Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:uja:

A ne primećuješ koliko sam te sati čekala, a?

- - - - - - - - - -

AnfITHL.jpg

Sahranjeno srpsko kinesko prijateljstvo.

http://www.****************/nevideno-vlada-sahranila-zemun-borca-srpsko-kinesko-prijateljstvo.html
eee, cekaj me i ja sigurno necu doci:lol:

Agatha :zag:

E da vas pitam nešto ozbiljno.. ako ima onih koji se sećaju sedamdesetih

104092638274302773132731-1.jpg

Kako su žene onda uspevale da se zaljube? :confused:
Da SJEĆAM se svega....dobro pitanje....mada sam čak i ja tada bila mala i zaljubila se u najružnijeg dečaka u odeljenju kog nijedna devojčica nije htela ni da pogleda....
evo ovde da biramo...ja sam uvek bila slaba na muzičare......:zcepanje:
gert-jonnys-boy-band-of-the-70s-1.jpg

Poslednja izmena:
lele lele lele... :pljus:

Prosto da si iskopaš čarne oči da bi ne gledale... :fdlan:

Tek sad vidim koliko sam srećna što sam se rodila.
Ja sam divljala osamdesetih i devedesetih, mada su i osamdesete imale bisere...sećaš se Limahla iz Kajagoogoo?E svi su tada izvlačili pramenove da liče na njega...čak i grdni narodnjaci...Idem ja tako jednom Opatijom, i sretnem 5 i slovima PET Limahla koji hodaju jedan pored drugog....:eek:.kad se nisam sunovratila, a onda mi se jedan i obrati sa "Zdravo Agatha":zcepanje:...ispostavilo se da je neki bolid iz škole...

Poslednja izmena:
eh kako je sudba kleta....taman sam se naložila na priču sa tobom - baš retko imam prilike za prijatne razgovore, kad se setih da mi dolazi drug na večeru a ja još nisam ni počela da je pravim, a sve to da ga nateram da proba kinesku kuhinju...
no evo nešto iz moje mladosti za bolni rastanak da te podseća na mene...i modu....

eh kako je sudba kleta....taman sam se naložila na priču sa tobom - baš retko imam prilike za prijatne razgovore, kad se setih da mi dolazi drug na večeru a ja još nisam ni počela da je pravim, a sve to da ga nateram da proba kinesku kuhinju...
no evo nešto iz moje mladosti za bolni rastanak da te podseća na mene...i modu....

Svratio sam samo da tebe zagrlim, svestan rizika da će me u večerašnjoj Bla-bla predstavi Konaklije spominjati kao:
- Ma svraćao onaj prokleti Kojot!
- Koji Kojot?
- Kako koji? Pa Koja Kajdžagugu!

:obozavam:

Sedamdesete su bile vesele,
osamdesete dinastične,
devedesete drastične.

Dve reči: Duran Duran
Koja: Koji Duran Duran?

Borči: Kako koji Duran Duran?

Koja: Tako lepo, koji Duran Duran, je l' ONAJ?

Borči: Upravo taj.

Koja: Što odmah ne kažeš, zaboga, na Religiji smo.

Borči: (snebiva se, vrpolji na stolici) Dobro, reći ću ali samo zbog tebe! Dakle...

Koja: De, ne snebivaj se više, lepo kaži Kuran, Kuran...

Borči: (istovremeno s Kojom, horski, u dva glasa) Jeste, taj Duran Duran, što su ga na Bliskom Istoku zvali KURAN KURAN.

(zavesa, zatim frenetičan kafanski aplauz, zatim Borči i Koja izlaze da se poklone Konaklijama, zatim...)

Koja: Otišao sam. Ljubim te Borči.

(čekaj, da nisam nešto zaboravio? Ne, ne, Agaticu sam već izvatao i izbalavio, dakle ostaje mi samo da odem. Odlazi... )

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back