marsijaner
Legenda
- Poruka
- 55.649
Pa kad je savitljiva i još puzi.![]()
A tek sto ima stotinu nonica...i , veliki je to problem , Ejjj sto pari cizama...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja se pitam zna li ona šta joj je napred a šta pozadi. Ja to ne mogu da razlikujem.

koji smarachi u ovoj kafani![]()

Sedim u čekaonici bolnice na Zvezdari i gledam u vrata na kojima piše "sveštenik".
Mildly creepy, isn't it?![]()

Sedim u čekaonici bolnice na Zvezdari i gledam u vrata na kojima piše "sveštenik".

)

ne reci dvaput...E agata
Ovde baš tiho ......
Gogi, Gogi, oe, oe, oe
(ovo nema veze sa Borkom - ''A'' je od Agatha)
![]()
![]()
ne reci dvaput...![]()
ni ja tebi ne mogu, mada kad se setim poslednje koju ti dadoh...kako izostavljanje dva slova može smisao da promeni drastičnoPotrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku agatha.

rado, ali bojim se da smo mamac za trolove....Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku agatha.
- - - - - - - - - -
Ako krenemo ti i ja kako umemo da ćaskamo drugi nam neće ni trebati a stranice i stranice biće ispisane![]()
i ne možemo da se opustimo .....ni ja tebi ne mogu, mada kad se setim poslednje koju ti dadoh...kako izostavljanje dva slova može smisao da promeni drastično
spremam se na put za vikend....

U Kruševac....nikad nisam bila, a čula sam da je vrlo lep grad, posebno što je moj deda rođen u njemu, ali je sa celom porodicom došao u BGD još pre Prvog rata, tako da tamo nemam više rodbine...Drug mi pravi Gothic veče u nekom klubu, pa idemo nas četvoro na vikend...