Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[SUB][/SUB]
Niste usaglašeni. Radi se o školskom prmeru medjusobnog šlihtanja jednog prema drugom a zbog nekih okolnosti nekog datog trenutka.

Ovo je nebitno u vezi sa malim Hansom kome je bogati zubar, tata Nemac za 18-ti rodjendan kupio najnoviji model Poršea.

- - - - - - - - - -

O čemu pričaš Serpente...Nisam imao pojma da je Srbija postala ravnopravni član EU. A ti češ sa pasošem Srbije živeti trajno u Nemačkoj i ...imati diplomatsku i pravnu zaštitu...O čemu pričaš...

Nemam samo srpsko drzavljanstvo, jerohinac. Nisam rodjen u Srbiji. Ne mozes uvek da ispadnes najpametniji.

Pojam doma se često koristi i kao usko nacionalni kliše. Pitanje egzila je najstarija biblijska priča o izgubljenom raju doma. Egzil može biti i duhovan i geografski i politički. Čovek može biti u egzilu i kod kuće. Nije svaka kuća dom, a nije ni svaka ideja doma autentična. Kažu da je dom tamo gde je srce, ali što ako ne znamo tačno gde je srce?
Iz opisa pozorišne predstave "Odisej", Srpsko narodno pozorište Novi Sad

Možemo pričati do sutra, ali patriotizam ne podrazumeva nekritički sud o otadžbini. Naprotiv.
I najbližem ponekad kažemo svašta u ljutnji, što ne znači da ga ne volimo.

Aha, ženska se zaljubljuje u Poršea, a muškarac ne. Kako ti lepo mišljenje imaš o muškarcima, a kako loše o ženama. A ovamo se boriš protiv gayeva kako bi pokazao da ti nisi. Čega se ti bojiš, gayeva ili sebe?

A da...one sponzorušice se zaljube u nekog od metar i žilet samo zato što je fizički zgodan a to što vozi Porše i recimo usput ima gomilu para da joj priušti svaku željicu to je...sporedno. A to što muškarci vole recimo Porše kao auto nema blage veze u smislu zaljubljivanja nekog homosa u homosa
vlasnika tog Poršea...Ali, nravno to je previše za mogučnost tvog shvatanja.

I ne borim se ja protiv gejeva i hebe mi se za njih.

A sebe se jedino bojim. Bojim se one hebene zveri koja čuči u meni i koja ponekad u nekoj žutoj minuti učini nešta što me obično košta ali ne samo mene. Teško da si skapirao ali nije ni bitno...

Poslednja izmena od moderatora:
Nisam u stanju shvatiti bitnost te informacije a na okolnost da je on započeo studiranje na nekom stranom faksu. Zašto bi ga interesovala bilo kakva informacija sa nekog faksa u Srbiji kada je započeo studiranje na stranom faksu...

Ne razumem...Pa zar ta neka službenica nema nekog nadredjenog kome stranka može da se obrati ...prigovorom...Ja mislim da ima. Referenti za studentska pitanja (ne jedna osoba) imaju svog nadredjenog, zar ne...

- - - - - - - - - -

Od kako je ova kafana otvorena nisam primetio da si bio ovde. A sada si se pojavio...da li slučajno...teško...No da preskočim to. Kaza da je i za tebe Srbija septička jama u kojoj plivaju govna i da Serpent s razlogom pljuje po Srbiji.

I da te pitam. Šta tražiš u Srbiji septičkoj govnavoj jami...šta tražiš na ovom srpskom forumu...Zašto ne vidiš sa Serpentom da ti sredi trajni život u savršenoj Nemačkoj...jer on to može...

- - - - - - - - - -

Nije poenta priče da li sam ja u pravu ili nisam...Poenta priče je u tome što se na ne postupanje nekog referenta za studentska pitanja može podneti pisani prigovor nadredjenom rukovodiocu. Nisi znao za to.

I nekako sam siguran da bih uz uslov da znam to antologijsko pitanje u vezi tražene informacije i koji je faks u pitanju koliko u roku od dva dana imao odgovor.

