Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Verujem
Ovde su naši a tamo su vaši i još na visokim položajima :D
Samo ne znam kako da vas nazovem, reče ti u jednom postu ali vidim sad se ljutiš zbog naziva koji si ti sam izneo.

Sam izneo tvrdnju...

mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima.

a sada ispada da ja lažem kada postavim njegov post...

Mator, a laze ko pas...

A šta to lažem Serpente...
Da ovo možda nije laž...

mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima.

I hajde malo da te podsetim...

A pravi satanizam, magijski i praktični, kojim se bave određene veoma ozbiljne hermetičke grupe je upravo takav: hermetički zatvoren i o tome nećeš na netu naći ni slova.

Zato što jeste.

Najbolju opciju za dogovor dao je Fr. Superior jednog hrvatskog tela O.T.O. koji je pod linkove "Sotonizam" stavio sajtove svih službenih današnjih hrišćanskih crkava.:mrgreen:

Ako nije dovoljno...mogu da nastavim sa laganjem...

- - - - - - - - - -

Serpent možete se vredjati do besvesti neću se mešati ali ako si već dao sebi za pravo da kažeš za nekoga da laže ja ću eto tebe pitati a šta to laže?
I on i ti i ja znamo koliko si puta vredjao SPC i koliko puta sam ja uletala u raspravu s tobom zbog toga.

Kada mu ponestanu argumenti onda ide ono...lažeš kao pas...

A možda i ovo lažem...

Zato što jeste.

Najbolju opciju za dogovor dao je Fr. Superior jednog hrvatskog tela O.T.O. koji je pod linkove "Sotonizam" stavio sajtove svih službenih današnjih hrišćanskih crkava.:mrgreen:

Verujem
Ovde su naši a tamo su vaši i još na visokim položajima :D
Samo ne znam kako da vas nazovem, reče ti u jednom postu ali vidim sad se ljutiš zbog naziva koji si ti sam izneo.

Možda ovo nisi znala a u vezi sa onim da će ga u Nemačkoj državi dočekatai kao dobrodošlog. Možda će biti oduševljeni što je on ...pola Srbin a pola Jevrej...a da mi ne bi rekao da lažem kao pas moram predočiti dokaz...crno na belo...

Blago tebi ako nemaš važnijih stvari da pamtiš nego šta neko piše po forumima. Da, pisao sam to što si naveo i to što sam pisao je istina. Jesam pola Srbin i pola Jevrej i da, određeni rabin me uputio u hebrejsku Kabalu.

A Serpent biva u uverenju da niko ništa ne pamti u vezi jegovog ranijeg pisanja...

Aha. Kad sam tvrdio da postoji pravi hermeticki satanizam o kojem ti kao gugl strucnjak neces naci ni slova, tada si to posmatrao kao zvaku koju dajem kako bih skrenuo paznju sa tvog JOS otkrovenja I satanisticke joge, a sad se to uzima kao validan argument? Kakvo licemerje...
No, da bi znao da nesto postoji I bio u dobrim odnosima s tim, ne moras I sam da pripadas tome.

A Fra Superior je u pravu, jer hriscanske crkve od svog nastanka rade ono sto pripisuju "satanizmu": ubijaju ljudski duh I telo podjednako na najzverskije moguce nacine.

@marsijaner: imas broj telefona pa zvrcni kad stignes, pa ako budem tu...

@scechina: idemo za stalno, samo je pitanje sredjivanja papira, mada ce to da se zavrsi brzo, jer nas satanista ima svugde na visokim polozajima. Bratstvo izmedju ljudi dobre volje je predivna stvar.:per: Iskreno, jedva cekamo da izadjemo iz ove septicke jame I nastanimo se u normalnoj drzavi gde ce deca moci normalno da rastu I znaju da ce moci da zive od fakultetskih diploma, za razliku od ovog bunjista gde su gomna redovno na povrsini. Da ne govorimo o verskim slobodama I tome da hermetisti ne moraju da trpe pritisak zadriglih pravoslavnih mantijasa. A sto se tice foruma, koji me ionako smorio, imacu pametnija posla vodeci porodicu po predivnom gradu I predivnoj zemlji. Sloboda I mir, konacno. A ionako sam Pacov u kineskom horoskopu, a oni prvi napustaju brod koji tone.:mrgreen:

:huh:

Aha. Kad sam tvrdio da postoji pravi hermeticki satanizam o kojem ti kao gugl strucnjak neces naci ni slova, tada si to posmatrao kao zvaku koju dajem kako bih skrenuo paznju sa tvog JOS otkrovenja I satanisticke joge, a sad se to uzima kao validan argument? Kakvo licemerje...
No, da bi znao da nesto postoji I bio u dobrim odnosima s tim, ne moras I sam da pripadas tome.

A Fra Superior je u pravu, jer hriscanske crkve od svog nastanka rade ono sto pripisuju "satanizmu": ubijaju ljudski duh I telo podjednako na najzverskije moguce nacine.

