Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I kad se mladjani Hans zaljubi u mladjanu Gertrudu, prvo sto ce mu pasti na pamet je da se zapita da li je mozda trebao da se zaljubi u mladjanog Zigfrida. Logicno.

Nije nemoguće da se mladjani Hans zaljubi i u mladjanu Gertrudu ali kada skapira da se mladjana Gertruda nije zaljubila u njega već u njegov najnoviji Porše možda će formirati neku odbojnost prema ženskom svetu...možda...a u tom slučaju možda će potražiti nekog starijeg Zigfrida koji će kao njegov dečko voleti njega i njegovo mladjano telo a ne ...Poršea...

A u vezi sa onim...logično...baš se onako lepo ali nekako providno usaglašavaš a korisnikom Sizifom koji je u svom postu imao isto to...logično...a kao neki pokušaj sarkastičnosti...Ali hebiga...traljav pokušaj uvek ostaje samo...pokušaj...

Nije nemoguće da se mladjani Hans zaljubi i u mladjanu Gertrudu ali kada skapira da se mladjana Gertruda nije zaljubila u njega već u njegov najnoviji Porše možda će formirati neku odbojnost prema ženskom svetu...možda...a u tom slučaju možda će potražiti nekog starijeg Zigfrida koji će kao njegov dečko voleti njega i njegovo mladjano telo a ne ...Poršea...

A u vezi sa onim...logično...baš se onako lepo ali nekako providno usaglašavaš a korisnikom Sizifom koji je u svom postu imao isto to...logično...a kao neki pokušaj sarkastičnosti...Ali hebiga...traljav pokušaj uvek ostaje samo...pokušaj...

Naravno da smo usaglaseni jer razmisljamo racionalno, dok ti razmisljas zadrto i negativno.
Inace, prosecna starost kupaca jacih modela Porschea je 46 do 65 godina, a slabijih tipa Boxster i Cayman od 36 do 47.

Poslednja izmena:
A imate državljanstvo EU....lepo...a baš me nešto interesuje kako li izgleda pasoš koji izdaje EU....

A što se tiče hebenog Užica i hebenog Sevojna zašto ti smeta hebeno Užice...Sagorečeš u tolikoj srbomržnji...Idi i urgiraj da se ubrza postupak oko onih ugovora i ...registracije kola...da se trajno oslobodiš zemlje koju toliko mrziš...

Ne postoji pasos koji izdaje EU. Drzavljanstvo EU se stice posedovanjem drzavljanstva bilo koje drzave clanice EU i ima suplementaran karakter, to jest ne zamenjuje drzavljanstvo odredjene drzave clanice EU, nego ga dopunjuje, odnosno po Mastrihtskom sporazumu iz 1992., daje dodatna prava nosiocu, na primer drzavljanin EU ima pravo da dobije diplomatsku i pravnu zastitu od bilo koje clanice EU, bez obzira na maticno drzavljanstvo, bez obzira gde se nalazio.

Kako ti ponekad umeš da se spetljaš to je prosto za neverovati. I tako...dečko je regulisao upis na neki strani faks, sredio smeštaj i sve redno započeo studije a onda mu je postalo veoma bitno šta će da mu odgovore sa nekog faksa u Srbiji jer mu je kao taj odgovor od životnog značaja...I tako..ima besane noći jer mu nema tako bitnog odgovora. Baš zanimljivo, samo tako...

A ti njegovi drugari su, gle kako je zanimljivo, imali isto pitanje kao i on i svi su ...uskraćeni za odgovor...
To mora da je neko veoma teško pitanje...:whistling:

Jao bre Jerohinac, što ti umeš da cepidlačiš ....
Naravno da mu je bilo bitno da dobije informaciju (inače je ne bi ni tražio), kao što je bilo bitno njegovim drugarima ... a trebalo bi da bude bitno i ovdašnjem fakultetu.
No, poenta je u sledećem:
onaj, koji je zadužen da odgovori na pitanja, to ne radi. A odgovaranje na mejlove, priznaćeš, i nije neki tehnički zahtevan zadatak. A ako neko dođe lično da se raspita - u za to predviđeno vreme - s pravom očekuje da dobije odgovor od osobe koja je za taj posao plaćena. Razumeš li sad?