A što se tiče neodgovranja institucija na upite da li znaš da recimo institucija Suda nikada neće uskratiti odgovor...da li znaš da Opština bilo koji Rukovodilac bilo koje službe neće uskratiti odgovor jer ima ona obaveza da se to učini u odredjenom zakonskom roku. U suprotnom postoje elementi nekog krivičnog dela...Nisi to znao, zar ne...

- - - - - - - - - -

Tu žvaku ostavi za priču sa nekom malom decom...jer samo ta deca mogu biti oduševljena tvojim pametovanjem.
Ponekad jesam ogorčen ali ne na sebe. Mogu biti ogorčen samo na srbomrzce koji bi da pljuju po Srbiji i svemu srpskom. A takvi pljuvači uvek su imali i uvek će imati veoma nezgodnog protivnika u mojoj malenkosti.

A koji su to SVI koji su shvatili da je Srbija septička jama po kojoj plivaju govna...

Onih 300 000 mladih koji su pobegli iz Srbije do 2000. godine i posle toga onih 32 000 koji svake godine odlaze iz Srbije.

http://www.politika.rs/rubrike/Drustvo/Iz-Srbije-godisnje-odlazi-vise-od-32_000-ljudi.lt.html

U pravu si, muzjak se nije slucajno pojavio. Ja sam ga zvao da mi pomogne da se izborim s tobom, veoma nezgodnim protivnikom.

Onda niko smeo da ode nekuda gde mu je bolje. Ima da sedi tu gde jeste makar umro od gladi?

Da li sam igde rekao da ...ne bi smeo...Nisam. Svako može da ode gde mu je bolje ali ne mora da pljuje po Srbiji kao Septičkoj jami...A ešto nisam primetio da si ti negde otišao...Da li to znači da ti je ovde najbolje...A nisi ni umro od gladi, zar ne...

Ako mora isključivo lično da ode na fakultet zbog nekog obaveštenja verovatno je u pitanju novouvedeni osmi padež!

Formalna obaveštenja ne podležu...koruptivu...

A da bi na nekom od onih čuvenih faksova dobio diplomu ne moraš ni videti faks...dovoljan je korumptiv...

A da...one sponzorušice se zaljube u nekog od metar i žilet samo zato što je fizički zgodan a to što vozi Porše i recimo usput ima gomilu para da joj priušti svaku željicu to je...sporedno. A to što muškarci vole recimo Porše kao auto nema blage veze u smislu zaljubljivanja nekog homosa u homosa
vlasnika tog Poršea...Ali, nravno to je previše za mogučnost tvog shvatanja.

I ne borim se ja protiv gejeva i hebe mi se za njih.

A sebe se jedino bojim. Bojim se one hebene zveri koja čuči u meni i koja ponekad u nekoj žutoj minuti učini nešta što me obično košta ali ne samo mene. Teško da si skapirao ali nije ni bitno...

Prosto da te se covek uplasi.

[SUB][/SUB]

Nemam samo srpsko drzavljanstvo, jerohinac. Nisam rodjen u Srbiji. Ne mozes uvek da ispadnes najpametniji.

Znači ovako...imačeš trostruko državljanstvo ...Pa ti kada se spetljaš ti prevazidješ i samog sebe...

- - - - - - - - - -

I stvarno nemam volju da objašnjavam kakvu je moj sin informaciju tražio od fakulteta, a mislim i da je mnogima poznat javašluk raznih nadležnih i nad-nadležnih službi ... U teoriji je jedno, u praksi drugo.

Vidi ovako. Da si ti recimo u ime tvog sina otišla do faksa garantovano bi tu informaciju dobila....ali hajde...

- - - - - - - - - -

U pravu si, muzjak se nije slucajno pojavio. Ja sam ga zvao da mi pomogne da se izborim s tobom, veoma nezgodnim protivnikom.

A možda si mu obećao neku inicijaciju u smislu...

mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima.

- - - - - - - - - -

Decu nadalje nećemo spominjati.

Nećemo...zaboravljam i na malog Hansa i njegov Porše...:whistling:

- - - - - - - - - -

Prosto da te se covek uplasi.

