalno obolele, posmatramo i na kraju napišemo zapažanja...
Jedino što mi je ostalo kao emocija iza te avanture je -hvala lepo, ne bih volela da osetim moć božanske prirode...
A šta ako je Bog, te koje si posmatrala, tako preobratio, da sada, zapravo, žive u sopstvenom raju?

U tom slučaju, ne bih volela da zaglavim u takvom raju...
Iskreno, njihov raj liči na jedan od Danteovih krugova pakla...
Sa tvog stanovišta da, ali šta je sa tobom sa njihovog stanovišta ? Reći ćeš oni i nemaju stanovište. Pa šta. Žive bez brige, bez stresova, možda je baš to raj za odabrane.![]()
šta se ti za raj raspituješ...
Sa tvog stanovišta da, ali šta je sa tobom sa njihovog stanovišta ? Reći ćeš oni i nemaju stanovište. Pa šta. Žive bez brige, bez stresova, možda je baš to raj za odabrane.![]()
za tebe je i pakao nagrada...Koja li tebe sila natera da samnom divaniš?
Prvo čestitam ti XY rođendan, i da ih doživiš još XX puta 2.
A s obzirom na neke tvoje kvalifikacije u vezi mene, ja sam već u raju u onom gornjem smislu.
To je varka, zabluda izazvana mentalnim bludničenjem površnih posmatrača...žive u bolovima i umišljenim i realnim, druže stnco...

Nego šta je...vidi se iz aviona...![]()
grešiš.. njega su se i komunisti plašili...To je varka, zabluda izazvana mentalnim bludničenjem površnih posmatrača...žive u bolovima i umišljenim i realnim, druže stnco...

Otkud znaš da žive u bolovima? I hvala ti za ono "druže stnco", gospodična LBarbara.