I sad si došao ovde da pljuješ po Srbiji i da nama onako izokola daš do znanja kako mi i dalje ostajemo po tvome da živimo u septičkoj jami?
Nego prvo mi tebe lepo da ispratimo, pa kad nam se javiš preko švapskog interneta onda ćemo ćaskati :D
Nije izokola nego direktno. Ako je Srbija seprička jama, a živiš u Srbiji, onda živiš u septičkoj jami. Pošto sam se uverio da je Srbija septička jama (to znači da u njoj plivaju govna), onda sa razlogom pljuje po njoj.

Sada je ironija tvoje javno deklarisanje da si satanista pa onda negiranje istog. Čudna neka ironija. Sada je ironija da je Srbija septička jama u kojoj ne možeš da živiš zbog pravoslavnih mantijaša...
Voli bližnjeg svoga kao samoga sebe, ili tako nekako. Što si ti ogorčen na sebe?

- - - - - - - - - -

Jes ti malo retardiran? Bio sam ironican, sprdao se, salio, nisam mislio ozbiljno. Koliko ti treba da shvatis?
Ma svi su shvatili sem njega. Inteligencija je to. :D

Možda sam ja retardiran ali ovako retardiran bih bez problema mogao da ti postavim barem desetak tvojih postova gde si Srbiju poistovećivao sa septičkom jamom.... sa ovog foruma.
To da je Srbiju nazvao septičkom jamom, to si mu imputirao, ali to je tačno. Srbija je definitivno septička jama. :D

A i ovo je kao bila ...šala...

Malo neobična šala...
Nemoj previše da se trudiš da shvatiš, zaboleće te glava. :D

- - - - - - - - - -

Ajd srećan put, spali sve mostove i ne zaboravi da ste tamo samo ausländer
Dom je čoveku tamo gde mu je lepo i gde je zadovoljan.

Ti stvarno nisi normalan. Da jesam satanista, rekao bih da jesam. Sta, da nije to nesto lose?

Al si ti bre napaljiv. Ne razumeš ni ti njegovu provokaciju. :D

- - - - - - - - - -

Exu nema pojma o Nemackoj.

Eto, ne zna cak ni da brakovi u Nemackoj gay populacije nisu legalizovani.
Da, a njemu je to vlo bitno jer ide tamo da sklopi gay brak. :D

Nemci ne vole glupake, i one koji ne znaju nemacke zakone.
Pa? A ti si zaključilo da je EXU glupak?

A da...skapiro sam...bogat zubar tata Nemac za 18 rodjendan sinu Hansu kupi nov Porše...Medjutim, da bi tatin sin Hans stigao do 18 te godine, prethodno mora da odrasta. I tako u nekom vremenu od treće do negde kraja pete godine Hans formira svest o sebi i ume da kaže...JA...umesto da sebe oslovljava recimo nadimkom. I tako Hans odrasta uz redovno zapažanje da se na ulici ljube neke čike i tako dodje neko vreme kada Hans oseti onu prvu zaljubljenost. I onda Hans bude malo u dilemi da li treba da se zaljubi u neku seku ili u nekog batu. Počne po malo da se pojavljuje ono što se u Hansovoj podsvesti godinama akumuliralo.
Kao prvo po ulicama ne šetaju samo geyevi.
Drugo i kada šetaju ne ljube se svi usput.
Treće, ljube se i heteroseksualci. Hetroseksualnost nije zabranjena.
Četvrto, treba podsticati homoseksualnost jer je planeta već prenaseljena. Bolje to nego da se ubijamo.

I onda dodje 18 godina i nov Poršeod tate zubara i šta biva onda...Hans skapira da je glupavo da dovrši neku školu jer mu nije potrebna kada ima Porše i bogatog tatu zubara. I mladjani Hans se opusti a ne ide da se vozi nov Porše a da se ne bude ono ''IN'' i da se liši svega onoga što nekako ide iz takvu mašinu i status močnog tatinog sina. I onda mladjani Hans počne da oseća da nije imao dovoljno ljubavi i vremena provedenog sa tatom jer je tata morao da radi od ujutru do naveće, pa shvati da je Porše samo tatina zamena za zajedničko vreme i onda krenu tako neki problemi. A i bogati tata biva svestan da je Poršeom samo umirio svoju savest kupujući Hansovu ljubav.
Da a u Srbiji tata crkne radeći po ceo dan za neku bedu od plate, a uz to nema ni za osnovne potrebe a kamoli sinu da kupi poršea.
Pošto sin vidi zlo očima, on se svim silama bori da opstane ili odustane. Pa ili ode u kriminal, ili uči kao lud da bi otišao u nemačku da zauzme mesto Hansovog sina koji nije stekao kvalifikacije. A ako odustane, počne da se drogira.