Kaza onaj koji je hrabar samo virtuelno.

..jeroh ekstremista...:lol:
Jeroh je ekstremista starog kova. Od onih koji veruju da brak ima smisla samo kad je mešovit (u smislu on muško, ona žemsko).
Tako je bilo u vremenima kada je Porše još uvek pravio tenkove. I dugo posle toga, dok su u holivudskim filmovima bračne spavaonice bile sa dva kreveta udaljena metar ipo jedan od drugog.
Čak i posle toga, kada su se još uvek mogli videti parovi vojnika po Kalemegdanu kako šetaju nedeljom držeći se za male prste, a da nikome nije padalo na pamet šta su oni i kakvi su.
I posle, kada su u modu ušle frizure "tarzanke" koje su izgledale podjednako neugledno kao i one "normalne" koje su bile mešavina frizure američkog marinca i Mr. Beena, ali su se brkati očevi koji su vonjali na vinjačić i beli lukac ipak znojili na pomisao da se ta nastrana frizura završava ispod, a ne iznad ušiju.
Tako reći, to je bilo OK do ... prekjuče.

A onda je udarila propaganda. Ne obavezno na ulici. Svaki film ili serija koji drže do sebe morali su imati bar jedan pozitivno prikazan par tih što se homogenizuju.
E sad... Jeroh provodi dobar deo dana na ulici, pa vidi svašta i uživo. I onda takav kakav je, extremista starog kova, počne da se nervira.

Zašto li nisam iznenadjen tvojom tvrdnjom u smislu boldovanog...Očito je da si se ovde pojavio po...zamolnici...A sada obrati pažnju na ovaj post...
Nema potrebe za zamolnicu. Mi satanisti se držimo zajedno.

Taj post stoji i dalje. I tako...ja sam mu imputirao ...E sada...imam ja još njegovih postova a koji su pre neku noć izbrisani a u kojima se objašnjava kako po Srbiji sepričkoj jami plivaju govna. Nije mi problem da ih postavim.
Ne moraš da postavljaš. Svi znamo da po Srbiji septičkoj jami plivaju govna. Samo ti izgleda ne znaš. Nisi obavešten. :hahaha:

A da...I tako...tvoj dom je upravo u septičkoj jami u smislu tvoje tvrdnje...
Nažalot, tako je. Bio bi mi dom na drugom mestu, ali tamo je tamo je rezervisano za civilizovane. :(

I biva ti lepo i bivaš zadovoljan...Da li možeš shvatiti koliko si se spetljao u funkciji zaštite lika i dela ...dotičnog...
A gde sam napisao da je meni lepo i da sam zadovoljan u septičkoj jami? Ti to po sebi sudiš? E pa nisu nam isti ukusi. :D

O kakvoj provokaciji pričaš novokomponovani srbomržće...Pogledaj ovo...
wAAAABJRU5ErkJggg==
Original postavio Exu
mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima.
Nisam ja novokomponovani srbomrzac. Srbomrzac sam od 1991. od vremena Miloševića gde se videlo po podršci sa kavim govedima živim. Od ove zemlje je i Satana digao ruke. Ovo se ovde zove srpski kazan. Taman neko da se izvuče, a ovi drugi ga vuku nazad i ne daju. Ovde Satana nema posla, jer to što bi on hteo, to možemo i mi sami.

Nisam to ja javno napisao...I gde je u tome moja provokacija ...I kada se nekom šlihtaš čini to barem tako da sebe ne blamiraš...
Šta nisi javno napisao? Ma ne verujem ni ovo da si napisao. I ovo mora da ti neko drugi piše. :hahaha:

Priča je krenula upravo od tvrdnje onog kojeg zastupaš da su ovde sve homosi, pedofili, gegule i tako...
Jeeel? Pa si se ti našao u tome. :D

a da u savršenoj Nemačkoj toga nema...I samo zbog toga sam predočio legalizovane pederske hebarnike u Nemačkoj. Da li ti to možeš shvatiti...
Da, sve si sredio u Srbiji pa ćeš sada da sređuješ i po Nemačkoj. Baš će tebe da pitaju. :hahaha:

wAAAABJRU5ErkJggg==
Original postavio muzjak
Četvrto, treba podsticati homoseksualnost jer je planeta već prenaseljena. Bolje to nego da se ubijamo.
Samo ne znam da li je tvoj doprinos u podsticanju ono aktivne ili pasivne prirode...
Vidim kopka te. :D
Proveri. :rotf:

Nemam pojma...maže li se to na leba...:hahaha1:
Nisam ni očekivao da znaš. Čega se pametan stidi...

