Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
од силног узбуђења у покушају бити забаван и допасти се твојим истомишљеницима, ниси јасно сагледао целу причу или једноставно ниси способан за то.
ако живиш у србији, а неко ти каже да је србија септичка јама, самим тим и тебе и твоју децу и маму и тату је назвао гофнима, а ако си и србин, а назван си још и стоком онда је твој ниво интелигенције сличан ћурки јер се у потпуности слажеш.
и заиста је неукусно причати уопште о Милици, она је симбол једне невине жртве која није крива ама баш за ништа, којој су јој злотвори одузели живот, баш ти исти управо нас гледају твојим очима, тј. да будем прецизнији, ти гледаш њиховим очима.
да ли сад схваташ ко назива Милицу гофном и стоком?
наравно да не схваташ, али вреди покушати

Biva očitim da on to shvatiti ne može...Njemu i sličnim njemu je NATO bombardovanje bio umanitarni čin za dobro Srba i Srbije...I on se kao zgražava nad smrću male Milice...

Biva očitim da on to shvatiti ne može...Njemu i sličnim njemu je NATO bombardovanje bio umanitarni čin za dobro Srba i Srbije...I on se kao zgražava nad smrću male Milice...

са таквим мозгом не треба уопште ни расправљати, толико се ниско спустио да ми је просто губљење времена трошити слова на такву особу.
једно је сигурно
смешко није сам на овом форуму
и мораш бити свестан да на овом форуму такви су драги гости, што глупљи то бољи;)

I
Ne kukam; vrlo sam zadovoljna što moja deca ostvaruju svoje snove. Rekoh već jednom na ovoj temi: kritičan stav prema državi u kojoj živimo ne znači i mržnju prema toj državi. E taj kritički stav je, Sale, u stvari, SLOBODOUMLJE.

A da...stvarno nisam imao pojma da je ovo....slobodoumlje...

Ne, ovde se nikad nista nece promeniti jer Srbi jesu stoka.

Srbija je definitivno septička jama. :D

Izvini Borka ali ja sam daleko i od teoretske mogučnosti da budem slobodouman u smislu tog i takvog slobodoumlja...

p.s. I ko beše prvi spomenuo Milicu kao "argument"?

Ja sam prvi pomenuo Milicu Rakić. Pročitaj pažljivo napisano pa predoči tvoje mišljenje...

универзитет ко универзитет, најбољи је онај који се највише рекламира
паз молим те смета им папирологија па мора на кембриџ:D

i kosta ovo studiranje povrh ovog sto je dzabalesku djavo i po..engleska je to....i odakle roditeljima pare da ovo priuste svome detetu kad zive i rade u septickoj jami..:)

i kosta ovo studiranje povrh ovog sto je dzabalesku djavo i po..engleska je to....i odakle roditeljima pare da ovo priuste svome detetu kad zive i rade u septickoj jami..:)

не знам, то је већ неки феномен који ни највећи стручњаци психологије (експерти да и ови ОО разумеју) нису схватили
радити за триста евра а трошити хиљаде евра за школовање то само може овде
ово је пример просека (да не би нагрнули ови са ограниченом одговорношћу:D)

радити за триста евра а трошити хиљаде евра за школовање то само може овде
ово је пример просека (да не би нагрнули ови са ограниченом одговорношћу:D)

Postoje stipendije za najbolje studente, ne plaća svako punu školarinu na takvim fakultetima. Mislim da i sam to znaš, al ajde čisto da pomenem....

Pa evri su zle evropske pare, i svi ih se gnušamo.
Ja kad, recimo, dobijem 500 evra, odmah kažem "pu, pu, daleko bilo", i bacim ih u đubre.

A kako se to dobija 500 evra...zanimljivo...veoma zanimljivo...

- - - - - - - - - -

i dobra deca i dobre skole u srbiji zavrsili..nisu valjda isli za pekare i polozili te ispite koji su potrebni za kembridz..:)

I zamisli...završili fakultete u Srbiji septičkoj jami po nastavnom programu od pre 30 godina i onda tek tako položili ispite na Kembridju...Mislim, ovde neki protivreče sami sebi ...samo tako...

A kako se to dobija 500 evra...zanimljivo...veoma zanimljivo...

.

Ma prostitucijom, Jerohinac, prostitucijom.

Načeli ste temu o bombardovanju … pa spomenuli malu Milicu – što nema nikakve veze sa nečijim ličim mišljenjem o Srbiji. Ljudi su bre ogorčeni, razočarani, ljuti. Kako to ne možete da shvatite?
Zašto zloupotrebljavate ime i tragediju deteta i jedne porodice u forumskoj diskusiji? Pa potom nabeđujete neistomišljenike da su "šlihtare", vadeći reči iz konteksta, da im je “NATO bombardovanje bio umanitarni čin za dobro Srba i Srbije”.
Sve banalizujete do granica neukusa.

