- Poruka
- 10.864
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se nikada nisam udvarao. Uglavnom, kad neka krene da mi se udvara, ja pobegnem. I ko zna šta bi danas bilo da se onda ne sapletoh.A ti se to moni udvaraš![]()

Ja se nikada nisam udvarao. Uglavnom, kad neka krene da mi se udvara, ja pobegnem. I ko zna šta bi danas bilo da se onda ne sapletoh.![]()

Nije bilo lepo da me saplićeš. A bilo je i nepotrebno. Svakako vam ne bih smetao u homogenizacijama.Pa da se nisi sapleo i završio pod sto, ne bi došlo do homogenizacije, ovako DiplomiraniDuduk te je sačekao tamo![]()

Nije bilo lepo da me saplićeš. A bilo je i nepotrebno. Svakako vam ne bih smetao u homogenizacijama.
- - - - - - - - - -
Bilo kako bilo, prođe mi ponoć, a ja je nisam ni primetio. Sutra će verovatno biti mrzovoljna i osvetoljubiva, ali šta je tu je. O tome ću misliti sutra.
A dotle, laku vam noć, gospojice.![]()

kakvo bre udvaranje ovde, kake veze ima to sa religijom ?![]()
![]()

Nije ti poznato ono...da je Bog ljubav...pa tako...udvaranje ima veze sa religijom...valjda...
Veće terminalni...

veče svima, veče jerohinac
ma gde god odem samo neki blud i razvrat, onda rešim da svratim ovde
na blaženo mesto, ka imam šta i da vidim....i ovde sodoma i gomora![]()

Ma gde li e Mona da konstatuje da su...došla zadnja vremena...![]()

možda se udostoji pa nam izađe u susret![]()
Ma mora da se je zadržala malo duže ...negde u gradu...
Nije ti poznato ono...da je Bog ljubav...pa tako...udvaranje ima veze sa religijom...valjda...
Veće terminalni...
aoo pa ko će da je čeka do zore, odoh ja da spavam

Vala ne mogu je ni ja čekati a pojaviće se tu negde ...pred svitanje...
Laku noć terminalni...

Model: BOG JE LJUBAV:
![]()

Svratio sam samo da tebe zagrlim, svestan rizika da će me u večerašnjoj Bla-bla predstavi Konaklije spominjati kao:
- Ma svraćao onaj prokleti Kojot!
- Koji Kojot?
- Kako koji? Pa Koja Kajdžagugu!
![]()

I odmah izbacio! Neka ide pod drugi sto. Ispod svog stola hoću da imam komfor!Pa da se nisi sapleo i završio pod sto, ne bi došlo do homogenizacije, ovako DiplomiraniDuduk te je sačekao tamo![]()

Vrlo stari ljudi (kakvi danas više ne postoje jer se koristi hrana sa genetski modifkovanim organizmima) gvorili su "bolje prazna torba nego đavo u torbi".
Ja ne znam što su ljudi stroži s godinama. Sve su im kriterijumi viši umesto
da ne biraju baš mnogo.
Eh, kamo te lepe sreće da sam Kojahl Limahl,
A jesil Limahl il onaj natapirani plavusan sa perlicama?