Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako su meni pricali kad sam setao rota...bolje setaj devojku nego kera. Ja njima, 'bo ti ker mater koja te okotila. Klasican recepAt iz seljacke apAteke, nadjes decka ili devojku I svi problemi reseni. Ali bozsacuvaj da ih pitas, a ako decko nadje decka ili devojka nadje devojku, e tu odmah nastupa pravedni pra'oslavni bes potaknut zdravim patrijarhalnim moralom koji fizicki zlostavlja svaku trecu zenu u Svrbiji.

jerohinac, ne vredjaj...

Ja bas volim da procitam stihove koje SDG okaci.

A ti svako vece kad pises ovde zavrsis o temi koja nije za kafanu na Religiji..jel nije tako ?

A kako te to uvredih Elene ti tvoje...

I tako...na bezbroj tema ti uredno uvek i iznova čitaš jedne te iste pamflete koje SDG okači...Zašto si toliko licemerna...Kada bi to čitala ne bi imala vremena da napišeš nijedan post...a napišeš istovremeno ovde i...tamo...

I tako...ti pročitaš tako pamflet i onda skokneš na LJIS sva onako ...duhovna...Smešna si bre...

Tako su meni pricali kad sam setao rota...bolje setaj devojku nego kera. Ja njima, 'bo ti ker mater koja te okotila. Klasican recepAt iz seljacke apAteke, nadjes decka ili devojku I svi problemi reseni. Ali bozsacuvaj da ih pitas, a ako decko nadje decka ili devojka nadje devojku, e tu odmah nastupa pravedni pra'oslavni bes potaknut zdravim patrijarhalnim moralom koji fizicki zlostavlja svaku trecu zenu u Svrbiji.

Šta se sekiraš, ti ideš u Nemačku a tamo nema pedofila ali ima pedera, lezbača, ebiga napredna zemlja :D
Ajd srećan put :cao:

Nemoj da me ucis.

Izvore na nemackom ne mozes da procitas, jer nemacki ne znas.

Wirklich? Dann habe Ich doch nicht Klages-Meisterwerk "Der Geist als der Wiedersacher der Seele auf Deutsch gelest. Aber es gibt keine englisches Uebersetzung.

Inace je link koji sam dao na engleskom I tu jasno pise da su istopolni brakovi priznati...:lol:

- - - - - - - - - -

:zcepanje:
A uskoro će i ovako nešto :D

http://www.novosti.rs/vesti/planeta...ima-ne-smeta-incest-Ljubi-brata-kao-muza-svog

Srećan put Serpent, želim ti da stvarno tamo odeš, da ne ispadne da smo te džabe ispraćali :D

Eto, Srbija nema nista od toga, takoreci jedno krajnje moralno I zdravo, religiozno pravoslavno drustvo, pa opet nikako da krene na bolje. Doduse, mozda se odgovor krije u narodnoj mudrosti olicenoj u poslovici "Koga bog voli, toga I kara".

A uskoro će i ovako nešto :D

http://www.novosti.rs/vesti/planeta...ima-ne-smeta-incest-Ljubi-brata-kao-muza-svog

Srećan put Serpent, želim ti da stvarno tamo odeš, da ne ispadne da smo te džabe ispraćali :D

Ma nemačka je sva onako...savremena...I zamisli sada da nečija deca odrastaju tako što na ulici gledaju čike kako se ljube i drže za rukice...

- - - - - - - - - -

Nemoj da me ucis.

Izvore na nemackom ne mozes da procitas, jer nemacki ne znas.

Grešiš...pederski brakovi su u Nemačkoj legalni...Nisu potrebni...Nemački izvori...da bi se to znalo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back