Postoje stipendije za najbolje studente, ne plaća svako punu školarinu na takvim fakultetima. Mislim da i sam to znaš, al ajde čisto da pomenem....

сад ми тек ништа није јасно
прво је била прича бг универзитет па неки је6ени папири тј инфо-служба није функционисала па се морало у бијели свет и тек тако се добије стипендија
а можда ја то све нисам добро разумео око те приче.
шта је са разменом студената, има ли тога, има ли шансе да сиромашно дете икако упише факс у србији иако је препаметно па да запали ако не може баш на кембриџ а оно на оксфорд

A kako se to dobija Audi Q7...zanimljivo...veoma zanimljivo...
Možda je ovaj :mrgreen:

4383_1.jpg2..jpg

Ma prostitucijom, Jerohinac, prostitucijom.

Načeli ste temu o bombardovanju … pa spomenuli malu Milicu – što nema nikakve veze sa nečijim ličim mišljenjem o Srbiji. Ljudi su bre ogorčeni, razočarani, ljuti. Kako to ne možete da shvatite?
Zašto zloupotrebljavate ime i tragediju deteta i jedne porodice u forumskoj diskusiji? Pa potom nabeđujete neistomišljenike da su "šlihtare", vadeći reči iz konteksta, da im je “NATO bombardovanje bio umanitarni čin za dobro Srba i Srbije”.
Sve banalizujete do granica neukusa.

мислиш твог инстанчаног укуса:mrgreen:

ово горе, не верујем

Ajde još i izvod iz banke da priložim o svojim primanjima.

Lepo vam je Sizif odgovorio.
Puna stipendija, dobijena od Kembridža.
35.000 funti godišnje.
Je l teško razumeti da i to postoji?

шта је са разменом студената, има ли тога, има ли шансе да сиромашно дете икако упише факс у србији иако је препаметно па да запали ако не може баш на кембриџ а оно на оксфорд
Naravno da ima šanse... i Oksford i Kembridž će rado primiti najbolje studente, čak i ako nemaju pare da plate, jer talenti uspesima i znanjem dižu rejting fakulteta, a bogati šeici šalju decu radi prestiža i plaćaju i za prve i za druge... dakle spojiš lepo i korisno...

Naravno da ima šanse... i Oksford i Kembridž će rado primiti najbolje studente, čak i ako nemaju pare da plate, jer talenti uspesima i znanjem dižu rejting fakulteta, a bogati šeici šalju decu radi prestiža i plaćaju i za prve i za druge... dakle spojiš lepo i korisno...

Tako je.
Prvo se polaže prijemni. Podrazumevano je da mora dobro da vlada engleskim jezikom. Ako studenta prime a ne može sam da plati školovanje, konkuriše za punu stipendiju.
Prošle godine davali su 10 stipendija za ovaj deo Evrope, ali nisu podelili sve ... jer, jednostavno, nije bilo dovoljno kandidata koji ispunjavaju uslove.
A uslovi su sledeći: da bude među najboljima na rang listi po rezultatima prijemnog, da ima dobar CV ... a ima tu i psihološkog profilisanja.
Da bi zadržao stipendiju i naredne godine, mora biti među 20% najboljih na svom odseku.
Ne postoji više ispitnih rokova; samo jedan, tokom jedne sedmice u junu, i nema mogućnosti prebacivanja ispita.

Ne znam, ja ne kažem da je Srbija septička jama, meni je u Srbiji sasvim lepo... (a nije da nisam bio u zemljama koje bi se bukvalno tako mogle opisati)....

...a da imam zamerki - imam, i da ću ih javno izneti - hoću - ali sve stvari treba staviti na vagu, jer nije svakom u Srbiji jednako dobro ili loše.

E to je to. O tome pričam. I meni je u Srbiji dovoljno lepo. A da imam zamerki imam i nemam problem da ih predočim. I naravno da u Srbiji ima i onih kojima nije dobro. I to jeste problem ali je teži problem što većina njih ne može svoje smove ostvarivati u nekoj drugoj zemlji...

- - - - - - - - - -

овде неки сматрају да није гофно иако је у септичкој јами
то је резон коифицијента једне ћурке

Ma ti to ne razumeš...

U septičkoj jami nije gofno nego izmet koji nije gofno ego je samo malo zaprljan gofnetom ali i dalje ostaje...izmet...

Mislim ...strašno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back