Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zanimljiva opservacija- i jesu i nisu...ako su gofna i snose posledice za svoja srrranja onda naravno da nisu žrtve...ali sama činjenica da je neko gofno a ne čovek, sa višeg nivoa analize se mogu smatrati žrtvama jer nije baš lepa činjenica da si gofno koje je odvratno, prljavo i k tome još i smrdi....
Vic je da uvek isplivaju na površinu. Dok se ne... integrišu.

I placam i kafu uz kesten pire....:lol:
nisam ja nikakav lokal patriota, dapače, izraziti sam kosmopolita i vrlo dobro znam gde živim, ali me nervira svaljivanje krivice za sve samo na jednu stranu....
a kafu ja plaćam....

- - - - - - - - - -

Vic je da uvek isplivaju na površinu. Dok se ne... integrišu.
ti si bre najpametniji ovde, ozbiljno....:zag:

јерох, видим да су те частили са називом "балканска сељачина"
е па ево да ти се придружим и ја сам типична балканска сељачина која је национално обојена у црвено,плаво, бело, који породицу ставља на прво место тј изнад свега, којем је породица светиња, значи, тата (мушко) мама (женско) и деца, а који се јежи од некрофилије, зоофилије, педофилије, педерлука и осталих европско-унијских вредности
оно мушко, женско сам ставио у загради јер некима је свеједно која је комбинација па да се оградим одма у старту.
Ne vidim ništa loše u tome biti "balkanska seljačina", ako se pored ovoga navedenog groziš i prebijanja, povređivanja, ubijanja, diskriminacije, zlostavljanja, korupcije, kriminala, narkomanije i slično. Retorika je manje bitna ako neko poštuje druge osobe i njihovo pravo na izbor bilo koje vrste, pod uslovom da ne ugrožavaju druge. Pri tome se ne može reći da je neko ugrožen jer mu se ne sviđa nečija boja glasa.

Poslednja izmena:
nisam ja nikakav lokal patriota, dapače, izraziti sam kosmopolita i vrlo dobro znam gde živim, ali me nervira svaljivanje krivice za sve samo na jednu stranu....
a kafu ja plaćam....

Pa gde bre Ti, Dama da placa :eek:, Mi iz one generacije, sto smo tako cesto, dal zbog prisile , dal zbog nekih drugih pobuda, Cesto bili ispred Ambasada i Finske i Austrije.:think:

Poprimi , bre i njihovu i finocu a i kazu za nas E to je bre Becka Skola.;)

Daklem, Sve ide na racun Marsa i marsijanca.:)

Mojih 90% prijatelja je emigriralo....i muž je hteo da odemo u Berlin, jer je on tamo godinama provodio više meseci....rekoh mu - idi ako oćeš, široko ti polje...ostala sam jer sam vezana za mnoge stvari ovde, a ako bih i išla negde da živim to bi bila Španija ili Italija....verujem da bih se snašla i u Americi
a za moju finoću se ne sekiraj....nego volim i ja da častim....

Poslednja izmena:
misliš ono...
- Ma, Mujo, jel ono gofno na putu?
- Ne znam... Ček da probam... Jes vala! Baš je to što reče.
- Dobro ne ugazismo!
e to mi je omiljen vic koji je obavezno propraćen i mimikom - višestruko mašivanje i hvatanje govneta i stavljnje u usta, pri tome mljackajući i razmišljajući o ukusu (u mojoj verziji vica, nekoliko puta naizmenično probavaju i dvoume se dok konačno ne spoznaju....)

na kraju se od politike došlo do koprofagije...što mu dođe na isto:lol:

Poslednja izmena:
Ne vidim ništa loše u tome biti "balkanska seljačina", ako se pored ovoga navedenog groziš i prebijanja, povređivanja, ubijanja, diskriminacije, zlostavljanja, korupcije, kriminala, narkomanije i slično. Retorika je manje bitna ako neko poštuje druge osobe i njihovo pravo na izbor bilo koje vrste, pod uslovom da ne ugrožavaju druge. Pri tome se ne može reći da je neko ugrožen jer mu se ne sviđa nečija boja glasa.
наравно да се грозим а највише се грозим кандићка попут тебе и сличних
на вашу штету кандићка барем то ради за паре :ok:

Ovde je problem što ispada da je svako ko kritikuje išta u Srbiji - srbomrzac...

Znači jedino ako kažemo da je ovde sve savršeno i da ništa prosto ne može bolje, mi smo partijski podobni i patriotski orijentisani.

Elda je tako...

ако кажеш да је србија септичка јама, што подразумева да су онда сви њени грађани гофна, не да се односи на србомрзитеља него на мизантропа осим ако је то у складу са европско-унијским вредностима.

A nivo sve više raste. studenti već moraju da zavrću nogavice kad gacaju do fakulteta, pa radije koriste mejlove, ali to je više ravničarski problem. Sa brda se sve vidi drugačije.