J
Tako reći, to je bilo OK do ... prekjuče.

A onda je udarila propaganda. Ne obavezno na ulici. Svaki film ili serija koji drže do sebe morali su imati bar jedan pozitivno prikazan par tih što se homogenizuju.
E sad... Jeroh provodi dobar deo dana na ulici, pa vidi svašta i uživo. I onda takav kakav je, extremista starog kova, počne da se nervira.

Ma znaš kako..kada tako zapazim dve homogenizovane dame prosto mi dodje da ih onako obe u trojku malo homogenizujem onako edukativno u funkciji mogučnosti da skapiraju bez čega im život prolazi...:hahaha1:

Veće Zazi...

- - - - - - - - - -

Zazi ponovo u svom elementu :D
izgleda,
otvorena sezona lova na medjede :mrgreen:

samo da se zapljunem i ja u kaHvance
:kpozdrav:

Veće tibi...

A gde sam napisao da je meni lepo i da sam zadovoljan u septičkoj jami? Ti to po sebi sudiš? E pa nisu nam isti ukusi. :D

Gde si napisao...Nije valjda da si zaboravio...Ovde si napisao....izvoli pogledaj...

Srbija je definitivno septička jama. :D

Dom je čoveku tamo gde mu je lepo i gde je zadovoljan.

Ako je Srbija seprička jama, a živiš u Srbiji, onda živiš u septičkoj jami. Pošto sam se uverio da je Srbija septička jama (to znači da u njoj plivaju govna

Jerohinac je klasicna balkanska seljacina koja misli da su lezbejke lezbejke samo zato sto nisu probale njegov balkanski *****. Veoma primitivan stereotip. No nije se tome cuditi.

Nisam se spetljao oko drzavljanstava i nemam trostruko vec dvostruko, jer je drzavljanstvo EU suplementarno. Rodjen u Srbiji nisam, hvala lwa, pa je odlazak utoliko laksi.

Cudo jedno kako si izbegao da prokomentarises moj post u kojem se navodi koliko je mladih otislo i koliko ih godisnje bezi iz ove kloake. A prebacujes, licemerno, takvo izbegavanje adventistima i svedocima. Nije to cudno, jer bi morao da se zamislis nad cinjenicom da 32 000 ljudi misli da je ovo septicka jama u kojoj normalni, obrazovani i kulturni nemaju sta da traze.

I stvarno nemam volju da objašnjavam kakvu je moj sin informaciju tražio od fakulteta, a mislim i da je mnogima poznat javašluk raznih nadležnih i nad-nadležnih službi ... U teoriji je jedno, u praksi drugo.
Ma šta ti znaš? Jerohinac sve bolje zna. Video je fakultet na slici. A bilo i na televiziji.

- - - - - - - - - -

Gde si napisao...Nije valjda da si zaboravio...Ovde si napisao....izvoli pogledaj...
Ti si od moje rečenice pročitao samo ono "gde sam napisao". Ebiga, duga rečenica, ko će sve to da pročita. Ajd se sad vrati pa izsriči i ostatak rečenice pa ćeš valjda da ukapiraš. :D

- - - - - - - - - -

Reci mi barem tri imena i prezimena onih koji su bili osnivači Petnice...Na čijem li je zemljištu izgradjena...Znaš li ime i prezime onog ko je na funkciji i kojoj zamenio sadašnjeg Ministra za prosvetu i nauku...
A što pitaš? Zaiinteresovao si se za Petnicu? Hoćeš da ideš tamo da vidiš i to čudo?
Ali pre nego što odeš da se raspitaš o detaljima, možda su neki tvoji u pitanju. :mrgreen:

Jerohinac je klasicna balkanska seljacina koja misli da su lezbejke lezbejke samo zato sto nisu probale njegov balkanski *****. Veoma primitivan stereotip. No nije se tome cuditi.