I onda ne bi bilo ništa čudno da u nekom vremenu bogati tata bude suočen sa činjenicom da neće imati snajku već ''snajku''.
Da, a u Srbiji nema homoseksualaca. Kad zažmuriš onda te drugi ne vide, jel da? :D A ni ti njih.

I tako ...ono što se kod malog Hansa kroz njegovo odrastanje gomilalo u njegovoj podsvesti nikako neće ostaviti neke ožiljke u emotivnom kod malog Hansa...jer će sve to biti anulirano...tatinim Poršeom....
E dobro je da se ovde u Srbiji živi bez posledica. Ovde čovek treba da bude retardiran da bi bio zadovoljan. Ovde docenti rade fizičke poslove ili voze taksi ili bilo šta van i ispod njihove kvalifikacije.

E moj Sizife...rezon ti je bio ...na nivou malog Hansa...
E moj jerohinac. Blago tebi. :D

- - - - - - - - - -

Rodna gruda je tamo gde je čovek rodjen i gde mu preci počivaju. A malo mi nije jasno zadovoljstvo tvog sina tamo negde u kontekstu sa nezadovoljstvom jednim beogradskim fakultetom...Nije valjda da bi on želeo da studira istovremeno i tamo negde a i ovde...
To je nešto što ne razumeš. Ima talentovanih i sposobnih gde ga privoljuju da studira i ovde, a plaćaju mu stranci da studira tamo. Pa ima kapacitet da studira dva faksa

A šta misliš da li bi sin dobio odgovor da je lično otišao na fakultet i pitao...umesto slanja mejlova i pozivanja telefonom...
Vidi se da ne znaš gde živiš. Ovde studenti treba da se mlate sa glupostima umesto da studiraju. Tamo se studenti i njihovo vreme poštuju.

- - - - - - - - - -

Nije u pitanju licni odlazak. Ako neko posalje pitanje putem maila, nema razloga da mu se putem maila ne odgovori. Sta ako je neko u kolicima? Taj nema sanse da udje na faks jer nema pristupnih rampi ni liftova za osobe sa posebnim potrebama. I nigde nisam pomenuo profesore vec konkretno I jedino kontakt sluzbu. Koja ako ne radi posao za koji je placena mora da dobije otkaz.

Petnica ima budzet od 70 miliona dinara. To je oko 550 000 evra godisnje, sto je za takvu ustanovu jako malo. Vlada Srbije Petnicu pomaze manje ili vise redovno, sto je opet jedva dovoljno. Budzet za Petnicu je radikalno smanjen pa su bili prinudjeni da traze dugorocne donacije. NIS, Posta, Telenor, Unesco, plus su bili primorani da uvedu participacije za polaznike. Verbic nije gegula, on je samo nesposoban. Da, Petnica je neprofitno udruzenje gradjana koje nije osnovala Vlada I kao takva, da kazem, nije deo obrazovnog sistema po svom osnivanju, principima rada I svrsi. Da li to znaci da drzava ne treba da je finansira? Ni Kosmet poodavno nije deo Srbije, ali ipak se ogromne pare iz budzeta bacaju na to.

Otici cemo u Nemacku, to je ipak proces. Treba zavrsiti proces priznavanja diploma, realizovati kupoprodajne predugovore I ugovore, registrovati kola...srecom nam drzavljanstvo ne treba jer smo vec drzavljani EU. Nije bas ko otici od fakin Uzica do fakin Sevojna.:lol:

E i ti, pominješ mu Petnicu. Kao da on zna šta je to Petnica. :D

- - - - - - - - - -

Ja u tom mehanizmu ne razumem ulogu Poršea.
Kako ne razumeš? Pa da se vozi. :)

Sta zastupa jerohinac - ides ulicom vidis dva gay-a i samo zato sto si ih video i ti postanes gay. Inace jerohinac se poziva na teoriju Palme, cuvenog naucnika....:rotf:

Da, to što neko odrasta u hetero porodici i gleda heteroseksualce ne postane hetero, nego čim ugleda geyeve postane gay. A kao pre toga nije bio gay iu ne bi to postao. :roll:

- - - - - - - - - -

Aha, ženska se zaljubljuje u Poršea, a muškarac ne. Kako ti lepo mišljenje imaš o muškarcima, a kako loše o ženama. A ovamo se boriš protiv gayeva kako bi pokazao da ti nisi. Čega se ti bojiš, gayeva ili sebe?

