Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja negiram broj zrtava?

Ako pod belosvetskim sljamom podrazumevas I Putina, slazem se.

:roll::roll::roll:
Што се тиче Владимира Владимировича Путина ОН ЈЕ ТРЕНУТНО НАЈУВАЖЕНИЈИ И НАЈПОШТОВАНИЈИ ПОЛИТИЧАР НА ПЛАНЕТИ ЗЕМЉИ... он је Рус, крштени православац и човек кога ја лично све разумем и што изговори и што прећути - довољно је само да га сниме и да му видим лице - и све ми је јасно...

Он је ПОЗИТИВАН ЛИК, човек који својој земљи, своме народу, својој вери, својој култури и уметности ЖЕЛИ САМО ДОБРО И СПРЕЧАВА ДА И ОНИ УПАДНУ У ЕУ/САД СЕПТИЧКУ ЈАМУ КАО ШТО СЕ ТО НАМА ДЕСИЛО...

Pametan se uči na tuđim greškama a ne stalno na svojim greškama! Takav način učenja je za svaku državu put u propast.

Poštovanje Boga je svakako put odricanja, odbacivanja pa čak i patnje i bola. Ali otvoreno služenje Sotoni jeste put ka samouništenju!

Mogu moćni ljudi i države neko vreme da se oholo razmeću svojom snagom, ali istorija nas je naučila da su svetska carstva propala i da su moćne dinastije propale!

Poslednja izmena:
Isa 51:6 Podignite k nebu oči svoje i pogledajte dole na zemlju; jer će nebesa iščeznuti kao dim i zemlja će kao haljina ovetšati, i koji na njoj žive pomreće takođe; a spasenje će moje ostati doveka, a pravde moje neće nestati.
Isa 51:7 Poslušajte me koji znate pravdu, narode, kome je u srcu zakon moj. Ne bojte se ruženja ljudskog i od huljenja njihovog ne plašite se.
Isa 51:8 Jer će ih moljac izjesti kao haljinu, i kao vunu izješće ih crv; a pravda moja ostaje doveka i spasenje moje od kolena na koleno.

Pametan se uči na tuđim greškama a ne stalno na svojim greškama! Takav način učenja je za svaku državu put u propast.

Poštovanje Boga je svakako put odricanja, odbacivanja pa čak i patnje i bola. Ali otvoreno služenje Sotoni jeste put ka samouništenju!

Mogu moćni ljudi i države neko vreme da se oholo razmeću svojom snagom, ali istorija nas je naučila da su svetska carstva propala i da su moćne dinastije propale!
па наравно
да би се појавиле нове

:eek:... фантастично........

Када би ово што си написао била истина никада не би 'рват Жарко Кораћ упао у Музеј жртава геноцида, одузео документацију, дискете и компјутере директору др Милану Булајићу - и најурио га са тог положаја...
Жарко Кораћ је тада био заменик премијера у Влади Србије између 2001. и 2003, и накратко премијер (17-18. март 2003.)

Када би то било истина никада не би нека служба у сарадњи са нашим издајницима запалила конак манстира Св.Никола у Врању у коме је историчар Бојана Исаковић сместила експонате и преко 1 600 докумената о злочинима учињеним Србима......
Lele Mito... Otkud neko ko se zove Žarko Korać može biti ... 'rvat? :lol:

Pa kad si zabusavala, i onda se ovi nakacili :zcepanje:

Nisu se ...ovi...nakačili već si ti pozvala brata po veri SDG da proba i ovde postavljati pamflete...

SDG !!! :p

Dobrodosao u kafanu....

A zna se šta znači ono...oglasna tabla...Diskusije ma kakve bile nisu..oglasna tabla...A tvoj brat p veri SDG bi malo da i ovde uspostavi oglasnu tablu za svoje adventističke pamflete...

- - - - - - - - - -

Neće valjda i ovu kafanu pretvoriti u oglasnu tablu :roll:

SDG je malo opipavao teren za..oglasnu tablu...

Veće Gogi...
coeur.gif

Nisu se ...ovi...nakačili već si ti pozvala brata po veri SDG da proba i ovde postavljati pamflete...

A zna se šta znači ono...oglasna tabla...Diskusije ma kakve bile nisu..oglasna tabla...A tvoj brat p veri SDG bi malo da i ovde uspostavi oglasnu tablu za svoje adventističke pamflete...

To su biblijski stihovi. Imaju veze sa svim hriscanima~~~

Nemas valjda duhove u sebi, pa se treses kad se izgovori sadrzaj Bozje Reci ? :p

Eto Bog dozvoljava da se zlo razvije i pokaže svoje pravo lice da bi svi mogli da vide kuda konačno vodi greh. Ovo svemir nije mogao da razume na početku pobune. A ni vi dragi diskutanti niste mogli da vidite kuda vodi bezbožnost, ali ste sami videti i saznati iz iskustva posledice zla i na kraju ćete sami izabrati... ili ćete prihvatiti oprštenje koje vam Bog milostivo nudi, ili ćete prezreti Božju ljubav i nastaviti da budete dron palih anđela ratujući protiv istine.

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back