Nisam ni očekivao da možeš skapirati moje zezanje sa Zazijem...to je previše za sve one tvoje iniciranosti...

Nisam se spetljao oko drzavljanstava i nemam trostruko vec dvostruko, jer je drzavljanstvo EU suplementarno. Rodjen u Srbiji nisam, hvala lwa, pa je odlazak utoliko laksi.

I opet nisam iznenadjen nemogučnošću tvog shvatanja...Ono trostruko sam napisao sarkastično jer na dvostgruko dodato i ono koje sledi Nemačko valjda je to tri...ili ja ne umem da sabiram...

Cudo jedno kako si izbegao da prokomentarises moj post u kojem se navodi koliko je mladih otislo i koliko ih godisnje bezi iz ove kloake. A prebacujes, licemerno, takvo izbegavanje adventistima i svedocima. Nije to cudno, jer bi morao da se zamislis nad cinjenicom da 32 000 ljudi misli da je ovo septicka jama u kojoj normalni, obrazovani i kulturni nemaju sta da traze.

Strašno...32 000 ljudi ne isli da je Srbija septička jama po kojoj plivaju govna. To što je finansijska situacija u Srbiji takvom kakva je ne čini je Septičkom govnavom jamom. Te ljude finansijske okolnosti primoraju da pokušaju negde nešta uspeti. A ti si tvrdio da si bogat i da ovde možeš luksuzno živeti, zar ne...

- - - - - - - - - -

Ma šta ti znaš? Jerohinac sve bolje zna. Video je fakultet na slici. A bilo i na televiziji.

Ma mora da je tako...

A što pitaš? Zaiinteresovao si se za Petnicu? Hoćeš da ideš tamo da vidiš i to čudo?
Ali pre nego što odeš da se raspitaš o detaljima, možda su neki tvoji u pitanju. :mrgreen:

Pitao sam te zbog toga da jasno shvatiš da ti o Petnici znaš samo ono što možeš naći na netu. A to što sam te pitao nema na netu...hebiga...

- - - - - - - - - -

Šta nisi javno napisao? Ma ne verujem ni ovo da si napisao. I ovo mora da ti neko drugi piše. :hahaha:

Dobro je što si me prosvetlio...Taman sam počeo tripovati da sam ovo ja napisao...

To što je finansijska situacija u Srbiji takvom kakva je ne čini je Septičkom govnavom jamom.

Ne zaista, to je ne čini septičkom jamom. Septičkom jamom je čine govna koja plivaju po njoj u mutnom. Oni koji su se zakačili za ta govna. I oni koji apludiraju tim istim govnima i ne znaju da su u septičkoj jami. Oni koji otimaju od onih koji su već siromašni, bolesni ili na bilo koji način ugroženi... A to traje već decenijama.
Samo tebi je lepo i ovako, pa zašto bi nešto da menjaš. Što više ovaca za šišanje, to više vune.

Sta ce mi nemacko drzavljanstvo? Vec imam drzavljanstvo EU koje mi dozvoljava da zivim, radim i boravim koliko hocu u bilo kojoj drzavi clanici EU. Mngo pretpostavljas, a malo znas.
Srbija je septicka jama po sledecim stavkama: siromastvu, duznickom ropstvu, nedostatku ekonomske perspektive, ljudima na vlasti, neverovatnoj korumpiranosti od poslednjeg opstinskog pacova do vrha, nedostatku kulture, nedostatku folerancije, neobrazovanosti, nepismenosti, ksenofobiji, katastrofalnom zdravstvu.

Nikad nisam tvrdio da sam bogat, vec da zivim normalno. Imati svoj stan, vikendicu, auto i profitabilan posao u mojim godinama je: normalno i podrazumevajuce. U Srbiji se tako nesto smatra bogatstvom iz razloga koje sam naveo u gornjem pasusu.

