Konak "Kod dobrog čoveka"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vece

Ovog sarenog cu ja...:lol:

daj-sansu-sam-sebi-prakticni-savjeti-za-pozitivu-u-zivotu-504x335-20130413-20130405165121-c42a2005ec244d55a1cc22a63742df7f.jpg

Sedim u čekaonici bolnice na Zvezdari i gledam u vrata na kojima piše "sveštenik".

Mildly creepy, isn't it? :mrgreen:

Sta te to cudi, danas je postalo "moderno", da se svestenici svuda nalaze, kako u vojsci, tako i u bolnici.Recimo, vojni svestenik, izmoli molitvu vojniku, za ratne opcije,a kada se pojavi u bolnici, onda mu bolnicki svestenik, ili cita molitvu za zdravlje ili za upokojenje, :eek:

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku agatha.
ni ja tebi ne mogu, mada kad se setim poslednje koju ti dadoh...kako izostavljanje dva slova može smisao da promeni drastično :zcepanje:
spremam se na put za vikend....

- - - - - - - - - -

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku agatha.

- - - - - - - - - -

Ako krenemo ti i ja kako umemo da ćaskamo drugi nam neće ni trebati a stranice i stranice biće ispisane :D
rado, ali bojim se da smo mamac za trolove....:dash: i ne možemo da se opustimo .....

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back