- Poruka
- 10.864
ima mesta ali ja sam za vecni zivot na Zemljilepse mi tako
sa vama
![]()
Ma priznaj da ti bez nas ne možeš
Ti nas voliš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ima mesta ali ja sam za vecni zivot na Zemljilepse mi tako
sa vama
![]()

Ma priznaj da ti bez nas ne možeš![]()
Ti nas voliš![]()

Jeste volim vas koliko i vi mene![]()
![]()
jeroh
- - - - - - - - - -
ma ne zato nego jer sam blondie![]()

Blondie nije plava, a Arianna jeste
Moj koncept je sasvim unisten![]()
))
Dobro veče.
Ti si izgleda jehovin svedok.![]()
Blondie nije plava, a Arianna jeste
Moj koncept je sasvim unisten![]()

pa pisala Gogilli na LjiSu![]()

Da ona je svedokinja.

izvinjavam se i ja, tvoj ukus - tvoja stvar, kao i tvoje mišljenje o pesmi - samo je lepo skroluj....neće sama da svira dok ne pritisneš PLAYIzvinjavam se ali moram da napisem, da je pesma Dno, Dna,a to je znak koliko je ljudska masta Neograniceni prostor, za manipulaciju.![]()
izvinjavam se i ja, tvoj ukus - tvoja stvar, kao i tvoje mišljenje o pesmi - samo je lepo skroluj....neće sama da svira dok ne pritisneš PLAY

Slusaj, ti, devojka nije u tom fazonu, s njom moras fino, nezno i osecajno, i tada se desiti moze biti ono najlepse, ah, ta romantika, cuda cini,a cuo sam ja , da na Marsu vam je to specijalka,![]()
Dobro veče.
Ti si izgleda jehovin svedok.![]()

ja jako dobro znam ko su i Marilyn i Charles Manson, kao i vrstu muzike kojoj pripada ...malo mi smešno da me učiš tim stvarima, ustvari mnogo mi je smešno....tako da opet ponavljam - izvinjavam se ali me ne zanima tvoje mišljenje a posebno objašnjavanje muzike koju slušam....

Izgleda da jeste ali ima nešta veoma zanimljivo. Mnogi bi u večnost i u raj ali im ne pada ni na kraj pameti da tamo krenu ...malo ranije. Svi do jednog nešta vole da što više budu živi...u sadašnjem životu...
Jok,sto mi je oduzimas..
Ona je moj svedok a bome i Ja njen.![]()

Izvinjavam ponovo, ali moram da primeti,cime se pevac rukovodi,a to je ,Industrial metal, Teski metal rok, a kako pise, ikona mu je, Carls Menson, kojeg koristi da bi sebi promenio przime u isto. .Ucestvuje u filmskim projektima, koji imaju slicnu konotaciju,a Frojd je dokazao, odakle potice frustriranost, sto je u ovom slucaju itekako tacno, jer mu je deda bio sadomazohista i sodomist.Kao dokaz ovome, i sam pevac pravi kriminalne probleme, i sudi se za intimne konotacije sa muskima.
Ovo je samo prilog frojdovim tezama u problematici, odrastanja ljudi, i na koji nacin se kasnije neko Imponira, u prevodu da se biti Dostojanstven i da deluje Uzviseno,![]()
A šta si ti to zabrljao pa ti treba svedok?![]()