I kakve veze ima to sto si ti izguglao ko su osnivaci Petnice sa time sto je drzava smanjila budzet toj istoj Petnici? Zasto se iz budzeta Srbije izdvaja samo 0.3% za nauku? Zasto po urgentnom centru u Beogradu gamizu bubasvabe i zasto ljudi zarazeni sa hepatitisom C koriste wc zajedno sa onima koji nisu zarazeni? To je jedan od cinilaca koji ovo cudo cini septickom jamom.

Poslednja izmena:
Ne zaista, to je ne čini septičkom jamom. Septičkom jamom je čine govna koja plivaju po njoj u mutnom. Oni koji su se zakačili za ta govna. I oni koji apludiraju tim istim govnima i ne znaju da su u septičkoj jami. Oni koji otimaju od onih koji su već siromašni, bolesni ili na bilo koji način ugroženi... A to traje već decenijama.
Samo tebi je lepo i ovako, pa zašto bi nešto da menjaš. Što više ovaca za šišanje, to više vune.

A da...ti češ nešta promeniti pljuvanjem po Srbiji nazivajući Srbe govedima sa kojima živiš...i to decenijama...

- - - - - - - - - -

Nisam ja novokomponovani srbomrzac. Srbomrzac sam od 1991. od vremena Miloševića gde se videlo po podršci sa kavim govedima živim. Od ove zemlje je i Satana digao ruke.

Umalo da mi ovo promakne.

I kakve veze ima to sto si ti izguglao ko su osnivaci Petnice sa time sto je drzava smanjila budzet toj istoj Petnici? Zasto se iz budzeta Srbije izdvaja samo 0.3% za nauku? Zasto po urgentnom centru u Beogradu gamizu bubasvabe i zasto ljudi zarazeni sa hepatitisom C koriste wc zajedno sa onima koji nisu zarazeni? To je jedan od cinilaca koji ovo cudo cini septickom jamom.

Hajde ti to izguglaj...To nisam izguglao. To znam ...tako...sticajem nekih privatnih okolnosti ali nije za forum. A ono što si ti video na sajtu Petnice u vezi sa budjetom od 70 miliona to se odnosi na 2010 godinu...

A zašto se toliko 0,3 % izdvaja za nauku pitaj onog koji je na funkciji bio u Petnici pre nego što je postao Ministar i za nauku...

Možeš li ti iz tvog novačnika da izdvojiš cifru koju u njemu nemaš...

Pitao sam te zbog toga da jasno shvatiš da ti o Petnici znaš samo ono što možeš naći na netu. A to što sam te pitao nema na netu...hebiga...
Znači gledao si po netu o Petnici kad znaš šta ima, a šta nema. Pa kad si video da nema sve što te zanima, hajde da pitaš mene. :D
Ali petnica je namenjena mladim talentima naučno orjentisanim. Zakasnio si.
A dečko o kome je reč je svetski talenat koga je Petnica plaćala da drži predavanja pre nego je pošao na faks, koji je tek sada na prvoj godini fakulteta i koga strani fakultet plaća da studira kod njih. Dečko koji studira ujedno i drugi fakultet u Beogradu i sprema svoje kolege iz Beograda preko skajpa. A onda se nađe neki jerohinac da pametuje o fakultetu i kako je tamo i šta može i šta ne može.
Ovde je sve degradirano pa i fakulteti. Ovde se na fakultetu uči ono što se na svetskim univerzitetima učilo pre 10 godina, jer ovde pamet i nije bitna. Bitna je jedino stranačka pripadnost.
Ovde sve možeš da dobiješ za novac. I pamet (diplomu) i radno mesto. Iz ovih govana se retko ko izvuče i to oni koji su supertalenti i koje prestižni svetski fakultet vrbuje. Mi ostali glupsoni ćemo da se prepucavamo na forumu i uživamo u smradu ovog društva.
I to su neki od razloga zašto je ovo ovde septička jama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back