Nisam mogao odkulirati ovu tvoju zajedljivost. Kaza li ti to da studenti ne moraju gacati do fakulteta jer sva ona predavanja, polaganje ispita i slično mogu obaviti mejlom. I naravno da se sa brda vidi drugačije. Sa brda se nekako vidi da se studiraje ne može obaviti ono savrmeno ...mejlom...

- - - - - - - - - -

овако стоје ствари

бомбардовање од стране уса и еу.
Тадашња актуелна власт је проценила да је реч о око 100 милијарди долара, док је Г17, тадашња група од седамнаест независних економиста (касније део политичке опозиције актуелној власти), проценила је на 29,6 милијарди долара.

+ еколошка катастрофа + одузимање 15% територије, а ми ћемо и даље да се извињавамо ђури што нас је тукао

A koja je farsa i licemerje onaj deo kao donacija koji je ustvari bio obeštećenje za razrušene civilne objekte tokom onog ''milosrdnog bonmardovanja''...

- - - - - - - - - -

људске жртве нема потребе ни спомињати јер ипак су то само гофна
али зато и даље ћемо се извињавати
није тешко бити фин

jer-milicu-rakic.jpg

Gofna nikada nisu žrtve.

Pa da...žrtva NATO bombardovaja nije ni trogodišnja Milica Rakić koju je geler NATO bombe ubio na noši...

Nisam mogao odkulirati ovu tvoju zajedljivost. Kaza li ti to da studenti ne moraju gacati do fakulteta jer sva ona predavanja, polaganje ispita i slično mogu obaviti mejlom. I naravno da se sa brda vidi drugačije. Sa brda se nekako vidi da se studiraje ne može obaviti ono savrmeno ...mejlom...

- - - - - - - - - -

A koja je farsa i licemerje onaj deo kao donacija koji je ustvari bio obeštećenje za razrušene civilne objekte tokom onog ''milosrdnog bonmardovanja''...

београд је у 20 веку 4 пута био бомбардован од тих истих донатара
овим путем им се захваљујем на донацијама које су дали и молим их да нам више не помажу:D

људске жртве нема потребе ни спомињати јер ипак су то само гофна
али зато и даље ћемо се извињавати
није тешко бити фин

Gofna nikada nisu žrtve.

јерох, видим да су те частили са називом "балканска сељачина"
е па ево да ти се придружим и ја сам типична балканска сељачина која је национално обојена у црвено,плаво, бело, који породицу ставља на прво место тј изнад свега, којем је породица светиња, значи, тата (мушко) мама (женско) и деца, а који се јежи од некрофилије, зоофилије, педофилије, педерлука и осталих европско-унијских вредности
оно мушко, женско сам ставио у загради јер некима је свеједно која је комбинација па да се оградим одма у старту.

Pozdrav tebi brate balkanska seljačino...

Ovde je problem što ispada da je svako ko kritikuje išta u Srbiji - srbomrzac...

Znači jedino ako kažemo da je ovde sve savršeno i da ništa prosto ne može bolje, mi smo partijski podobni i patriotski orijentisani.

Elda je tako...

Ovde je problem što ti ne praviš razliku izmedju kritikovanja i srbomrzačkog pljuvanja po svemu štvo Srpskim biva...

Mogu i ja u smislu kritičkog predočiti štošta što valjanim nije ali ne mogu napisati ovako...

Ne, ovde se nikad nista nece promeniti jer Srbi jesu stoka.

Kazivati da je Srbija septička jama po kojoj plivaju govna nije kritika već srbomrzačko pljuvanje po Srbiji i srpstvu.

I kakva je to kritika u tvrdnji da su Srbi stoka...Da li bi mi to objasnio...

Zato se politike ne treba laćati. Ko zna šta ti stigne u tanjir. :eek:

Nije politika ono kada ti u kontekstu Srbije kao septičke jame prepune gofana koja plivijau po njoj kaza da se ta gofna integrišu a da neka od tih gofana imaju svoju užu specijalnost znanja. To je na površinu isplivala tvoja podmuklost ali uvijena u ambalažu. Ali hebiga, vreme je da ti se to kaže. Koliko da ne budeš u pogrešnom uverenju da nekoga ono...u zdrav mozak...a on onako gofnav pa još na brdu...nema pojma.

- - - - - - - - - -

наравно да се грозим а највише се грозим кандићка попут тебе и сличних
на вашу штету кандићка барем то ради за паре :ok:

I na lekove neka ih potroši ...do poslednje pare...

ако кажеш да је србија септичка јама, што подразумева да су онда сви њени грађани гофна, не да се односи на србомрзитеља него на мизантропа осим ако је то у складу са европско-унијским вредностима.

I nisu sviSrbi samo gofna u toj septičkoj jami...malo blaže zvuči...

Ne, ovde se nikad nista nece promeniti jer Srbi jesu stoka.

- - - - - - - - - -

у европску унију баш тамо где си ти

Dakle, neki su se već...integrisali...:whistling:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back