Fata po Fata, i eto neobrezanom ateisti Koji - fatamorgana-Agata-harema! :malav:
:):zcepanje::heart:
526-1.jpg

Rodna gruda je tamo gde je čovek rodjen i gde mu preci počivaju.
Onda niko bi smeo da ode nekuda gde mu je bolje. Ima da sedi tu gde jeste makar umro od gladi?

A šta misliš da li bi sin dobio odgovor da je lično otišao na fakultet i pitao...umesto slanja mejlova i pozivanja telefonom...
Ako mora isključivo lično da ode na fakultet zbog nekog obaveštenja verovatno je u pitanju novouvedeni osmi padež!

Poslednja izmena:
Naravno da smo usaglaseni jer razmisljamo racionalno, dok ti razmisljas zadrto i negativno.
Niste usaglašeni. Radi se o školskom prmeru medjusobnog šlihtanja jednog prema drugom a zbog nekih okolnosti nekog datog trenutka.

Inace, prosecna starost kupaca jacih modela Porschea je 46 do 65 godina, a slabijih tipa Boxster i Cayman od 36 do 47.

Ovo je nebitno u vezi sa malim Hansom kome je bogati zubar, tata Nemac za 18-ti rodjendan kupio najnoviji model Poršea.

- - - - - - - - - -

Ne postoji pasos koji izdaje EU. Drzavljanstvo EU se stice posedovanjem drzavljanstva bilo koje drzave clanice EU i ima suplementaran karakter, to jest ne zamenjuje drzavljanstvo odredjene drzave clanice EU, nego ga dopunjuje, odnosno po Mastrihtskom sporazumu iz 1992., daje dodatna prava nosiocu, na primer drzavljanin EU ima pravo da dobije diplomatsku i pravnu zastitu od bilo koje clanice EU, bez obzira na maticno drzavljanstvo, bez obzira gde se nalazio.

O čemu pričaš Serpente...Nisam imao pojma da je Srbija postala ravnopravni član EU. A ti češ sa pasošem Srbije živeti trajno u Nemačkoj i ...imati diplomatsku i pravnu zaštitu...O čemu pričaš...

Jao bre Jerohinac, što ti umeš da cepidlačiš ....
Naravno da mu je bilo bitno da dobije informaciju (inače je ne bi ni tražio), kao što je bilo bitno njegovim drugarima ... a trebalo bi da bude bitno i ovdašnjem fakultetu.

Nisam u stanju shvatiti bitnost te informacije a na okolnost da je on započeo studiranje na nekom stranom faksu. Zašto bi ga interesovala bilo kakva informacija sa nekog faksa u Srbiji kada je započeo studiranje na stranom faksu...

No, poenta je u sledećem:
onaj, koji je zadužen da odgovori na pitanja, to ne radi. A odgovaranje na mejlove, priznaćeš, i nije neki tehnički zahtevan zadatak. A ako neko dođe lično da se raspita - u za to predviđeno vreme - s pravom očekuje da dobije odgovor od osobe koja je za taj posao plaćena. Razumeš li sad?

Ne razumem...Pa zar ta neka službenica nema nekog nadredjenog kome stranka može da se obrati ...prigovorom...Ja mislim da ima. Referenti za studentska pitanja (ne jedna osoba) imaju svog nadredjenog, zar ne...

- - - - - - - - - -

Nije izokola nego direktno. Ako je Srbija seprička jama, a živiš u Srbiji, onda živiš u septičkoj jami. Pošto sam se uverio da je Srbija septička jama (to znači da u njoj plivaju govna), onda sa razlogom pljuje po njoj.

Od kako je ova kafana otvorena nisam primetio da si bio ovde. A sada si se pojavio...da li slučajno...teško...No da preskočim to. Kaza da je i za tebe Srbija septička jama u kojoj plivaju govna i da Serpent s razlogom pljuje po Srbiji.

I da te pitam. Šta tražiš u Srbiji septičkoj govnavoj jami...šta tražiš na ovom srpskom forumu...Zašto ne vidiš sa Serpentom da ti sredi trajni život u savršenoj Nemačkoj...jer on to može...

mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima.

- - - - - - - - - -

Primetio sam da najviše cepidlači kad je najmanje u pravu. :lol:

A o tom našem famoznom "neodgovaranju" na zvanične upite u firmama i institucijama sam već pisao, to nam je hronična bolest u društvu.