Pa jesi li ti satanista?

- - - - - - - - - -

a satanisti sire ljubav? :sad2:

dobro veche

veče mono

Naravno da će jedan satanista biti u pravu po tvrdnji drugog sataniste...

Ja nikome ne ubijam duh I telo, dakle nisam satanista.

Zaboravio si svoju javnu tvrdnju od pre neki sat...

A pa naravno, OTO je satanizam...:hahaha:

Ma jok Krouli uopšte nije bio satanista...A voleo je i decu ne stariju od osam godina...

''Dajte mi ih pre osme, jer posle je kasno.''

- - - - - - - - - -

Pa jesi li ti satanista?

Ma nije....:hahaha1:

Ipak tvoj um ne moze dalje od sluzbene, sto rece moj prijatelj, powerslavlje propagande.:hahaha:

Ah da, ostadoh ti duzan odgovor na tvoju nedotupavnu tvrdnju da u ranoj hriscanskoj gnozi nije bilo magije...nadji nesto o manihejskoj liturgiji emanacije, astroloskoj medicini, ritualima u jevandjelju po Mariji, gnostickim inkantacijskim posudama, apoliotrozi...ima toga, nece biti tesko pravoslavnoj kokici da izgugla.:mrgreen:

Poslednja izmena:
A sto se tice tvog napisa o meni kao Jevreju I Nemackoj, koliko je pravoslavnih ovde namerno, po svojoj izjavi pisalo rec Jevreji malim slovom, koliko ih je reklo da su Jevreji djavolja deca, hristoubice, zaverenici protiv svega sto je srpsko, unistitelji pravoslavlja, negiralo Holokaust, bez ijedne kazne od moderatora? To si zaboravio, kokicaru? Danasnja Nemacka je raj u poredjenju sa pravoslavnim antisemitizmom u ovoj kloaki od tzv "drzave".

Poslednja izmena od moderatora:
Ipak tvoj um ne moze dalje od sluzbene, sto rece moj prijatelj, powerslavlje propagande.:hahaha:

Pričamo o tvojoj tvrdnji...

i onom da Krouli nije bio satanista...Pogledaj sliku Kroulija na kojoj je lično napisao da je on...Bafomet...

xbaphomet11-186x300.jpg.pagespeed.ic.52wR_85XMPPiYxE8nkzS.webp

I da te podsetim šta Krouli kaza...

''Đavo ne postoji. To je lažno ime koje su izmislila Crna braća da bi implicirala neko jedinstvo u svom neznalačkom haosu rasula. Đavo koje ima jedinstvo bio bi neki Bog… ‘Đavo’ je , istorijski posmatrano, Bog svih ljudi koje neko ne voli… Ta zmija, SOTONA, nije čovekov neprijatelj, već Onaj koji je stvorio Bogove naše rase, koji znaju šta je dobro, a šta zlo; On je ponudio ‘Upoznaj sebe!’ i učio je inicijaciju. On je'Đavo’ iz Totove knjige, i njegov amblem je Bafomet, dvospolac koji je hijeroglif tajanstvenog savršenstva… On je dakle Život, i Ljubav. Ali povrh toga njegovo pismo je ajin, Oko, tako da je on Svetlost; a njegov zodijački znak je jarac, taj jarac koji skače, čiji atribut je Sloboda.''

Lažem li ja nešta...

A ustvari možda se Krouli samo šalio kada je sebe nazivao Bafometom...A vi satanisti baš imate smisao sa humor...:hahaha1:

I, mozda je rekao nesto pogresno? Mislim, ti kad pricas o magiji je isto kao kad bih ja pricao o kukicanju. A o tome pojma nemam. Cuo sam za ono klot frket, ali to je sve. Tako I ti o magiji. Nemas sposobnost diskriminacije informacija, primas ih na prvu loptu, verujes u nesto jer si ti tako rekli ili si nacuo ili pogresno shvatio...thug life.

A sto se tice tvog napisa o meni kao Jevreju I Nemackoj, koliko je pravoslavnih ovde namerno, po svojoj izjavi pisalo rec Jevreji malim slovom, koliko ih je reklo da su Jevreji djavolja deca, hristoubice, zaverenici protiv svega sto je srpsko, unistitelji pravoslavlja, negiralo Holokaust, bez ijedne kazne od moderatora? To si zaboravio, kokicaru? Danasnja Nemacka je raj u poredjenju sa pravoslavnim antisemitizmom u ovoj kloaki od tzv "drzave".

Za tebe su pravoslavni vernici ... Da ne bude kasnije da si se opet samo šalio...

Sa tom mržnjom koja kipti iz tebe prema srpstvu i pravoslavlju, teško da češ i tamo u Nemačkoj živeti opušteno izmiren sam sa sobom. Pa onaj korisnik Smeško je za tebe kao srbomrzitelj bio ...mala beba...

Poslednja izmena od moderatora:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back