- Poruka
- 86.000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U birtijama ne rade fine devojke vec namrgodjeni grmelji
Da li volis ovo sto kacim ili ne?
Ne moze to bez kabla![]()
Šta si hteo ovim da kažeš?
Ma tel je u pitanju. Radim druge stvari na compovima a dok izvadim laptop koji je veliki, pa onda cooler, pa još dva stočića za njega i miša (mrzim tochpad), lakše mi ovako
Ćao draga
Valjda da si ti nasmejana i fragilne građe, pa nikako da te poveže sa krvavim poslom u kafani
Udri ga. Kad ga već nisu ubili na Stadionu.![]()
Ćao draga
Valjda da si ti nasmejana i fragilne građe, pa nikako da te poveže sa krvavim poslom u kafani
Da si fina devojka i da ovo nije birtija
Ne volim ni ja da pipam po ekranu, posle se slabo vidi
/QUOTE]
Ma ekran od fona je pesma, nego mislim na onu gadnu malu površinu na laptopu koja mi sve memorisane psovke izmamljuje
Da si fina devojka i da ovo nije birtija
ne mogu da ubiju, imam pancir![]()
Ma ekran od tela je pesma, nego mislim na onu gadnu malu površinu na laptopu koja mi sve memorisane psovke izmamljuje
Ne znam za to.
Moj PC slabije pamti, stigle ga godine
A i ti imaš taj hightech oklop inače sam veliki fan Star Warsa, neka je sila sa tobom
A i ti imaš taj hightech oklop inače sam veliki fan Star Warsa, neka je sila sa tobom
O hvala hvala,baš lepa slika...Svojevremeno, kad su bila snimljena samo prva tri dela i postojao samo VHS, rekoh dok sam jurila da ih nabavim- To svaka kuća treba da ima....
O hvala hvala,baš lepa slika...Svojevremeno, kad su bila snimljena samo prva tri dela i postojao samo VHS, rekoh dok sam jurila da ih nabavim- To svaka kuća treba da ima....
agili..bez pipanja-ič ne vredi
kako ne volim da kuckam sa moba...žasu!
toliko mi brljaju slova i mob piše sam šta hoćea numem da popravim
![]()
Ih bre, danas sve neki kavaljeri za promenu...još ću da se naviknem.......
meni još gore kad treba da se javim na ulici.....dok ga izvadim i dok utrefim pravac drljanja prestane da zvoni....zato sam se dugo odupirala smartphonu....ništa bez dugmići....mada sam se vezala sada i naučila da pišem...ali ne i da se javljam....agili..bez pipanja-ič ne vredi
kako ne volim da kuckam sa moba...žasu!
toliko mi brljaju slova i mob piše sam šta hoćea numem da popravim
![]()
Kakvi smetate...u ovom nije bilo ironije...nego nisam navikla da su svi tako ljubazni....![]()
Ako ti smetamo priviri na muski pdf
Nece dugo proci dok nas se uzelis![]()
Ih bre, danas sve neki kavaljeri za promenu...još ću da se naviknem.......
Kakvi smetate...u ovom nije bilo ironije...nego nisam navikla da su svi tako ljubazni....
o uvoj kafani su muškitji melem za dušu..
sve duhovnici i puni duha ( da ne kaže vampiri ljubaFni)![]()