Nije poenta priče da li sam ja u pravu ili nisam...Poenta priče je u tome što se na ne postupanje nekog referenta za studentska pitanja može podneti pisani prigovor nadredjenom rukovodiocu. Nisi znao za to.

I nekako sam siguran da bih uz uslov da znam to antologijsko pitanje u vezi tražene informacije i koji je faks u pitanju koliko u roku od dva dana imao odgovor.

A što se tiče neodgovranja institucija na upite da li znaš da recimo institucija Suda nikada neće uskratiti odgovor...da li znaš da Opština bilo koji Rukovodilac bilo koje službe neće uskratiti odgovor jer ima ona obaveza da se to učini u odredjenom zakonskom roku. U suprotnom postoje elementi nekog krivičnog dela...Nisi to znao, zar ne...

- - - - - - - - - -

Voli bližnjeg svoga kao samoga sebe, ili tako nekako. Što si ti ogorčen na sebe?
Tu žvaku ostavi za priču sa nekom malom decom...jer samo ta deca mogu biti oduševljena tvojim pametovanjem.
Ponekad jesam ogorčen ali ne na sebe. Mogu biti ogorčen samo na srbomrzce koji bi da pljuju po Srbiji i svemu srpskom. A takvi pljuvači uvek su imali i uvek će imati veoma nezgodnog protivnika u mojoj malenkosti.

Ma svi su shvatili sem njega. Inteligencija je to. :D

A koji su to SVI koji su shvatili da je Srbija septička jama po kojoj plivaju govna...

To da je Srbiju nazvao septičkom jamom, to si mu imputirao, ali to je tačno. Srbija je definitivno septička jama. :D

Zašto li nisam iznenadjen tvojom tvrdnjom u smislu boldovanog...Očito je da si se ovde pojavio po...zamolnici...A sada obrati pažnju na ovaj post...

idemo za stalno, samo je pitanje sredjivanja papira, mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima. Bratstvo izmedju ljudi dobre volje je predivna stvar.:per: Iskreno, jedva cekamo da izadjemo iz ove septicke jame I nastanimo se u normalnoj drzavi gde ce deca moci normalno da rastu

Taj post stoji i dalje. I tako...ja sam mu imputirao ...E sada...imam ja još njegovih postova a koji su pre neku noć izbrisani a u kojima se objašnjava kako po Srbiji sepričkoj jami plivaju govna. Nije mi problem da ih postavim.

A da...I tako...tvoj dom je upravo u septičkoj jami u smislu tvoje tvrdnje...

Srbija je definitivno septička jama.

I biva ti lepo i bivaš zadovoljan...Da li možeš shvatiti koliko si se spetljao u funkciji zaštite lika i dela ...dotičnog...

- - - - - - - - - -

A da...I tako...tvoj dom je upravo u septičkoj jami u smislu tvoje tvrdnje...

Srbija je definitivno septička jama.

I biva ti lepo i bivaš zadovoljan...Da li možeš shvatiti koliko si se spetljao u funkciji zaštite lika i dela ...dotičnog...

- - - - - - - - - -

..jeroh ekstremista...:lol:

Veće Barbi...

coeur.gif

- - - - - - - - - -

Al si ti bre napaljiv. Ne razumeš ni ti njegovu provokaciju. :D

O kakvoj provokaciji pričaš novokomponovani srbomržće...Pogledaj ovo...

mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima.

Nisam to ja javno napisao...I gde je u tome moja provokacija ...I kada se nekom šlihtaš čini to barem tako da sebe ne blamiraš...

Četvrto, treba podsticati homoseksualnost jer je planeta već prenaseljena. Bolje to nego da se ubijamo.

Ne sumnjam da je ti ...podstičeš...

Da, a u Srbiji nema homoseksualaca. Kad zažmuriš onda te drugi ne vide, jel da? :D A ni ti njih.

Priča je krenula upravo od tvrdnje onog kojeg zastupaš da su ovde sve homosi, pedofili, gegule i tako...a da u savršenoj Nemačkoj toga nema...I samo zbog toga sam predočio legalizovane pederske hebarnike u Nemačkoj. Da li ti to možeš shvatiti...

A ti očito nemaš potrebu da zažmuriš u smislu ovog...

Samo ne znam da li je tvoj doprinos u podsticanju ono aktivne ili pasivne prirode...

E i ti, pominješ mu Petnicu. Kao da on zna šta je to Petnica. :D

Nemam pojma...maže li se to na leba...:hahaha1:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back